تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 301 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز
    استقلال برده و طبیعتا همه خوشحالین
    ولی نباید از این نتیجه برای کل کل و ..... استفاده بشه
    همونطور که بعد از بردهای پرسپولیس با 6 گل بعضی از دوستان استقلالی ناراحت میشدند که چرا این بردو ربط میدن به استقلال
    ممنون از اینکه رعایت میکنید

2. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

منم تبریک میگم این برد رو

واقعا نیمه دوم با حضور جباری اصلا استقلال قدرت تهاجمیش 100 برابر شد
    تمام بچه ها بعد بازی از جباری و بقیه از جمله تازه وارد ها تعریف کردن ولی یه نفر جاموند اونم سید بود که اون توپ سعید دقیقی رو اون شکلی مهار کرد این دروازبان بدون شک بهترین درواربان اسیاست اگه اون توپ گل میشد مطمئن باشید کارمون سخت میشد...
    نکته دیگه سمته چپمونه که داره توازن برقرار میشه با سمت راستمون اشجاری انصافا خوب بازی کرد .من فکر نمیکردم محمد رضایی اینقدر بازیکن خوبی باشه فوق العاده اون سمت دربیل میزد ... و میمونه نکته طلایی بازی حضور چند دقیقه مهران قاسمی که پایه گزار گل ویسنته آرزه بود با اون دریبلی که زدو خطایی که گرفت بازیکن اینده داری امیدوارم بیشتر بازی بهش برسه...

ارش هم گویا داره ادم میشه

کلا امید زیادی به نیم فصل دوم دارم همچنین لیگ قهرمانان اسیا فقط خدا کنه باز مصدومیت های لعنتی که فصل قبل داشتیم این فصل نباشه....

4. 9 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه نويي: با استقلال مدنظر من فاصله داريم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: مجتبي جباري بازيکن بزرگي است و اگر آماده شود حتي مي‌تواند مشکلات تيم ملي را حل کند.

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي 4 بر صفر برابر سايپا در جام حذفي در نشست خبري اظهار داشت: اين برد را به روح هوادار فقيد و خانواده‌اش تقديم مي‌کنيم. نياز به زمان داريم، تغييرات خوب بودند و بازيکنان هم ما خوب بودند. بالانس در جناحين استقلال به وجود مي‌آيد. آمدن جباري تاثيرگذار بود. هنوز با استقلال مد نظر من فاصله داريم. بازي به بازي بايد بهتر شويم به خصوص در نيم فصل دوم. سايپا با برنامه بود 10 نفره شد و روندشان تغيير کرد. به بازي سرعت داديم توانستيم پيروز شويم و به سايپا هم تبريک مي‌گويم. جناحين خوب کار کردند و بايد به همه بازيکنان تبريک بگويم.

وي در مورد استقلال متفاوت با حضور جباري، گفت: تشکر مي‌کنم از سوالتان و يک تبريک هم به مردم مي‌گويم. مردم ما را تنها نگذاشتند. جباري بازيکن بزرگي است. همه زحمت کشيدند. مجتبي آماده شود حتي مشکلات تيم ملي را هم حل مي‌کند.

منبع : ورزش 3

6. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نکونام:‌ فردا معلوم مي‌شود مي‌روم يا مي‌مانم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: فردا معلوم مي‌شود از اين تيم جدا مي‌شوم يا اينکه در استقلال مي‌مانم.

جواد نکونام پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال در جام حذفي مقابل سايپا گفت: بازي خوبي انجام داديم و مستحق پيروزي در اين ديدار بوديم.

وي درباره جدايي‌اش از استقلال گفت: هنوز با هيچ تيمي به صورت مستقيم و رسمي صحبت نکرده‌ام؛ شايد براي باشگاه دعوت‌نامه‌اي آمده باشد اما من بي‌اطلاع هستم و هر زمان خبري شد خودم آن را رسماً اعلام مي‌کنم.

هافبک استقلال با اشاره به هماهنگي تيم در اين ديدار عنوان کرد: در ابتداي فصل بازيکن جديد زياد گرفتيم و روز به روز بهتر شديم. نتايج ما با وجود کمبود بازيکن فوق‌العاده بود و حتي به صدر جدول هم رسيديم. بازي امروز نشان داد روزهاي خوشي در انتظار استقلال است.

نکونام در پاسخ به اين سؤال که در مصاحبه‌اي عنوان کرده بود از استقلال مي‌رود، گفت: هيچ موقع چنين مصاحبه‌اي نداشته‌ام. اگر هم پيشنهادي از سوي باشگاهي آمده است من بي‌اطلاع هستم. من با استقلال قرارداد دارم و تصميم‌گيرنده نهايي باشگاه است.

وي افزود: فردا معلوم مي‌شود چه اتفاقي مي‌افتد، مي‌روم يا مي‌مانم؛ اما تا به الان هيچ صحبتي مبني بر جدايي من و پيوستنم به باشگاه النصر امارات صورت نگرفته است.

کاپيتان تيم ملي درباره نتايج اين تيم در رقابت‌هاي غرب آسيا گفت: عده‌اي جوان به اين رقابت‌ها اعزام شدند و نياز داريم تا تعدادي بازيکن جوان و باانگيزه به ترکيب اصلي تيم ملي تزريق شوند تا به ترکيب ايده‌آل برسيم.

منبع : ورزش 3

8. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده قول شرف داد رضايت‌نامه‌ام را مي‌دهد

مهاجم تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه باور کردني نبود علي فتح‌الله‌زاده قول شرف بدهد و به آن عمل نکند،گفت: شرايط سختي را در هفته‌هاي گذشته تحمل کردم تا به شکل دوستانه از استقلال جدا شوم اما تا امروز به نتيجه نرسيده‌ام.

به گزارش خبرگزاري مهر، ميلاد ميداودي که در هفته‌هاي اخير به دليل جلوگيري از ايجاد مسائل حاشيه‌اي، مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي گروهي انجام نداده است، در سايت شخصي‌اش توضيحاتي ارائه کرد تا هواداران استقلال را در جريان آخرين وضعيت خود قرار دهد.

ميداودي در ابتداي صحبت‌هايش گفت: همان طور که قلعه‌نويي در مصاحبه با رسانه‌ها عنوان کرده، در رابطه با جدايي‌ام از استقلال با همديگر صحبت کرديم و به نتيجه قطعي رسيديم. البته به علت اينکه مصاحبه قلعه‌نويي مربوط به هفته گذشته است، شايد از حرف‌هايش اينطور برداشت شده که بعد از خاتمه نيم فصل با هم صحبت کرده‌ايم.

وي افزود: در حالي که من چند هفته قبل از پايان نيم فصل نخست ليگ برتر پيش سرمربي استقلال رفتم و با هم صحبت کرديم؛ در نهايت به اين نتيجه رسيديم که در نيم فصل به تيم ديگري بروم تا بتوانم بيشتر بازي کنم. بعد از آن با اين اميد که در پايان نيم فصل رضايت‌نامه بگيرم، همه مسائل را تحمل کرده و حرفي نزدم.

مهاجم ناراضي استقلال اضافه کرد: روز شنبه گذشته، دو جلسه با فتح‌الله‌زاده داشتم. نمي‌خواهم وارد جزئيات صحبت‌ها شوم و تنها مي‌توانم توضيح بدهم که صبح شنبه در دفتر باشگاه به ديدن مديرعامل رفتم و فتح‌الله‌زاده با اينکه مخالف موضوع جدايي‌ام بود اما با توجه به صحبت‌هايي که سرمربي تيم با من داشته و اظهار نظر رسمي‍ اش در رسانه‌ها مبني بر اينکه بهتر است ميداودي به تيمي برود که بيشتر بازي کند، در نهايت فتح‌الله‌زاده قانع شد که تا بعد از ظهر شنبه رضايت‌نامه‌ام را صادر کند.

وي خاطرنشان کرد: نشست دوم در دفتر کار فتح‌الله‌زاده در لارستان انجام شد. اين بار ايشان دلايلي را مطرح کرد و گفت نمي‌توانم خودم را قانع کنم که اجازه بدهم از استقلال جدا بشوي؛ اما بعد از يک ساعت حرف زدن و باز کردن برخي جزئيات و گفتن دلايلم مبني بر اينکه حضورم با اين وضعيت هيچ کمکي به استقلال نمي‌کند، بالاخره فتح‌الله‌‍زاده کوتاه آمد.

ميداوودي صحبت‌هايش را اينگونه ادامه داد: فتح‌الله‌زاده همچنين گفت يک روز ديگر هم تحمل کنم و قول شرف داد تا ظهر فردا (يکشنبه گذشته) رضايت‌نامه‌ات را صادر کنم. ضمن اينکه ايشان اعلام کرد در زمينه مسائل مالي هم تمام کوتاهي‌ها و تأخيرهايي که تا الان در قبال مطالباتم داشته، را جبران خواهم کرد تا با رضايت از استقلال برويد.

وي با اشاره به اينکه فتح‌الله‌زاده اعلام کرد براي صدور رضايت‌نامه‌ام تنها فقط يک شرط دارد، اظهار داشت: شرط ايشان اين است که زير برگ رضايت نامه بايد اين جمله را قيد کنم که برخلاف ميل باطني‌ام اين رضايت‌نامه را امضاء مي‌کنم تا هواداران بدانند من عامل جدايي‌ات نبودم. آن روز صحبت‌هاي فتح‌الله‌زاده به شکلي بود که به وي گفتم: اگر زماني تيم استقلال واقعا به من نياز داشته باشد، قطعا به اين تيم بر مي‌گردم.

مهاجم ناراضي استقلال تصريح کرد: طبق قرار قبلي، يکشنبه به دفتر باشگاه رفتم اما مطلع شدم مديرعامل قرار نيست به باشگاه بيايد. خيلي ناراحت شدم، چون برايم باور کردني نبود که فتح‌الله‌زاده قول شرف بدهد و به آن عمل نکند. علي اميري معاون باشگاه آرامم کرد و خواست که بعد از يکي-دو روز در آرامش پيگير موضوع شوم. من هم رفتم، با اين اميد که تکليفم زودتر روشن شود اما تا امروز هيچ خبري از مديرعامل نشده است.

وي همچنين تاکيد کرد: زمان نقل و انتقالات رو به اتمام است و من هنوز بلاتکليف هستم. در اين مدت فقط چند نقل قول از طرف فتح‌الله‌زاده به من گفته‌اند که نمي‌دانم کدام يک صحت دارد.

ميداوودي با اشاره به اين مسئله که روزي به استقلال آمدم، گفتم به استقلال آمده‌ام که از نظر فني به تيم کمک کنم، ادامه داد: نيازي به توضيح ندارد که تا قبل از مصدوميتم چه عملکردي داشتم. الان شرايط با آن موقع فرق دارد و از نظر سرمربي بهتر است در تيم ديگري بازي کنم.

وي اضافه کرد: اگر بازيکن ضعيفي بودم، به باشگاه اعلام مي‌کردم که با آنها قرارداد دارم و طبق قراردادم در اين تيم مي‌مانم و پولم را مي‌گيرم، باشگاه استقلال هم نمي‌‍توانست قرارداد را به صورت يک طرفه فسخ کند. اما بايد قبول کنيم نيمکت نشيني‌ام در استقلال نه تنها فوتبال مرا نابود مي‌کند، بلکه به تيم هم ضربه مي‌زند و حضورم در اين شرايط سودي براي استقلال ندارد.

مهاجم تيم استقلال با تاکيد بر اينکه هواداران استقلال هميشه به وي لطف داشته و در هر بازي حتي اگر روي نيمکت باشد، تشويقش مي‌کنند، يادآور شد: هواداران استقلال آدم‌هاي فراموشکاري نيستند و خوب مي‌دانند چه کساني در عمل تعصب خود به استقلال را ثابت کردند؛ به همين دليل است که هميشه مرا شرمنده محبت‌هايشان مي‌کنند.

وي تصريح کرد: فکر مي‌کنم تقريبا همه متوجه اين موضوع شده‌اند که تشويق‌هاي مردم، خصوصا زماني که شعار "واويلا-واويلا" را سر مي‌‎دهند، باعث ايجاد حساسيت‌هايي شده که اين حساسيت‌ها در اين اواخر کاملا علني شده بود.

ميداودي با اشاره به اينکه در همين مدت که مشخص شده از استقلال جدا مي‌شوم، دو تيم از تهران و چند تيم شهرستاني يا با خودم تماس گرفتند و يا با باشگاه صحبت کردند اما تاکنون با هيچ تيمي مذاکره نکرده‌، افزود: به تيم‌هايي که تماس گرفتند، گفته‌ام تا زماني که از باشگاه استقلال رضايت نامه نگيرم، نمي‌توانم با آنها مذاکره کنم. مي‌خواهم در آرامش تيم بعدي‌ام را انتخاب کنم تا در نيم فصل دوم بتوانم عملکرد بهتري داشته باشم. البته ماندن در تهران برايم در اولويت است، چون نقل مکان کردن همراه با خانواده‌ام به شهرستان‌ها در شرايطي که فقط چند روز به شروع دور برگشت مانده، مشکل است.

وي خاطرنشان کرد: به استقلال آمدم که براي استقلال بازي کنم و روزي که از اين تيم بروم، خودم براي آينده‌ام تصميم مي‌گيرم. در هفته‌هاي گذشته بارها شايعاتي را درباره معاوضه‌ام با بازيکنان ساير تيم‌ها در رسانه‌ها منتشر کردند که هيچ کدام واقعيت نداشت.

مهاجم تيم استقلال صحبت‌هايش را اينگونه ادامه داد: برخي از تيم‌هايي که از آنها اسم برده مي‌شد، تيم‌هايي بودند که قبل از آمدنم به استقلال، براي عقد قرارداد با من دست به هر تلاشي مي‌زدند اما با اين شايعات به قدري شخصيت فني‌ام زير سئوال رفت که هر کس و ناکس به خودش اجازه داد درباره معاوضه من مصاحبه کند. اين مطالب و شايعات در جلسه هفته قبل با فتح‌الله‌زاده مطرح شد که وي گفت با مربي فلان تيم که در رابطه با تو مصاحبه کرده بود، تماس گرفتم و گفتم نه آن بازيکن را از تيم شما مي‌خواهيم و نه ميلاد را به شما مي‌‍دهيم.

وي يادآور شد: با وجود همه مسائلي که مي‌ديدم و فشارهاي روحي که به من وارد شد، براي اينکه مبادا براي تيم استقلال مسائل حاشيه‌اي ايجاد شود، هفته‌ها سکوت کردم و مصاحبه‌اي انجام ندادم. در اين مدت برخي افراد که بويي از شرافت نبرده‌اند، هر چيزي دلشان خواست در چند روزنامه ورزشي عليه من نوشتند و حقايق را برعکس به مردم منتقل کردند. حساب اين چند نفر از بقيه خبرنگاران جداست و خودشان مي‌دانند که طرف صحبتم با آن‌هاست.

ميداوودي همچنين تصريح کرد: همين هفته قبل که براي دريافت رضايت‌نامه‌ام دوبار به دفتر فتح‌الله‌زاده رفتم، به چشم خودم ديدم که به مسئولان باشگاه استقلال براي قرارداد بستن با فلان بازيکنان التماس مي‌کنند. اين همه مطلب دروغ نوشتند و جوسازي کردند، فقط براي اينکه مثلا ميداودي يا بازيکن ديگري از استقلال برود و آن‌ها بتوانند نفرات خودشان را بياورند. من که در اين مدت همه تلاشم را انجام داده‌ام تا رضايت نامه بگيرم و جا براي بازيکنانشان باز شود.

وي اضافه کرد: من همه تلاشم را کرده‌ام تا به شکل دوستانه از استقلال جدا شوم اما تا امروز نتيجه‌اي نگرفته‌ام. هميشه با باشگاه روراست بودم و انتظار دارم آن‌ها هم با من رو راست باشند.

مهاجم تيم فوتبال استقلال در پايان گفت: در يک سال گذشته به اندازه کافي اذيت شده‌ام و از نظر روحي در شرايط بدي هستم. مدت‌هاست حرفي نزده و خيلي از مسائل را باز نکرده‌ام تا با خوبي از تيم جدا شوم و اميدوارم که بيشتر از اين مرا اذيت نکنند.

منبع : ورزش3

پ . ن : آره میلاد جان ما هوادارا همه چیو بیشتر از هر کس درک میکنیم . اون روزیو یادمونه که دلمون تب و تاب نداشت که با استقلال قرار داد ببندی و چه بازیهایی که انجام دادی ... اینا از ذهن ما هوادارا هیچ وقت یادمون نمیره . انشاالله توی هر تیمی میری موفق باشی و نشون بدی که میلاد میداوودییییی واویلااااااا واویلااااااااااا یعنی چی .

10. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجیدی فردا در تهران / استقلال آماده قرارداد با شماره 7

امیر قلعه‌نویی که اختلافاتی با مجیدی داشته، در حال حاضر به این نتیجه رسیده است که استفاده از مجیدی به سود او و استقلال است

سایت گل - فرهاد مجیدی ستاره فصل پیش استقلال ، به تهران برمی گردد تا با تیم مورد علاقه اش قرارداد ببندد.
    به گزارش گل ، مجیدی که برای گذراندن کلاس ویژه مربیگری در انگلیس به سر می‌برد به دوبی بازگشته و ا ز آنجا به تهران خواهد آمد تا با علی فتح‌الله زاده به پای میز مذاکره بنشیند.

استقلال برای استخدام مجیدی اعلام آمادگی کرده و این بازیکن نیز با گذر از سوءتفاهمات بی علاقه نیست تا فوتبال خود را در جمع آبی‌پوشان تمام کند.
    مجیدی قصد دارد یک و نیم فصل دیگر فوتبال بازی کند و پس از آن کفش‌ها را بیاویزد و به جرگه مربیان بپیوندد. این بازیکن 37 ساله در سه فصل گذشته ستاره اول استقلال بوده است و به دلیل طراوت و تعصبش به پیراهن استقلال، محبوب‌ترین چهره این تیم محسوب می‌شود.
    امیر قلعه‌نویی که اختلافاتی با مجیدی داشته، در حال حاضر به این نتیجه رسیده است که استفاده از مجیدی به سود او و استقلال است و بنابراین هیچ مشکلی برای عقد قرارداد با شماره 7 وجود ندارد. البته استقلال مثل همیشه درگیر مشکلات مالی است که این مسئله هم مانع بزرگی برای حضور مجیدی در تهران نخواهد بود

12. 11 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

آرش آقای گل درآستانه شکستن رکورد علی جباري

آرش برهاني با دو گلي که روز گذشته مقابل سايپا به ثمر رساند، با 89 گل زده براي استقلال به رکورد علي جباري بازيکن اسبق اين تيم رسيد و در صورتي که بتواند يک گل ديگر براي آبي پوشان به ثمر برساند، عنوان بهترين گلزن تيم استقلال را در تمام ادوار مسابقات ليگ و جام حذفي به دست خواهد آورد.

به گزارش فارس،علي جباري با زدن 89 گل به همراه آرش برهاني از گلزنان برتر تاريخ استقلال به شمار مي‌آيند ضمن آنکه فرهاد مجيدي 83 گله در جايگاه سوم حضور دارد.

باتوجه به حضور برهاني در رقابت‌هاي اين فصل و مشخص نشدن تکليف فرهاد مجيدي براي پيوستن به استقلال و با توجه به نبودن رقيب براي مهاجم شماره 9 به نظر مي‌رسد اين بازيکن در بازي‌هاي آينده موفق به شکستن رکورد علي جباري شود.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جواد نکونام پس از یک ساعت و نیم جلسه با علی فتح‌الله‌زاده، امیر قلعه‌نویی و امیری عنوان کرد: صحبت‌هایی بین من و باشگاه انجام شد و مسائلی بود که باید هم باشگاه مطرح می‌کرد و هم من. قلعه‌نویی نیز نظر خودش را اعلام کرد، جلسه خوبی برگزار شد و نتیجه خوبی هم گرفتیم.من نگفته بودم از استقلال می‌روم، صحبت سر این بود که گفته بودم از مسائلی ناراحت هستم. صحبت‌هایی که در مورد رفتنم شده بود فقط رسانه‌ها مطرح کردند، من نگفته بودم می‌روم. از موضوعی ناراحت بودم که این مسئله برطرف شد و خوشبختانه این مشکلات برطرف شد و از این موضوع خوشحال هستم. اتفاق خوبی در این جلسه افتاد و صحبت‌های خوبی رد و بدل شد. نکونام در پاسخ به این سؤال که آیا در صورتی که پیشنهادی با قراردادی مطلوب از یک باشگاهی داشته باشد، استقلال را ترک می‌کند یا خیر گفت:‌ فتح‌الله‌زاده به من گفت: یک پیشنهاد از باشگاهی دارم، نه فکرش را در این خصوص کرده‌ام و نه دوست دارم این اتفاق بیافتد به خاطر اینکه هنوز 6 ماه از حضورم در استقلال نگذشته است. دوست دارم یک کار را خوب به پایان برسانم به فکر جدایی نیستم! وی در مورد اینکه ناگفته‌هایی که قرار بود بعد از جدایی از استقلال مطرح کند، به آینده موکول شد تصریح کرد: آمده‌ام که در استقلال بمانم؛ اگر قرار باشد روزی از استقلال جدا شوم خیلی راحت عنوان می‌کنم. من دلایل خوشحال نبودنم را گفتم، به عنوان یک استقلالی آمده‌ام و دوست دارم تا آخر فوتبالم در استقلال باشم و بتوانم آرزویی که داشته‌ام با موفقیت به پایان برسانم یعنی قهرمانی استقلال در لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا.

ABIETEH

16. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرهاد مجیدی در آستانه امضای قرارداد با استقلال

فرهاد مجیدی در یک قدمی بازگشت به استقلال قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کاپیتان محبوب استقلالی‌ها پس از آن که نتوانست در ابتدای فصل پیراهن آبی را بر تن کند، تصمیم گرفت برای همیشه از فوتبال خداحافظی کند، اما با توجه به اتفاقات رخ داده و درخواست مسوولان باشگاه استقلال مجیدی از تصمیمش صرف نظر کرده و می‌خواهد بار دیگر به میادین فوتبال باز گردد.

شب گذشته فرزاد برادر فرهاد مجیدی در جلسه‌ای با علی فتح‌الله‌زاده صحبت‌های لازم را انجام داد تا عملا شرایط برای بازگشت فرهاد مجیدی در میادین فوتبال فراهم شود. قرار است مجیدی امروز (یکشنبه) به تهران سفر کرده و پس از انجام صحبت نهایی قراردادش را با استقلال امضا کند.

همچنین به نظر می‌رسد بحث کاپیتانی هم برای بازگشت مجیدی بر طرف شده و بعید است در حضور مجیدی و با توجه به جایگاهش در میان هواداران استقلال، رحمتی به خود اجازه بستن بازوبند این تیم را بدهد.

18. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نامه وارده از يك هوادار استقلال: عذر مي‌خواهم آقاي كريمي!

سایت گل-دیروز اولین بازی استقلال در جام حذفی با رونمایی از خریدهای جديد اين تيم انجام شد. گذشته از آن‌هايي که امیر قلعه‌نويي را می‌شناسند و عملکرد بازیکنان جدید برايشان تقریبا مشخص بود همه واقعا لذت بردند. نه به‌خاطر برد آبي‌پوشان، بلكه به‌خاطر بازی بسیار زیبا و جالبی که خصوصا سمت چپ استقلال بعد از سال‌ها انجام داد و البته تیم سایپا که بعد از 10 نفره شدن رو به ضدفوتبال و دفاع مطلق نیاورد و شرافتمندانه باخت.

اما این وسط يك اتفاقي افتاد که شیرینی این برد را به کام استقلالی‌های اصیل و واقعی تلخ کرد. معلوم نشد ریشه اين اتفاق از کجا و چه کسانی بود اما هواداران هم تحت تاثیر جو ورزشگاه اشتباه کردند و متاسفانه هم‌صدا به علی کریمی توهین کردند. این اتفاق اسبابی شد تا چند کلمه‌ای درون خانواده با هواداران واقعی استقلال گپی بزنیم. ابتدا توافق بر سر این اصل الزامی است که به هیچ عنوان تشویق تیم یا فرد حتی در زمان کری خواندن نباید همراه با بی‌حرمتی و بی‌احترامی به فرد یا تیم حریف باشد. مثلا شعار "پرسپولیس قهرمان، تو لیگ برتر بمان" یک شعار با هدف کری خواندن است و هیچ اشکالی ندارد. اما شعاری که جباری و علی کریمی را به چالش بکشد و توهین به علی کریمی باشد نه‌تنها در هیچ چهارچوب و منطقی نمی‌گنجد که شاید ریشه در افکار دشمنان استقلال و حتی ورزش و فوتبال این آب و خاک دارد.
    همه ما قبل از این‌که استقلالی یا پرسپولیسی یا طرفدار هر رنگ ديگری باشیم ایرانی هستیم و امثال علی کریمی در تیم ملی و در اروپا باعث غرور برای هر ایرانی هستند. کریمی از يك طرف به خاطر پیشینه فوتبالی و استعداد در فوتبال و از طرف ديگر به دلیل کارهای انسانی خصوصا در مورد کودکان بسیار قابل احترام است. این‌که او در تیم رقیب استقلال بازی می‌کند و یا دوستدار رقیب استقلال است به هیچ عنوان دلیل موجهی برای توهین به او نیست. حتی دیگر بازیکنان و دیگر تیم‌ها هم نباید مورد این‌گونه بی‌حرمتی‌ها قرار بگیرند.
    یادآوری این جمله الزامی است که "هواداری و هوادار بودن تابع شرایط و قوانینی است. به صرف این‌که کسی هوادار یک تیم یا یک رنگ است نمی‌تواند و نباید به بقیه بی‌حرمتی کند."
    در انتها به نمایندگی از تمامی استقلالی‌های واقعی و فهیم به‌خاطر این بی‌احترامی به علی کریمی از تمامی هواداران واقعی پرسپولیس و خود علی کریمی عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم در آینده به هیچ عنوان شاهد این‌گونه مسائل نباشیم.

20. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •