سلام . نظر من زياد كارشناسانه نيست البته .
واسه ي توليد نويز ميشه از ديود هاي نويز استفاده كرد كه درواقع همون ديود زنري هستند كه از پديده ي شكست بهمني براي توليد نويز استفاده ميكنند .
يك نوع ديود نويزي هم هست به نام nc401
همين![]()
سلام . نظر من زياد كارشناسانه نيست البته .
واسه ي توليد نويز ميشه از ديود هاي نويز استفاده كرد كه درواقع همون ديود زنري هستند كه از پديده ي شكست بهمني براي توليد نويز استفاده ميكنند .
يك نوع ديود نويزي هم هست به نام nc401
همين![]()
سلام به همه دوستان
من مدار دستگاه ترموگراف رو میخام اون دستگاهیه که به تغییرات دمایی زمین حساسه و اونا رو نشون میده بردش هم تا 3 متر باشه عالیه همچنین اگه کسی مدار فلزیاب حرفه ای هم داره برام میل بزنه (فقط میل)از خجالتش در میام
سلام
من تازه كار هستم و نقشه فني و حقيقي مدار كليد يك پل و دو پل را مي خواستم؟ البته با جزييات كامل و واضح ديگه!
با تشكر از دوستان
سلام . اين مدار فلزياب هستش :
و اين هم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مداري با عنوان مدار دستگاه ترموگراف توي نت وجود نداره دوست من ! لااقل من نديدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشی خدمت همه دوستان
در خانه 3 تا تلفن وجود دارد که هر 3 تا از یک خط مشترک استفاده میکنیم
من یک مداری می خواهم که مثلا اگر یکی گوشی را برداشت اون 2 گوشی دیگر قطع شوند و نتواند صدا را بشنود
با تشکر
سلام اگه ممکن مدار یه سیگنال ژنراتور با avrرو می خواستم هر سه موج سینوسی ومثلثی ومربعی همراه با برنامه avrاون .فرکانس بالا مدار ساده نباشه ممنون
سلام شما مدار سیگنال ژنراتور با avrهم دارید.ممنون
سلام به همه الکترونیکی ها من دنبال یک مدولاتور am و ای سی اسیلاتور برای فرستنده am میگردم نقشه کامل هم
قبول میکنم
سلام ؛ آره كه داريم. هر سه موج رو هم ميده بهت واست آپ كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام. اين مدولاتور AM
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
الکترونیکیهای عزیر من دنبال مداری هستم که با تنظیم ساعتش- زنگ بخورد یعنی مثلا ساعت 4 زنگ شروع به زنگ زدن کند خودم مدار ساعتشا دارم ولی استادم می خواد همراه با زنگ باشد اگه کسی کاری ازش بر میاد اقایی کند کمک کند
نقشه شماتيك TV card رو بهمراه تحليل قسمتها برام بذاريد ممنون ميشم.
خسته نباشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)