تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 81 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

شبا شهرک قدس ،سرعت 1kbs ، روزا 60kbps ، خط 512 ،سرویس شاتل
    بهترین آی اس پی ؟
    اول صبانت

بعد شاتل

بعد پارس

2. 2 کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

سلام به همه ی همشهری های عزیز
    من تا چند روز پیش سرویس 2مگ شاتل داشتم و اوایلش سرعت خوب بود ولی الان یه ماهه که ساعت 1 تا 3 هی قطع میشه!
    و شبی 1,5 گیگ دانلود میشد. که 7 یا 8 روز پیش down stream مودم که باید برای من 2270 باشه! کرده بودنش 60!!!
    و سرعت دانلودم 17 کیلوبایت بود!
    بعد از چند بار تلفن و چت تازه فهمیدم خود شاتل قطع کرده و گفت : شما جزء مشترکین پرمصرف شبانه هستید و ما نمیتونیم به شما 2مگ بدیم و اگه می خواید با همین 128 سر کنید!!!
    سر ترافیک رایگان که خیر سرشون رایگانه اکانتم رو قطع کردن!
    این در حالیه که 7 روز از مهلت دورم مونده بود! حالا ببینید این شرکت چقدر دزده !

تازه بماند که یه بار دیگه هم برای یه روز down stream رو همینقدر پایین آوردن زنگ زدم درست کردن و به مدت 10 روز هر شب راس ساعت 3:03 دقیقه قطع میکردن! این اواخر توی شبانش 1ساعته قطع میشد! و در کل مدتی که من 2مگ داشتم یک شب تونستم بدون قطعی دانلود کنم! و بدون رد خور هر شب 3 تا 5 بار قطع میشد!

بعد از این که رفتم شرکتشون و کلی چیز بارشون کردم، گفتن که 512 بهتون میدیم ! منم چون این چند روزه کار مهم داشتم قبول کردم و از طرفی هم این صبانت و پارس گفتن 10و 15 روزی طول میکشه تا پرت آماده بشه!
    مجبور شدم یه ماه دیگه تو این شرکت کلاهبردار بمونم!

دلیل اینکه اینا رو اینجا گفتم اینه که دوستان بدونن که این شرکت برای سود بیشتر چه کلاهبرداری هایی که نمیکنه!

خلاصش گول این شاتل رو نخورید! اگه میبینید یه عده الکی ازش تعریف میکنن و میگن ما هیچ مشکلی نداریم یا حالیشون نیست که مشکل چیه! و با 100 مگ دانلود شبانه راضی میشن یا به خاطر شیره مالیدن سر مردم و دادن کارت طلایی و سود بردن هیچی نمیگن!!!
    و اونایی که واقعا مشکل ندارن 10% هم نیستن!

ممنون!
    Last edited by m_pixel; 26-07-2010 at 17:27.

4. 2 کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

چندتا سوال هم دارم:
    1-میشه وسط دوره از شاتل بیام بیرون و پول رو پس میدن؟؟
    2-کلا به غیر از صبانت و پارس آنلاین و شاتل ، شرکت دیگه هم تو قم هست؟ و اگر دوستان از سرویساش خبر دارن بگن که چطوره.
    من یکی از دلایلم که قبول کردم این ماه هم توی شاتل بمونم این بود که بین صبانت و پارس هم موندم که کدوم بهترن و سرعت و دانلود شبانه ی بهتری دارن؟
    3-سرعت 512 و 256صبانت و پارس توی عطاران (که فکر کنم همون مرکز صدوق حساب بشه!) چنده؟هر کدوم شبی چند گیگ دانلود دارن؟
    4-این دوستمون درست میگن که down stream شبانه ی صبا روی 2 مگ هست؟ و پارس آنلاین رو چنده؟
    5-اکانت 1 مگ و دو مگ صبا و پارس ماهی چنده؟

دوستانی که از صبا و پارس آنلاین استفاده میکنن اگه میتونن یه speed test از سرعتشون بزارن و بگن چه سرویسی دارن!

راستی صبا الان مشکلی نداره؟
    آخه من پارسال 128 از صبانت داشتم. 4 گیگ از اکانتم رو خورد! و خود نمایندگی هم گفت :من جسارت کردم! دیدم شما تا این چند روز که باقیمونده 10 گیگتون رو مصرف نکردین!
    بعد گفتش این اکانت خود نمایندگیه (یوزرش شماره تلفن خود نمایندگی بود!) شما از این مصرف کن!
    آقا ما هم تا تونستیم فیلم پشت سرهم دانلو کردیم و بیشتر از 3 گیگ دانلود کردم!
    اسم یارو هم آل مرتضی بود! نمایندگی صفائیه که توی کوچه میره!(الان 100% خیلیا شناختنش!)

واقعا ممنون میشم جواب سوالام رو بدین!
    Last edited by m_pixel; 26-07-2010 at 18:13. دليل: دیدم باید یه پست دیگه بدم گفتم همین رو ویرایش کنم

داره خودمونی میشه mohyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مواظب باشید شاتل مزخرفترین و کلاهبردارترین و دروغ گوترین شرکت اینترنتیه

من 6 ماه سرویس 256 ازشون خریده بودم. اولش سرعت شاتل خوب بود که احتمالا برای جذب مشتری بود یعنی سرعت روزانه 60 و شبانه هم 60. بعد از چند ماه سرعت شبانه کم شد و اومد روی 10 . کلی بهشون گیر دادم تا از زیر زبونشون کشیدم که به علت اینکه پرمصرف بودم و شبانه زیاد دانلود می کردم سرعتم رو خودشون کم کردن( نامردا نمی گفتن کم شدن سرعت کار خودشونه).

بعد از چند روز شبانه رو کلا قطع کردن!!!!!!!! هیچ کاری هم از دستم بر نیومد

دوباره بعد از چند روز سرعت روزانه از 60 اومد روی 30. بهشون که زنگ می زدم می گفتن سرعت کم نشده و اشکال از کامپیوتر خودتونه

خیلی پست فطرتند ولی زبون چرب و نرمی دارن

7. این کاربر از mohyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که خیلی وقته میگم این شاشتل دزده ولی یکی از همین همشهریاتون نمی دونم شرکت مال باباشه یا خودش کارمند شاشتله خلاصه بدجوری دو دستی چسبیده بود به شاتل ول کن هم نبود تا یکی میگفت دزد انگار به اون توهین شده بود. فعلا هم که از دست شاشتل راحت شدم. فقط اگه خواهید از دست این دزد خلاص بشید باید شرکت عوض کنید یک توصیه هم میکنم تا وقتی 100% مطمئن نشدید وضعیت شرکتی که می خواهید برید بهتره اقدام نکنید مثلا دوستی اقوامی آشنایی که بتونید سرویسش رو یا مصرف شبانش رو ببینید خیلی خوبه. خلاصه از چاله نپرید تو چاه بعد بگید انقدر چند نفر گفتن شاشتل دزده ما گومره شدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tandos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ما به دزدی های شاتل عادت کردیم ولی دیگه مجبوریم در انتخاب بد و بدتر . ( پارسال که برای من جریانی عجیب پیش آمد می خواستم برم از شاتل شکایت کنم )

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

مواظب باشید شاتل مزخرفترین و کلاهبردارترین و دروغ گوترین شرکت اینترنتیه
    با این کلمات واقعا حرف های دل منو زدی!
    آخه من موندم کدوم شرکتیه بیاد دانلود رایگان بزاره بعدش مورد به مورد هرکی زیاد دانلود کنه رو سرویسشو قطع کنه؟
    وقاحت رو به حد اعلا رسوندن!

-----------------------
    دوستان کسی نبود جواب سوال های مارو بده؟

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

ما به دزدی های شاتل عادت کردیم ولی دیگه مجبوریم در انتخاب بد و بدتر . ( پارسال که برای من جریانی عجیب پیش آمد می خواستم برم از شاتل شکایت کنم )
    شما اگر اهل قم هستی 100% مطمئن باش انتخاب های بهتر از شاتل رو داری!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

برای بنیاد (مرکز زین الدین) چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد میکنید؟
    شاتل روزها خوبه، اما شب ها هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و سرعت دانلود زیر 1 کیلوبایت میره.
    من هم که بیشتر، شبها توی اینترنت میچرخم، دیگه کلافه شدم از دست این dialup. (شبها سرعت dialup من چندین برابر adsl هست!)

میگن صبانت خوبه، کسی توی بنیاد دوست و آشنا نداره بپرسه چطوره؟
    دوستای این منطقه ی من همه یا dialup هستن یا از شاتل سرویس دارن که اونها هم مینالن از دست این سرویس دهی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tandos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما اگر اهل قم هستی 100% مطمئن باش انتخاب های بهتر از شاتل رو داری!
    من که تا حالا آنچه دیدم وضعیت دیگر شرکت ها بهتر از شاتل نیست . یا در حد شاتل هست . فکر کنم در قضیه اینکه کدوم شرکت بهتره بین علما اختلاف است !

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شاتل بد نیست خوبه
    حداقل برای من که تاحالا خوب بوده الانم که سرعت عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •