تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 308 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام به همه....!

تبریک بخاطر برد خوبمون برابر مایورکا...

خط دفاعی انصافا اوضاعش خرابه احساس میکنم با این اوضاع تو CL حذف میشیم...

در مورد توپ طلا:

اگه به مسی ندن جنایتی بالاتر از 11 سپتامبر رخ میده!!!

در مورد رکورد گرد مولر:

بشدت بشدت دوس دارم این رکورد رو بشکنه نخندیدن ولی میخوام برای شکستنش دعا میکنم...!

خداییش اگه بشکنه به تاریخ میپونده..

+

چند تا خبر:

پیکه: رونالدو بین انسان ها بهترین است، مسی از سیاره دیگر آمده است

از مسی و رونالدو به عنوان نامزدهای اصلی توپ طلای 2012 یاد می شود و پیکه معتقد است که هم تیمی اش به دلیل تداومی که داشته، از شایستگی بیشتری نسبت به ستاره رئال برخوردار است.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، معتقد است لیونل مسی، هم تیمی آرژانتینی اش، شایسته کسب چهارمین توپ طلای پیاپی است.
    از لیونل مسی و کریس رونالدو به عنوان نامزدهای اصلی توپ طلای 2012 یاد می شود و پیکه معتقد است که هم تیمی اش به دلیل تداومی که داشته، از شایستگی بیشتری نسبت به ستاره رئال برخوردار است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به آنهایی که فکر می کنند رونالدو شایسته کسب توپ طلاست، احترام می گذارم. لئو از سیاره دیگری آمده است اما رونالدو تنها بین انسان ها بهترین است. رونالدو بازیکن سختکوشی است؛ او خیلی خوب است. اما وقتی مقابل مسی قرار می گیرید، نمی توانید کاری بکنید. آنچه باعث می شود او بهترین باشد این است که بازیکن بزرگ دیگر فراز و فرودهایی داشتند مانند مارادونا.
    او نصف چیزی که لئو در بارسا است، نبود. مسی در طول دوران حرفه ای اش سال های خوبی داشت و شایسته این است که او را بهترین بدانند. "

+

فابرگاس: ما همیشه دوست داریم رئال پیروز شود

کاتالان ها بعد از سه قهرمانی پیاپی در لالیگا، فصل گذشته جام قهرمانی را به رئالی ها واگذار کردند اما فابرگاس معتقد است اوج گیری دوباره رئال می تواند انگیزه بارسا را افزایش دهد.

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد که بارسایی ها دوست دارند که رئالی ها نتایج خوبی بگیرند زیرا معتقدند نتایج خوب رقیب باعث می شود تا آنها عملکرد بهتری داشته باشند.
    کاتالان ها بعد از سه قهرمانی پیاپی در لالیگا، فصل گذشته جام قهرمانی را به رئالی ها واگذار کردند اما فابرگاس معتقد است اوج گیری دوباره رئال می تواند انگیزه بارسا را افزایش دهد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما همیشه می خواهیم رئال پیروز شود زیرا باعث می شود تا ما تمرکز بیشتری داشته باشیم. به این دلیل، اگر ما بخواهیم قهرمان شویم، باید در هر دیدار به پیروزی برسیم."
    فابرگاس همچنین در مورد رابطه اش با مسی صحبت کرد و اعلام کرد که از بازی در کنار این ستاره آرژانتینی افتخار می کند.
    " ارتباط مسی خیلی راحت است. برای من و خیلی های دیگر بازی در کنار او یک افتخار است."

+

پیکه: خودم رابهترین بازیکن دنیا نمی دانم؛بعید است کسی را به مسی ترجیح بدهم

ما بیشتر از فصلهای قبل گلزنی می کنیم.هیچ تیمی نمی تواند تمام قابلیت های مثبت و خوب را باهم داشته باشد.اگر بیشتر حمله کنی، درحقیقت ریسک بیشتری هم انجام داده ای.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - جرارد پیکه، مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در گفتگویی اختصاصی با روزنامه ال موندو دپورتیوو، به موضوعات مختلفی از بارسلونا گرفته تا رقابت های لالیگا و مسائل سیاسی و اقتصادی اسپانیا پرداخته.

او در پاسخ به سوالی درمورد برنده توپ طلای امسال اعلام کرد که او این جایزه را به مسی می دهد:« من طرفدار بی حد و حصر لئو (مسی) هستم. از زمانی که در 14 سالگی مسی را شناختم،او دل من را به دست آورد و هیچ کسی بهتر از او ندیده ام. اینکه بخواهم فرد دیگری را به مسی ارجحیت دهم، خیلی سخت و بعید خواهد بود.»

پیکه در پاسخ به این سوال که اگر حق رای دادن برای انتخاب برنده توپ طلا را داشت واین امکان وجود داشت که به خودش رای بدهد هم این کار را نمی کرد:« نه من این کار را نمی کنم. هرگز به خودم رای نمی دادم. چون خودم را بهترین بازیکن دنیا نمی دانم.»

پیکه در بخش دیگری از این گفتگو به این نکته اشاره کرد که بارسااز نظر دفاعی مشکل دارد ولی او توضیحاتی دراین زمینه داشت:« این درست است که تیم ما نسبت به قبل گلهای بیشتری می خورد و باید به آنالیز این موضوع پرداخت. می توان از بعضی از گلهایی که می خوریم اجتناب کنیم و برخی دیگرازگلها،غیرقابل اجتناب است. مثل وقتی که بوسکتس نمی خواست به حریف پنالتی بدهد ولی توپ به دست او برخوردکرد و داورپنالتی گرفت وحریف به گل رسید. فکر می کنم باید درخط دفاع بهتر شویم ولی باید این راهم درنظر داشت که ما بیشتر از فصلهای قبل گلزنی می کنیم.هیچ تیمی نمی تواند تمام قابلیت های مثبت و خوب را باهم داشته باشد.اگر بیشتر حمله کنی، درحقیقت ریسک بیشتری هم انجام داده ای.»

پیکه درمورد جنجال روز فوتبال اسپانیا که در بازی رئال- لوانته و درگیری په په با بایستروس رخ داد و ضربه آرنج داوید ناواررو به صورت رونالدو هم صحبت کرد:« من نمی دانم که در آن بازی چه اتفاقاتی رخ داده و اصلا هم دوست ندارم که وارد این ماجرا شوم. به نظرمن قبلا بارها چنین اتفاق هایی روی داده و همه ما می دانیم که شخصیت هرکسی به چه ترتیبی است. درنهایت در یک تیم،یکی دوبار ممکن است این اتفاق رخ دهد ولی نه اینقدر. من از اتفاقاتی که در ورزشگاه لوانته رخ داده اصلا خبر ندارم و دراین باره نمی توانم نظری بدهم ولی همیشه کسانی هستند که بی طرف باشند و آنها دراین باره صحبت خواهند کرد. من می دانم که چه اتفاقی افتاده؛چون نه مسئول کمیته انضباطی هستم و جزو آن دسته افرادی که می بایست دراین باره تصمیم گیری کنند. ولی وقتی چنین برخوردهایی بارها و بارها تکرار می شود، باید دراین باره تصمیمی جدی اتخاذ شود.»

2. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والدانو: گواردیولا، استیو جابز فوتبال است؛ بدشانسی رونالدو، هم دوره شدن با مسی است

من در زمان مربیگری ام در رئال این شانس را داشتم که رائول و گوتی را در تیم پایه ای بیابم.

سایت گل- خورخه والدانو مدیر ورزشی و بازیکن سابق رئال مادرید روز پنجشنبه در صحبت هایی به بررسی فلسفه فوتبال پایه ای بارسلونا پرداخت و به این نکته اشاره کرد که فوتبال بارسا فرهنگ دارد و با شناختی که از عملکرد بازیکنان تیم پایه ای به دست می آید، از آنها در تیم اصلی استفاده می شود.

محتوای مخفی: ادامه 
    والدانو با اشاره به سبک کاری لاماسیا گفت:«بارسلونا در فوتبالش یک فرهنگ را پیاده سازی کرده و تمام آنچه در لاماسیا به بازیکنان آموخته می شود، در تیم اصلی نیز به کار گرفته می شود.»

او در گفتگو با یاهویورواسپورت که توسط آژانس خبری اروپاپرس بازتاب داده شد، از این بابت که این سیستم در رئال مادرید پیاده سازی نمی شود ابراز حسرت کرد. والدانو در ادامه به این نکته اشاره کرد که در طول دوران حضورش روی نیمکت مربیگری رئال مادرید، از تیم پایه ای رئال، بازیکنانی چون رائول و گوتی را شناسایی کرده و دراین باره گفت:« من در زمان مربیگری ام در رئال این شانس را داشتم که رائول و گوتی را در تیم پایه ای بیابم. بازیکنانی که به تاریخ پیوسته اند. در تاریخ باشگاه رئال مادرید، تیم پایه ای نقشی سرنوشت ساز و حیاتی داشته ولی دوره عوض شده. واقعیت این است که برای اهمیت دادن به تیم پایه ای، شاید بهتر باشد فقیر باشی تا ثروتمند.»

او در بخش دیگری از صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که پپ گواردیولا در دوران حضورش روی نیمکت مربیگری بارسا یک شاهکار کرده:« گواردیولا استیو جابز دنیای فوتبال است: یک مربی شجاع، عاشق زیبایی ها و خلاق. او یک الگوی بزرگ است و به حق هم الگو شده.»

والدانو در پاسخ به سوالی درمورد برنده توپ طلای امسال گفت:« اگر مسی برنده این جایزه بشود خیلی خسته کننده خواهد بود. او سه توپ طلا برده و البته این فصل بهترین فصل فوتبالی او بوده. اگر می گویم که این جایزه نباید به او برسد، به خاطر این است که خسته کننده است که یک جایزه همیشه به یک نفر برسد. حریف اصلی او رونالدوست؛ بازیکنی استثنایی که بدشانس بوده که در نسل فوتبالیست های لیونل مسی است.»

بخش پایانی صحبت های والدانو در مورد رقابت های لالیگاست:« فاصله بین رئال مادرید و بارسلونا با سایر تیم ها، نامتناسب است و این روی سلامت رقابت ها تاثیر می گذارد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Guardiola is the Steve Jobs of football - Valdano

اونای امری: مسی یک ژن ویژه دارد

مسی به تازگی تعداد گل هایش در سال 2012 را به 76 رساند تا با عبور از رکورد به پله، تنها 9 گل دیگر با رکورد گرد مولر فاصله دارد.

سایت گل- اونای امری، سرمربی اسپارتاک مسکو، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا در لیگ قهرمانان، لیونل مسی، ستاره حریف را مورد ستایش قرار داد.

مسی به تازگی تعداد گل هایش در سال 2012 را به 76 رساند تا با عبور از رکورد به پله، تنها 9 گل دیگر با رکورد گرد مولر فاصله دارد.

امری که زمانی هدایت والنسیا را برعهده داشت، به خبرنگاران گفت:" او یک ژن ویژه دارد. او منحصر به فرد است.

او همه چیزهایی که لازم است را به طور غریزی دارد. به همین دلیل وقتی در یک بازی سه گل می زند، برای ما خیلی طبیعی است.

بارسا همچنان حول مسی شکل گرفته اما برای آنها تیم و مشارکت همه بازیکنان اهمیت زیادی دارد. این فلسفه ای است که یک دوران را شکل داده اما تکرار نخواهد شد."

Messi has a special gene, says Unai Emery

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاپیتان بعد از 45 روز داره همراه بقیه تمرین میکنه و میتونه بازی کنه - البته تیتو گفته آمادگی مسابقه رو نداره - پیکه هم که جلوی مایورکا 90 دقیقه بازی کرد - بزودی زوج اصلی دفاع کامله

یه کامنت جالب. ایشون میگه اگه یک مدافع کلاس جهانی و گرون قیمت خریده بودیم الان تکلیف چی بود؟ جای پیکه یا پویول بازی می کرد؟ یا خودش رو نیمکت می نشوندیم؟

King Xavi
    To all the Barca fans here...

Puyol is back...Pique is back...we sit number 1 in the league....we are 8 points ahead of ---- Madrid...we have not yet lost a game in La Liga....and some of you have kept on saying here that we must buy a defendeer...like Mats Hummels....a player that would not come for less than 20 mill....now since the 2 best CB pairing (Pique and Puyol) are back...where would this costly expensive defender play...?? whose place between Pique and Puyol would he take..??? or you want us to buy an expensive defender to kick water battles in the bench like Kaka of Madrid....come on people...Barca is more than a club

البته منم با دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم که اصلا نمیشه مراحل سخت و فشرده فصل رو اینطوری پشت سر بزاریم. مگه اینکه بخوایم به شانس واگذار کنیم.

و فقط امیدوار باشیم ستاره های خسته ای که همون ابتدا مصدوم شدن در سنگین ترین مقاطع که بزرگ ترین بازی ها رو داریم کم نیارن.

////////////////////////////////////////

ژاوی ارناندز، در صدر فهرست بهترین پاسورهای اروپا

ژاوی در این فصل، بیش از 1000 پاس به هم تیمی های خود داده است، با درصد موفقیت بسیار عجیب 95.45%.

سایت گل- ژاوی ارناندز، ستاره خط میانی بارسا، موفق ترین پاسور این فصل در بین 5 لیگ برتر اروپا با آمار 1000 پاس است. دو بازیکن دیگر بارسا، بوسکتس و فابرگاس نیز در رده های ششم و هشتم این فهرست قرار دارند.

ژاوی در این فصل، بیش از 1000 پاس به هم تیمی های خود داده است، با درصد موفقیت بسیار عجیب 95.45%.

هافبک میانی آرسنال میکل آرتتا، در این لیست در مکان دوم قرار دارد، با 994 پاس موفق. او توسط بازیکن منچستر، مایکل کریک با 936 پاس تعقیب میشود. بازیکن سابق بارسا و کنونی منچستر سیتی یعنی یحیی توره با 934 پاس در مکان چهارم است و بوسکتس (841) و فابرگاس (796) در مکان های ششم و هشتم قرار دارند.

ژاوی در درصد موفق بودن پاس ها بسیار برتر است، میکل آرتتا (93.26% موفقیت پاس ها)، دانته (92.44%)، جو آلن از لیورپول (91.36%) و سرخیو بوسکتس (91.32%) بعد از او قرار دارند.

پاس های ژاوی در هفته های مختلف این فصل

هفته اول: 124 پاس. 121 پاس موفق.
    هفته دوم: 23 پاس. همه ی پاس ها موفق.
    هفته سوم: 118 پاس. 115 پاس موفق.
    هفته چهارم: 102 پاس. 95 پاس موفق.
    هفته پنجم: 60 پاس. 59 پاس موفق.
    هفته ششم: 103 پاس. 98 پاس موفق.
    هفته هفتم: 121 پاس. 116 پاس موفق.
    هفته هشتم: 48 پاس. 46 پاس موفق.
    هفته نهم: 62 پاس. 57 پاس موفق.
    هفته دهم: 130 پاس. 127 پاس موفق.
    هفته یازدهم: 164 پاس. 150 پاس موفق

6. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام

امشب بازی ساعت چند است ؟

8. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من نتونستم بازی رو ببینم اما چند نکته خارج از مسائل فنی

1- حرفهایی در مورد بازی آرژانتین با عربستان داشتم که ترجیح دادم بزارم بعد از این بازی و گلزنی احتمالی مسی بگم
    من قلبا دوست داشتم مسی اصلا به عربستان نمیرفت اما وقتی رفت حقیقتا دوست داشتم گل نزنه چون مطمئن بودم عده ای منتظرن تا با مثلا هت تریک مسی در برابر عربستان کارنامه درخشان مسی رو لکه دار کنن
    مطمئن بودم برخی افراد بعد از گلزنی مسی میان و میگن که:
    بله مسی به این جور تیمها گل زده تا بتونه رکورد گردمولر رو بشکنه
    وقتی اون بازی صفر صفر شد من اصلا ناراحت نشدم بلکه خوشحال هم شدم که چند گل سیاه وارد لیست بلندبالای مسی در سال 2012 نشده
    وقتی شادی معنادار دشمنان مسی و تیتر عجیب گل فارسی با عنوان: «افتضاح در ریاض» رو دیدم خوشحالتر هم شدم چون اونها با گل نزدن مسی درواقع ابزاری که میتونستن با اون کارنامه مسی رو تا حدودی زیر سوال ببرن از دست دادن
    خوشحالم که در لیست کهکشانی گلهای مسی نامی از گل زدن به تیمهایی نظیر عربستان نیست
    امیدوارم مسی با گل زدن در دیدارهای باقی مانده که بسیار هم جدی هستن یک بار دیگه تاریخ رو به چالش بکشه

2- پویول برگشت
    این جمله کوتاه خیلی ساده نوشته و بیان میشه و دقیقا ما هم همیشه دوران مصدومیتها و مسیر بازگشت کاپیتان رو به همین کوتاهی و سادگی دیدیم
    اما پشت سر این جمله و مسیر کوتاه، راهی طولانی به درازای تاریخ شکل گیری یک اسطوره و به وسعت یک اراده آهنین پنهان شده
    ما همیشه پویول رو دیدیم که بعد از نصف کردن پیشبینی پزشکهای تیم مبنی بر مدت مصدومیتش و میانبر زدن به سمت نوکپ بدون اینکه نشانی از مصدومیت درونش دیده بشه دوباره درون زمین میجنگه و میجنگه
    اما پویول این راه طولانی رو به قیمت انرژی بیشتر گذاشتن و فرسوده تر شدنش کوتاه میکنه
    من نمیخوام سخنی بر زبان بیارم که کام دوستان رو تلخ کنه اما غیرتمندها پشت ظاهر شکوهمند و غرور آفرینشون ذره ذره خورد میشن و روزی ناگهان شکسته میشن
    ما پویول رو همیشه از روی ظاهر خندان، متعصب، پرتلاش و جنگجوش قضاوت میکنیم اما حقیقت اینه که در درون این ظاهر باشکوه درختی در حال ایستاده جان دادنه
    .
    .
    .
    ای کاش امشب بوسکتس هم بود تا ما یک بار دیگه ترکیبِ تبدیل به رویا شده رو در بیداری میدیدیم اما قسمت اینه که هنوز برای دیدن ترکیب رویایی منتظر بمونیم

3- بهترین شروع تارخ لالیگا
    برای تیتو فوق العادس اما بیشتر بدرد پر کردن صفحه ای از تارخ فوتبال میخوره
    این آغاز، رویاییه اما متاسفانه یا خوشبختانه فوتبال رو بر اساس پایان اون قضاوت میکنن
    امیدوارم پایان این فصل به زیبایی آغاز اون باشه و حقیقتا وقتی میبینیم تازه دراین زمان از فصل ترکیب بارسا در حال کامل شدنه و تیم تازه در ابتدای اوج گرفتنشه، امیدمون به پایانی آغاز گونه بیشتر هم میشه

12. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پویول: مصدومیت از ناحیه آرنج بدترین تجربه زندگی ام بود

کاپیتان باتجربه بارسلونا از عملکرد کنونی تیمش راضی است و معتقد است که آبی اناری ها باید به حرکتشان دراین مسیر ادامه دهند.

سایت گل- کارلس پویول کاپیتان و مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در گفتگو با برنامه «ال مارکادور» بارسا تی وی خوشحالی اش را از بازگشت به دنیای فوتبال ابراز کرد. پویول دراین باره گفت:« واقعا خوشحالم که به میادین چمن بازگشته ام و از برد تیممان هم خوشحالم. از اینکه دوباره انگیزه ها و احساس خوبم را بازیافته ام هم حس خوبی دارم.»

کاپیتان بارسا در ادامه صحبت هایش گفت:« بعد از تمام مصدومیت هایی که پشت سرگذاشته ام می توانم بگویم که این مصدومیت از ناحیه آرنج بدترین تجربه مصدومیتم بود. واقعا دردناک بود و اصلا فکرش را هم نمی کردم که این طوری باشد. تنها بخش مثبت ماجرا این بود که با مصدوم بودن یک دست هم می توانی خیلی زود فعالیت های فیزیکی ات را دنبال کنی.»

او در واکنش به اینکه خیلی ها از شیوه مصدوم شدن او در دیداری که برد بارسا تقریبا مسجل شده بود از او انتقاد کرده بودند گفت:« نباید به چیزهایی که در گذشته رخ داده فکر کنی. اگر من برای زدن آن ضربه سر شیرجه نرفته بودم و به زمین نخورده بودم، الان شاید به این اندازه ارزش جایگاهم را نمی دانستم. من همیشه برای کمک کردن به تیم تلاش می کنم و در آن اتفاق، با بدشانسی مواجه شدم.»

پویول این بار هم مثل دفعات قبل، زودتر از زمان پیش بینی شده به روزهای اوج بازگشت و دراین باره گفت:« من هیچ وقت درمورد زمانی که برای بازگشت من اعلام می کنند حتی گوش هم نمی دهم. همیشه تلاش می کنم تا در زودترین زمان ممکن به تمرینات تیم بازگردم تا آمادگی فیزیکی ام را زیاد از دست ندهم.»

کاپیتان پویول در بخش پایانی صحبت هایش که در روزنامه مارکا بازتاب یافته، رضایتش را از عملکرد بارسا ابراز کرد و گفت:« بارسلونا خارق العاده است و باید به حرکتمان دراین مسیر ادامه دهیم و ریلکس و خونسرد نباشیم . باید کمی از نظر تدافعی بهتر شویم و الان درحال تمرین هستیم.»

چیلاورت: مسی همین حالا هم بهترین بازیکن تاریخ است؛ بارسای تیتو ازنظر دفاعی تعادل ندارد؛ کاسیاس بهترین دروازه بان دنیاست

دروازه بان اسطوره ای دنیای فوتبال در صحبت هایی به تمجید از مسی، کاسیاس و گواردیولا پرداخته

سایت گل- خوسه لوئیس چیلاورت، دروازه بان افسانه ای دنیای فوتبال روز شنبه در گفتگو با برنامه اسپورتس سارسا به تمجید از لیونل مسی، ویکتور والدس و گواردیولا پرداخت.

او در مورد عملکرد بارسلونا گفت:« هر بازیکنی دوست دارد که مقابل بارسلونا بازی کند. بارسا بهترین تیم حال حاضر فوتبال دنیاست و به علاوه بهترین بازیکن دنیا را در اختیار دارد که مسی است؛ این یک برتری بزرگ است. چابی و اینیستا هم در این تیم هستند... بارسا بهترین تیم سالهای اخیر است.»

دروازه بان افسانه ای پاراگوئه درمورد گواردیولا هم صحبت کرد و گفت:« من واقعا از سیستمی که گواردیولا در بارسلونا به کار می گرفت خوشم می آمد. این سیستم، سیستمی سرعتی است. در زمانی که می بایست کار را تمام می کردند، بازیکنان درنگ نمی کردند. الان و با حضور تیتو در بارسلونا، این تیم از نظر دفاعی تعادل ندارد و حریفان از این نقطه ضعف نهایت بهره را می برند. چون گاهی وقتها در ضدحملات تیم به زحمت می افتد. به همین خاطر هم هست که بارسا در رقابت های این فصل لالیگا نسبت به قبل بیشتر گل می خورد. من هم یکی از طرفداران بارسا هستم. تماشای بازی این تیم به خاطر سرعت بالای بازیکنان و تکنیک آنها واقعا لذت بخش است.»

چیلاورت در بخش دیگری از صحبت هایش به تمجید از مسی پرداخت:« تنها جایی که می توان مسی را مهار کرد، در بازی پلی استیشن است. چون یک نفر با دسته، عملکرد مسی را از راه دور کنترل می کند. من واقعا خوشحال می شوم که او در کارهایش موفق است. در آرژآنتین خیلی از رسانه های آرژآنتینی می گویند که مسی در تیم ملی کشورش عملکرد خوبی ندارد ولی این روزها مجبور شده اند تا این جور حرف ها را قورت بدهند. مسی همین الان هم بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است. نیازی ندارد که این را ثابت کند؛ چون در طول تمام عمر فوتبالی کوتاهش این کار را کرده. مسی بدون هیچ شکی بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است.»

او در مقایسه مسی با اسطوره هایی مثل پله و دی استفانو گفت:« در دوران پله و دی استفانو، یارگیری ها به نحو دیگری بود. زمانی که تیم آنها مقابل یک حریف بزرگ قرار می گرفت، در دو سه متری اش چندین نفر او را محاصره می کردند. ولی این روزها مسی در بین دو یا سه بازیکن حریف گیر می افتد و از آنها جلو می زند و با جادویی که دارد جلو می رود. این را فقط می توان در یک بازی ویدئویی ببینید. در بازیهای پلی استیشن.»

چیلاورت درمورد والدس هم گفت:« هرکسی نمی تواند دروازه بان بارسلونا باشد. کاملا منطقی است که هرکسی می تواند اشتباه کند ولی باید درنظر داشت که ماها هم انسان هستیم. ولی اکثر واکنش های والدس فوق العاده اند. او جزو 5 دروازه بان برتر دنیاست. البته بهترین دروازه بان دنیا در سالهای اخیر کاسیاس بوده. او دقیقا می داند که چطور با پاهایش بازی کند و تمام جامهای ممکن را فتح کرده.»

14. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Spartak Moscow - FC Barcelona
    SPARTAK MOSCOW: Dykan; Makeev, Insaurralde, Suchy, D Kombarov; Carioca, Kallstrom; K Kombarov, Jurado, Ari; Emenike
    BARCELONA: Valdes; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Fabregas, Xavi, Busquets; Iniesta, Messi, Pedro

سه‌شنبه 30/08/1391 ساعت : 20:30
    ليگ قهرمانان اروپا گروه G : اسپارتاك - بارسلونا
    زنده از شبكه سه

این همه مانور گل انگلیسی و فارسی که اسپارتاک بحران زده تا گلر سومش مصدومه. دروازه بان اولشون تو ترکیبه! مسخره ها
    گفتم یعنی مدافعی که امروز تو دروازه قرار میدن هم سوپر میشه؟ :)

16. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک . بابت برد 3-0

متاسفانه سر کار بودم و ندیدم ولی بسی مشعوف گشتیم از این برد

18. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

مسی فقط 6 گل تا جاودانه شدنش باقی مونده! تو میتونی پسر...........
    منم متاسفانه بازی رو ندیدم ولی از امار معلومه که در شب سرد مسکو خوبی بودیم فقط موندم چرا بارسا نیمه دوم زیاد به فکر گل زدن مجددش نیافتاده فقط با تیک تاکاش حفظ نتیجه کرده!
    (بالاخره یه بازی بدون گل خورده رو تجربه کردیم)
    ---
    نیمکت بارسا تجربه زیادی در این هوای خیلی سرد رو معلومه ندارن!

مسی هم شال و کلاه کرده بود

این دنی آلوز منجمد نشده تو اون هوای سرد!

اینم مربی خوشتیبمون

راستی تا یادم نرفته تبریک به تک تک بارسایی ها...................

20. 10 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •