تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 139 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای Ali*Reza هم که گویا مسئولیت خاصی نداره در تهیه این خبر جز کپی پیست کردن اش.
    شاید بهتر باشه قبل از کپی پیست کردن خبرها، یه نگاهی بهشون بندازی.
    ممنون دوست من از تذکرتون. ولی همونطور که خودتون هم گفتید اینها اخباری هستند که ما یا از طریق خبرگزاریها و یا رسانه های مختلف دریافت مکنیم. حالا درست یا غلط ویا شایعه بودنشون رو نمیشه بطور 100% تشخیص داد.
    ولی این خبر خیلی هم دو از ذهن و غیر منطقی به نظر نمیرسه که اینقدر بزرگش کنیم.
    به هرحال از تذکرتون ممنونم و مطمئن باشین که هر خبری که بنده میزارم قبلش روش تامل میکنم.
    Last edited by Ali*Reza; 07-01-2013 at 22:41.

2. 6 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اتفاقا دخه ا خیلی هم بد نبوده به نظرم .
    یکم زمان بگذره یکی از بهترین های دنیا میشه ...

4. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش دخيا به نظرت خوب عمل كرده؟؟؟
    واقعا ارزش پولي كه براش داده شد داره؟؟؟؟
    چرا ما اين هم گل خورديم اين فصل؟؟؟؟؟
    یه بار بازی یونایتد با چلسی و سیتی رو نگاه کن تا متوجه بشی دخه آ چه استعداد بالایی داره.
    از دخه آ متناسب با سن اش انتظار داشته باش. بهترین دروازه بان های دنیا معمولا بالای 30 سال سن دارند.

و مشکل دفاع هم پیچیده تر از این حرفاست.
    اگه مدرک و دلیل قوی ای داری که دخه آ بزرگترین عامل بد بودن دفاعه، من به گوشم.

فقط این خبر گزاری ها که نگفتن.سایت گل و سایت های Daily mail و .. هم گفتن.فکر خوبی هم هست.دخیا باید بیشتر تجربه کسب کنه قوی تر بشه.ولی پپه رینا چرا؟
    سایت گل و خبرگزاری مهر منبعشون دیلی میله. بقیه خبرگزاری ها هم منبعشون دیلی میله.

منبع دیلی میل کجاست؟ ذهن پریشان یه خبرنگار بیکار که واسه یه لقمه نون باید هر روز هزار تا شایعه بسازه.

وقتی در خبر به اسم پپه رینا اشاره شده، هر آدم عاقلی متوجه میشه که این خبر ، چرت و پرته.

ولی این خبر خیلی هم دو از ذهن و غیر منطقی به نظر نمیرسه که اینقدر بزرگش کنیم.
    خیلی هم دور از ذهنه.

یک. یونایتد به ندرت در نیم فصل، خرید بزرگ و مهم انجام میده.
    دو. یونایتد در وضعیتی نیست که نیاز به خرید و تغییر مهم در نیم فصل داشته باشه. تیم در صدر جدوله مثلا.
    سه. دخه آ متناسب با سنش ( 21 ) عملکرد خوبی داره و در حال بهتر شدنه. دخه آ فصل قبل بهترین شوت گیر لیگ برتر بود و امسال هم نمایش های محشری داشته مقابل رقبا.
    چهار. رینا دروازه بان پیر و ضعیفی که جایگاه ثابتی هم نداره در تیم متوسط و میانه جدولی لیورپول، جزو گزینه های این شایعه مسخرست.

شایعه واسه من و شما جذابه. رسانه های ورزشی شایعه می سازند تا من و شما رو جذب کنند و درآمدی کسب کنند.
    زیاد جدی نگیرید.
    Last edited by Yi Yi; 08-01-2013 at 11:02.

6. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزی در مورد دخیا بگم.
    اگه انصاف رو رعایت کنیم دروازه بان بدی نیست. دقت کردید تو موقعیت های نزدیک چه عکس العمل های خوب و سریعی داره؟ همین بازی با سیتی یادتونه چطور دو بار توپو از رو خط کشید بیرون اونم تو دو موقعیت پشت سرهم.(البته فکر کنم سومیش رو نتونست کاری کنه و گل رو خورد. که البته ایرادی نداره گل و خورد. بالاخره عملکردش قابل تحسین بود)
    فقط اگه یکم اعتماد به نفسش و یکم سنش بره بالا و تجربه کسب کنه میشه یه دروازه بان عالی.

8. 8 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من نگتم دخيا دروازبان خوبي نيست من گفتم در حد و اندازه منچستر نيست تيمي با اين همه افتخار و سطح فوتبال بايد يه دروازه بان حرفه اي داشته باشه كه در اونم در حد سطح بالايي باشه به نظر من كه فعلا به اون سطح نرسيده ولي احتمالش هست كه در آينده برسه.....

منم دارم بحث به چالش ميكشم از نظر منطقي نه از روي نظر و احساس خودم چون خودم به شدت با رفتن دخيا مخالفم چون كلا يه استيل خاصي داره تو دروازه بان ها . كلا خودم باهاش خيلي حال ميكنم......

در ضمن مشكل دخيا به نظر من در درجه اول از نظر بدني ضعيفه و در درجه دوم يه كم جاگيري هاش خوب نيست......البته جواني به كنار

10. 5 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در ضمن مشكل دخيا به نظر من در درجه اول از نظر بدني ضعيفه و در درجه دوم يه كم جاگيري هاش خوب نيست......البته جواني به كنار
    من با این نظر موافقم ولی همه این ها به کنار
    به نظر من دخیا اگر یه کم + تجربه کنیم
    واقعا در بازه بان خوبی میشه

12. 4 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خواهر همسر رونی درگذشت؛ مرخصی فوری برای ستاره شیاطین سرخ

سایت گل- باشگاه منچستریونایتد به وین رونی، ستاره خط حمله این باشگاه، به دلیل مرگ خواهر همسرش مرخصی داد.
    روزی مک لافلین 14 ساله که خواهر همسر رونی بود، پس از سال ها دست و پنجه نرم کردن با سندروم "رِت" چند روز قبل درگذشت.
    پیش از این به همه بازیکنان منچستریونایتد برای روز دوشنبه استراحت داده شده بود اما با انتظار این خبر، به رونی چند روز مرخصی اضافه داده شد.
    این در حالی است که رونی به دلیل آسیب دیدگی زانو، در دو هفته اخیر برای شیاطین سرخ به میدان نرفته است.
    فرگوسن پیش از این گفته بود که این ملی پوش انگلیسی برای بازگشت به میادین به دو هفته زمان نیاز دارد اما با توجه به این اتفاق، به نظر می رسد این بازیکن مدت بیشتری از میادین دور خواهد بود.
    [SIZE=3]از سوی دیگر گفته می شود که کادر فنی منچستریونایتد هیچ عجله ای برای بازگشت رونی ندارند. او در این فصل در 19 دیدار، 8 گل برای تیمش به ثمر رساند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هاوارد وب داور دیدار هفته آینده منچستریونایتد و لیورپول

سایت گل - هاوارد وبˈ داور مطرح انگلیسی به عنوان داور دیدار روز هفته یکشنبه آینده تیم فوتبال منچستریونایتد مقابل لیورپول در ورزشگاه اولدترافورد انتخاب شد. انتخابی که ممکن است جنجال به پا کند
    او که در جام جهانی 2010 نیز مسابقه فینال را قضاوت کرد، به خاطر داوری در مسابقه دو تیم منچستریونایتد و لیورپول در ژانویه سال 2011 به شدت مورد انتقاد قرار گرفت به طوریکه ˈرایان بابلˈ بازیکن لیورپول در توئیتر، عکسی از او با پیراهن منچستریونایتد منتشر کرد.
    وب در جریان این مسابقه که در جام حذفی انگلیس برگزار شد، یک پنالتی به نفع یونایتد اعلام کرد و ˈاستیون جراردˈ‌را هم اخراج کرد. لیورپول در پایان با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. بابل پس از انتشار تصویر وب با پیراهن منچستریونایتد از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به پرداخت 10 هزار پوند جریمه نقدی متهم شد.هاوارد وب بر اساس رده بندی داوران اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) و لیگ برتر انگلیس، داور شماره این کشور به شمار می رود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

تو یه سایت خوندم شاید فرانک لمپارد بیاد منچستر...
    نوشته بود خودشم تمایل داره که بیاد...

16. 5 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرایی که در مورد نقل و انتقالات یونایتد میشنویدو خیلی باور نکنید خصوصا این خبر "دخیا" رو ، خود فرگی شعورش از همه ما بیشتره و میدونه دخیا جزو 10 دروازه بان برتر دنیا هست همین الان و میدونه که مشکل گل خوردن یونایتد دخیا نیست بلکه مشکل توی دفاع تیمی و تاکتیک های دفاعیمونه ، باز اگر این شایعه دو ماه پیش که دخیا نیمکت نشین بود مطرح میشد قابل فکر بود اما حالا که دخیا حتی تو بازیای غیر حساس هم فیکسه ...
    برای کذب بودن این خبر هم همین بس که لیورپول و منچستر هیچ رقمه نه از هم بازیکن میخرن نه میفروشن فقط کافیه قضیه گابریل هاینتزه رو یادتون بیارین که فرگی حاضر شد با نصف پولی که لیورپول میخواست براش پرداخت کنه فرستادش ریال

18. 4 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امسال یونایتد کسی رو 2-8 نکرده.
    لیورپول گزینه ی مناسبی ایه!

علاوه بر 2-8 ،امیدوارم کاگاوای بهتری هم ببینم.
    کاگاوا پشت ون پرسی بهتر جواب میده تا در جناحین و میانه.
    Last edited by Yi Yi; 08-01-2013 at 23:28.

20. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •