آیا 50 اینچش هم هست و بویژه مدل vT20\25 پنجاه اینچش در بانه هست (پرسیدید؟) و چطوری میشه از آنجا گرفت؟ (راهنمای کنید ممنون میشم)
آیا 50 اینچش هم هست و بویژه مدل vT20\25 پنجاه اینچش در بانه هست (پرسیدید؟) و چطوری میشه از آنجا گرفت؟ (راهنمای کنید ممنون میشم)
این مدل vt25 3d کی مییآد؟مردم از بس صیر کردم یک پلاسمای سه بعدی بخرم و نبود!!!این مدل های samsung pdp 3d از چه نوع پنلی اشتفاده میکند؟10 بیتی هستش یا نه؟neo pdp هستش یا نه؟
Last edited by millad1388; 20-10-2010 at 07:46.
neoPDP یک تکنولوزی مخصوص پاناست و برند دیگه ای ازش استفاده نمیکنه.
دوستانی که این پنل رو دارن آیا dlna داره؟ تاحالا کسی استفاده کرده؟
سلام : بله دوست عزیز dlna داره من استفاده کردم . دستگاه در صورت انتخاب گزینه بصورت دستی یا اتوماتیک با مودم وپی سی شبکه میشه.
من هم عینآ همین سوال بالایی رو دارم کسی جوابی براش نداره؟؟؟؟
دوست عزیز سلام
1 - از طریق تلفن میشه تلویزیون را سفارش داد.
2 - معمولا یک روزه با ماشین سواری می فرستند. خودم که سفارش دادم برای شهر شمالی بابل 24 ساعته رسید.
3- مبلغی را بعنوان بیعانه به حساب آنها واریز می کنید، مابقی بعد از تحویل تلویزیون در منزل ( پس از تست کامل ) می گیرند.
یعنی از طریق لپتاپ بدون کابل باهاش فیلم پخش کردین؟
راستی پنل شما آسیاییه؟ R
سلام:من با کابل لن شبکه کردم .از usb wireless هم میشه استفاده کرد. فیلم رو امتحان نکردم ولی عکس و موسیقی رو پخش کرد . البته بنظر من تنها فرمتهایی رو که ساپورت میکنه پخش میشه. پنل هم سری R اسیایی هست . اینجوری که من دیدم اگر از یک مدیا پلیر استفاده بشه بهتره.
من یک سمپل در یکی از نمایندگیهای اهواز دیدم.خودشونم از قیمت نهایی فروش مطمئن نبودند. حتی حاضر نبودند بپذیرند که همه سایتها با یک جفت عینک ارائه مدن. این تمام چیزی بود که دستگیرم شد.خواستم مطرح کنم شاید کسی اطلاعات دقیقتری داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)