سلام . من یه آیفون 5 دارم . ک نمیدونم چطور باید سیم کارت توش بذارم . میشه راهنماییم کنید. ممنونم
سلام . من یه آیفون 5 دارم . ک نمیدونم چطور باید سیم کارت توش بذارم . میشه راهنماییم کنید. ممنونم
من نمیدونم چطوری باید سیمکارتمو بذارم توش :( راهنمایی لطفا
بدین بیرون براتون نانو کنن. تو خونه باید خیلی حوصله داشته باشین ٬ احتمال مشکل پیدا کردن سیم هم زیاده.
سلام دوستان. کسی راه حلی برای مشکل call failed آیفون فایو سراغ داره؟ اس ام اس میاد بقیه هم میتونن تماس بگیرن ولی من نمیتونم با کسی تماس بگیرم و همین پیغام call failed برام میاد
احتمالا تنظیمات رو دستکاری کردید یه بار تمام تنظیمات رو ری استارت کنید از این مسیر=> setting>general>reset
اگر بازم درست نشد از طریق آیتونز یک بار ری استور کنید.
گوشیتون آنلاک شده هست ؟
احتمال زیاد باید شده باشه که بقیه میتونن باهاش تماس بگیرن!آنلاک نباشه اصلا آنتن نمیده
فکتوری آنلاک رو نگفتم دوست عزیز آنلاک شده رو گفتم چون یه سری از اپراتور ها مثل AT&T بعد از آنلاک شدن این گونه مشکلات رو دارن
اگه منظورتون همون جیل بریکه نه نشدهممنون از راهنماییتون. چنتا پیشنهاد که تو لینک زیر برای حل مشکل داده بود رو اجرا کردم مشکلم حل شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواستم بگم هـک شده یا جیل شده از همون لفظ کامل JailBreak استفاده میکردم . منظورم این بوده که گوشی شما Lock ( فقط سیم کارت اپراتور خارجی رو ساپورت میکرده ) بوده و شما با پرداخت مبلغ تعیین شده توسط اپراتور های خارجی برای Unlock (گوشی که تمام سیم کارت هارو ساپورت میکنه ) کردن گوشی Lock خود رو به Unlock تبدیل کردید و لایسنس رو خریدید ( دیگه ساده تر از این نمیتونم موضوع رو باز کنم ! )
خوشحالم که در کل مشکلتون حل شده و یک پیشنهاد خوب برای شما عزیزانی که گوشی هوشمند (Smart) میخرید حتما قبل خرید و یا همان زمان خرید در اینترنت اصطلاحات رو بخونید تا در زمان مشکل راحتر مشکلتون برطرف بشه و افرادی که در فروم فعالیتی دارن بهتر راهنمایی بکنن
ویرایش:
شما با همین روش بستن برنامه ها مشکلتون حل شد ؟! چون این اصلا ربطی به مموری نداره ! بنده با iPhone 4s که دارای رم 512mb هست با باز بودن 48 تا برنامه و بازی که حدود 12 تای اونها واقعا سنگین هستن تماس تلفنی داشتم و هیچ مشکلی هم وجود نداشت و حتی در کار با برنامه ها هم هیچ مشکلی نیست ! حالا iPhone 5 که از رم 1GB بهره میبره باید خیلی بهتر باشه .
شما به موارد بیشتری برای حل مشکلت رجوع کن
Last edited by SamGun; 05-05-2013 at 17:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)