تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 98 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان پس نظرتون در مورد خرید تا ۱۲۰۰ چیه و واقعا اصلا امکان اضاف کردن بودجه نیست
    من دارم عکاسی می خونم البته ممنون دوربینی بهم معرفی کنید چون تا _۵ سال واقعا نمی تونم عوض کنم
    کلا دوربینی باشه که بشه باهاش شکار کرد لحضه ها رو

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام . قصد خرید یه دوربین خوب دارم البته با بودجه نهایتا 1200 .بیشتر در حال سفرم بنابراین یه دوربین میخوام که نسبت به بودجم بدنه خوب و مستحکمی داشته باشه کیفیت عکس و میزان شارژدهی باطری هم مهمه واسم . فعلا گزینه هام واسه خرید -EOS 1100D و d3100 و d5100 از نیکون هستش. چند صفحه هم مقاله در مورد1100d کنن خوندم نسبت به قیمتش خوبه . خواستم نظر اساتید هم بدونم انتخاب بهتر یا دیگه ای هم دارم با این بودجه که ارزش خرید داشته باشه . سپاس از همتون
    Last edited by hassanhbk; 31-03-2014 at 23:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم ببینم پیشنهاد شما برای خرید دوربین تا دومیلیون تومان چی هست. من مدتی هست که با توجه به علاقم به عکاسی تصمیم گرفتم وارد این دنیا بشم. به طور کلی اماتورم تو این زمینه و بیشتر دنبال چیزی هستم که نیازهام رو براورده کنه. بیشتر از طبیعت عکاسی میکنم و سوژهای جالبی که به چشمم بیاد. با توجه به بودجم به مدلهای زیر رسیم: canon 650d canon 100d canon 700d , nikon d5200 طوری که تو ریویوها خوندم d5200 برتری داره نسبت به بقیه اما خب کار کردن با یه دوربین داستانش متفاوته پیشنهاد شما چیه و آیا پیشنها دیگه ای دارید؟ و سوال دومم اینه که sony hx300 هم زوم فوق العاده ای داشت که به نظرم خیلی بدرد بخور باشه و پیشنهاد چندتا از دوستانم بود به نظر برای من به عنوان یه اماتور دوبین های سوپر زوم بهتره یا dslr ها؟ و سوال سوم اینکه با چقدر هزینه برای لنز میتونم به قدرت زومی در حد دوربین های سوپر زوم برسم؟ با تشکر

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم ببینم پیشنهاد شما برای خرید دوربین تا دومیلیون تومان چی هست. من مدتی هست که با توجه به علاقم به عکاسی تصمیم گرفتم وارد این دنیا بشم. به طور کلی اماتورم تو این زمینه و بیشتر دنبال چیزی هستم که نیازهام رو براورده کنه. بیشتر از طبیعت عکاسی میکنم و سوژهای جالبی که به چشمم بیاد. با توجه به بودجم به مدلهای زیر رسیم: canon 650d canon 100d canon 700d , nikon d5200 طوری که تو ریویوها خوندم d5200 برتری داره نسبت به بقیه اما خب کار کردن با یه دوربین داستانش متفاوته پیشنهاد شما چیه و آیا پیشنها دیگه ای دارید؟ و سوال دومم اینه که sony hx300 هم زوم فوق العاده ای داشت که به نظرم خیلی بدرد بخور باشه و پیشنهاد چندتا از دوستانم بود به نظر برای من به عنوان یه اماتور دوبین های سوپر زوم بهتره یا dslr ها؟ و سوال سوم اینکه با چقدر هزینه برای لنز میتونم به قدرت زومی در حد دوربین های سوپر زوم برسم؟ با تشکر
    فعلا عجله دارم، ولی:
    کیفیت دوربین های سوپر زوم، خیلی ناجوره! (خودم HX200v داشتم)
    از نظر کیفیت، یه 1100D که حدود 1 تومن هست، چند برابر بهتر از هر سوپر زوم و کمپکتی هست.
    و دوربین های رده بالاتر مثل 650D یا 700D یا ... تقریبا در یک رده کیفیت هستند، ولی امکاناتشون فرق داره!
    مثلا رزلوشن نمایشگر 1100D تقریبا خیلی پایینه! و تفاوت هایی مثل این...

اما، کار با DSLR ها سخت تره، چون بزرگتر هستند! سنگینترن! و...
    ولی کلا من مود اتوماتیک یک دوربین DSLR ، حتی اگه 1100D باشه رو با 100 تا کمپکت و سوپر زوم و ... عوض نمیکنم!
    *حالا اگه حرفه ای باشید که بخواهید مود مانوال کار کنید که دیگه جای خود دارد...

در مورد لنز هم، فعلا نباید بگیری! بعد مدتی که کار کردی، بهتر میتونی تصمیم بگیری که کدوم لنز بکارت میاد!

مثلا Canon EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS رو میتونی حدود 1 تومن بگیری!
    یا Canon 18-135mm f/3.5-5.6 EF-S IS STM حدود 1200 هست!
    ولی Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM بالای 6 میلیون قیمت داره! در حالی که زومشم کمتره!

کلا فعلا همون لنزی که روی دوربین هست، برات کافیه تا بعدا که حرفه ای تر شدی، لنز مورد نیازت رو بگیری!

5. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

با عرض سلام.
    برای خرید یک دوربین عکاسی که این خواسته ها رو برآورد ه کنه چی پیشنهاد می دهید :
    1- مگاپیکسل کمتر از 10 باشه .
    2- لنز قابل تعویض داشته باشه .
    3- لرزش گیر دست داشته باشه .
    4- در نور کم تصویر خوبی داشته باشه .
    5- (این مورد ترجیحی هست ) : gps داشته باشه یا قابلیت اتصال به چنین دستگاهی که gps داره رو داشته باشه .
    6- حداقل قیمت رو داشته باشه .
    ممنون

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

با عرض سلام.
    برای خرید یک دوربین عکاسی که این خواسته ها رو برآورد ه کنه چی پیشنهاد می دهید :
    1- مگاپیکسل کمتر از 10 باشه .
    2- لنز قابل تعویض داشته باشه .
    3- لرزش گیر دست داشته باشه .
    4- در نور کم تصویر خوبی داشته باشه .
    5- (این مورد ترجیحی هست ) : gps داشته باشه یا قابلیت اتصال به چنین دستگاهی که gps داره رو داشته باشه .
    6- حداقل قیمت رو داشته باشه .
    ممنون
    سلام

فکر نمی کنم که دوربینی با قابلیت تعویض لنز باشه که قدیمی نباشه و رزولیشن تصویرش کمتر از 10 مگاپیکسل باشه !

بعضی از مدلای قدیمی نیکون مثل d90 هستن که 12 مگاپیکسلین

1100D کنون هم 12 مگاپیکسلیه و 1000D کنون که یه مقدار قدیمیه 10 مگاپیکسلیه

ولی در کل تا جایی که من دیدم و خوندم تقریبا بدون در نظر گرفتن فول فریم ها بیشتر مدل های جدید نیکون 24 مگاپیکسلی هستن و مدلای جدید کنون هم یا 18 مگاپیکسلی یا 20 مگاپیکسلین

باقی برند ها هم تقریبا همه 16 مگاپیکسل یه بالا هستن

اینا رو گفتم که یک اطلاعات کلی نسبت به اوضاع مگاپیکسلی دوربینای با لنز قابل تعویض داشته باشین ! ولی در کل خیلی مسائل مهم تر از مگاپیکسل درمورد دوربین ها وجود داره

اکثر دوربینای حرفه ای با لنز قابل تعویض(مثل دوربین های کنون و نیکون) لرزشگیر داخل بدنه ندارن و باید لنزی که روشون استفاده می کنید لرزشگیر داشته باشه(غیر از دوربین های سونی؛شاید برند های دیگه ای هم باشه ولی من نمی دونم)

سهم بدنه دوربین برای داشتن تصاویر خوب توی نور کم،کم نویز بودنش توی حساسیت های بالاست و یکی از عواملی که به کم نویز بودن توی حساسیت های بالا کمک می کنه پایین بودن مگاپیکسله ولی بعضی چیزای دیگه هم هست که روی این مسئله تاثیر می ذاره،به همین خاطر لزوما دوربینی که مگاپیکسل کمتری داره کم نویزتر نیست

مدلای کم قیمتی که الآن توی ذهنم هست هیچ کدومشون جی پی اس داخل بدنه ندارن ولی معمولا میشه براشون به صورت جداگانه جی پی اس خرید که چندان صرفه اقتصادی نداره !

اگه بودجه و موارد استفاده و این طور چیزا رو بگین بهتر میشه راهنمایی کرد ولی تا الآن فکر می کنم d3100 نیکون(14 مگاپیکسل)(قیمت1،170،000) و 1100d کنون(12مگاپیکسل)(قیمت1،150،000) و 100d کنون(18 مگاپیکسل)(قیمت1،680،000) خوب باشن
    Last edited by a.g g.a; 02-04-2014 at 20:22.

8. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان پس نظرتون در مورد خرید تا ۱۲۰۰ چیه و واقعا اصلا امکان اضاف کردن بودجه نیست
    من دارم عکاسی می خونم البته ممنون دوربینی بهم معرفی کنید چون تا _۵ سال واقعا نمی تونم عوض کنم
    کلا دوربینی باشه که بشه باهاش شکار کرد لحضه ها رو

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    جوابه ما رو کسب نداد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون. الان بنده موندم بین d650 و 5200d نظر دوستان چیه؟ کدوم رو بگیرم؟ تو ریویو ها 5200 برترتره اما من نمیتونمبه ریویو ها اعتماد کنم میخوام ببینم دوستانی کار کردن نظرشون رو کدومه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم بین d3100 و 1100d موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم توی ریویو ها نیکون بهتر بود ولی میخوام شماها هم کمک کنید؟ دو هفته دیگه باید برم سفر دوست دارم تا اون موقع خریده باشم یکی از این دو تا رو. دوستان اگه مدل پیشنهادی هم دارن لطف کنن ..البته تا 1/200

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

منم بین d3100 و 1100d موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم توی ریویو ها نیکون بهتر بود ولی میخوام شماها هم کمک کنید؟ دو هفته دیگه باید برم سفر دوست دارم تا اون موقع خریده باشم یکی از این دو تا رو. دوستان اگه مدل پیشنهادی هم دارن لطف کنن ..البته تا 1/200
    سلام دوستان
    منم یه دوربین میخام بگیرم ترجیحا SLR باشه ، رنج قیمت هم 1500
    موارد استفاده هم به عنوان کاربر خانگی که ممکنه هم تو فضای بسته هم باز و منظره بخام استفاده کنم
    یه مقداری تحقیق کردم این دو مدل رو فروشنده ها بیشتر پیشنهاد دادن : canon 1100 d و nikon d3100
    نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •