rom android 4.3 برای گوشی های SP,T توسطDooMLoRD! به بیرون درز کرد (دردسترس برای دانلود)
فقط برای بوتلدر باز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rom android 4.3 برای گوشی های SP,T توسطDooMLoRD! به بیرون درز کرد (دردسترس برای دانلود)
فقط برای بوتلدر باز
سلام دوستان
اگه این آپدیته که قرار بود ده روز پیش از طرف سونی منتشر بشه بیاد، از همین آپدیت سنتر گوشی قابل درسترسه ؟
باتشکرررر
سلام دوستان
من یه سری عکس تو البوم گوشی داشتم پاک شده به دلیلی
ولی خیلی لازمشون دارم
آیا میشه ریکاوری چیزی کرد؟ نرم افزار خاصی داره؟؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید دوستان
بله زمانی که به طور رسمی منتشر بشه در قسمت آپدیت سنتر پیغامش نمایش داده میشه و با استفاده از برنامه sony pc companion میتونید آپدیت روی گوشیتون نصب کنید
ضمنا زمان انتشار ممکنه برای مناطق مختلف متفاوت باشه
من خودم همچین مشکلی پیدا نکردم اطلاعی ندارم ،ولی به این لینک برین اگه جواب داد همینجا نتیجشو اعلام کنید
از برنامه ontrack easy recovery استفاده کنید.
سلام
یه 2 ، 3 روزی هست گوشیم زیاد باطری میخوره . برنامه های اضافه رو حذف کردم و تمام چیزهایی که فعال بودن مثل سنسور برای روشن شدن وقتی رو گوشی دست میکشم و انتی ویروس و غیره ولی تاثیر چندانی نداشت .گوشیمم حدود 6 ماه هست که خریدم .از یکی پرسیدم گفت احتمالش خیلی کمه که از باطری باشه و کالیبره تنضیماتش بهم خورده که باید با فلشو و آپدیت درستش کنی .
حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه .
از آخرین نرم افزارهایی که نصب کردید چک کنید. توی قسمت نمایش مصرف باتری هم میشه فهمید که برنامه ای مصرف بیشتری داشته
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
مقدار زیادی (بیش از 50%) مربوط به سیستم عامل یا صفحه نمایش هست که گاهی اوقات که چک میکنم بین این دو متغیره و سایر برنامه ها هم که خیلی کم استفاده میکنن ، البته فکر کنم عادی باشه.
دوستان پری روز سایت سونی تاریخ انتشار نسخه ی 4.3 اندروید رو از 2013.12 به 2014.1 تغییر داد.
یعنی تا 13 روز دیگه باید آپدیت رو منتشر کنه ..
سلام.
دوستان اطلاع داشتید که این گوشی کابل otg رو پشتیبانی میکنه. یعنی میشه فلش مموری با فرمت fat بهش وصل کنی. ( البته شاید من تازه امتحان کردم، ولی تو هیچ سایتی عبارت USB ON THE GO رو برای این گوشی ندیدم! )
خدایی کلی حال کردم با این گوشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)