امروز یه خبر خوندم درباره انتقال اگبونا و فرانچسکو لودی با مجموع 20 میلیون
به نظر میرسه خریدهای خوبی باشن![]()
امروز یه خبر خوندم درباره انتقال اگبونا و فرانچسکو لودی با مجموع 20 میلیون
به نظر میرسه خریدهای خوبی باشن![]()
لودی پاسور خوبیه و مثل مونتولیوو روی پاس های بلند کارش خیلی درسته . مخصوصا کرنرها رو عالی میفرسته . دقیقا همونجایی میاد که بازیکن تیمشون ایستاده.
ضربات آزاد رو هم اگه نگم فوق العاده میزنه ولی میشه گفت خیلی خوب میزنه .
ولی مشکلی که داره اینه که هابک کندی محسوب میشه و سنش هم زیاده و 29 سال داره .
اوبانا هم دفاع خوبیه . مخصوصا روی حرکات سرعتی تا حالا ندیدم کم بیاره و مصاف های هوایی خیلی خوب عمل میکنه .
ولی قیمتش 20 میلیون باعلام شده بود و مالک تورینو گفته هر تیمی که میخوادش باید 20 میلیون بده .
قبلا یوونتوس برای جذبش وارد عمل شده بود که با توجه به مدافعان خوبی که داره و احتمال نیمکت نشینی اوبانا توی مصاحبه ای گفته بود : " من توی یوونتوس آینده ای ندارم "
البته با توجه به درگیری و رقابت همیگشی یوونتوس و تورینو هم میشه گفت برای رعایت حال هواداران تورینو هم که شده به یووه نمیره .
ولی میلان با تورینو روابط خیلی خوبی داره و بازیکنان زیادی رو هم به این تیم واگذار کرده ( کوپولا - وردی - اودامادی - دارمیان و ... )
فکر کنم شانس میلان برای جذبش زیاد باشه . البته نباید از منچستر یونایتد هم غاقل شد که بدجوری این بازیکن رو زیر نظر داره .
کلا میلان و منچستر مشتری های جدی این بازیکن هستن .
تازگی هم اسم مانگالا مدافع جوان تیم پورتو مطرح شده که واقعا مدافع خوبیه و توی بازی هایی که از پورتو دیدم خیلی با کیفیت نشون داده.
البته گفته میشه قیمت اون هم 20 میلیونه .
باید منتظر موند و دید طبق معمول هنر گالیانی چقدره و تا چه حد میتونه قیمتشون رو کاهش بده![]()
مصاحبه گالیانی با گازتا دل اسپورت
نائب رئیس باشگاه میلان آدریانو گالیانی میگوید، مطمئناً بالوتلی بعد از کلاپهای شبانهای که میرود نمیتواند در شرلیط مطلوبی باشد، اما ما امیدوار هستیم که او در زمان باقی مانده بتواند برای بازی با لاتزیو آماده شود.
تمرینات این مهاجم میلان طبق برنامه شخصی او در این هفته آغاز شد، در حالی که زانوی وی در بازی مقابل اینتر ضربه دیده است.
گالیانی در مصاحبه با گازتا دل اسپورت گفت: دکترها به من گفتند که زانوی بالوتلی ضربه دیده است، احتملا زمانی که او با دروازهبان اینتر، هاندانوویچ، در گیر بود این اتفاق افتاده است.ما امیدوار هستیم که او در زمان باقی مانده بتواند برای بازی یکشنبه عصر مقابل لاتزیو آماده شود.
دربی دلا مادونیا آنگونه که بالوتی انتظار داشت پیش نرفت، او در این بازی با بد شانسی تمام نتوانست گلی بثمر برساند و همچنین گفته میشود بالوتلی در این بازی در مقابل طرفداران اینتر، یک حرکت ناپسندانه انجام داده است.
گالیانی میگوید: من چیزی ندیدم، من جایی خواندهام که او حرکتی را انجام داده است، اما هنوز با بالوتلی صحبتی نکردهام.
در مورد کلابهای شبانه، همه بازیکنان بعد از بازی بیرون میروند. من نمیتوانم مانع بیرون رفتن و رقصیدن آنها شوم، اگر اینکار را میکردم تمام کلابهای میلان بسته میشدند.
مدیربرنامههای بالوتلی، مینو رایولا گفته است، ناکامی بالوتی در به ثمر رساندن گل در بازی مقابل اینتر به دلیل تب زیادی که داشته است.
گالیانی در ادامه گفت: هیچکدام از ما چیزی نمیدانست، حتی مربی یا کادر پزشکی تیم.(گالیانی لبخند میزند) من فکر کنم مینو رایولا پزشک جدید تیم شده است.
میلان بازی رفت مقابل بارسا را با نتیجه 2-0 برنده شد، اما آندرس اینیستا گفته است: من حاضرم دستم را در آتش بگذازم و به گویم که بارسا به مرحله بعد چمپینزلیگ سعود میکند.
و گالیانی در پایان میگوید: اینیستا بازیکن بسیار خوبی است. واضح است که او نخواهد گفت که میلان تیم بهتری است. اگر او دستش را در آتش از دست دهد، ما باز هم حاضر هستیم که او را به میلان بیاوریم، زیرا او بازیکن بسیار خوبی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانگالا در رادار میلان
گزارشات از ایتالیا نشان می دهد که الاکوئیم مانگالا دفاع آخر پورتو مورد توجه سران روسونری قرار گرفته است.
این مدافع در سال 2011 از استاندارد لیژ به پورتو پیوست ، و تحسین همگان را برانگیخته است. مانگالا تنها 22 سال سن دارد و دیاولو امیدوارست که بتواند با این استعداد جوان قرارداد امضا کند.
پورتو قیمت این بازیکن سابق تیم ملی زیر 21 ساله فرانسه را 20 میلیون اعلام کرده است. این در حالی است که منچستر سیتی هم به این جوان آینده دار علاقه مند است.
نخستین پیروزی گتوسو به عنوان مربی
گنارو گتوسو هافبک سابق میلان در نخستین تجربه ی مربی گری خود موفق شد در یک بازی خارج از خانه تیم لائوسانه را با حساب 2-0 شکست دهد.
این هافبک 35 ساله ی میلان چندی پیش جانشین ویکتو مائونز شد و به عنوان بازیکن - مربی در تیم سیون معرفی شد.
این پیروزی سبب شد تا سیون در جام حذفی به دور نیمه نهایی برسد.
گتوسو در این بازی سه تعویض انجام داد که خود وی نیز به جز یکی از این تعویض ها بود.
گالیانی در مورد حرفی که اینیستا زده اضهار نظر جالبی کرده, واقعا که اینستا یکی از بهترین های بارسا و اسپانیاست.
گاهی اوقات وقتی فکر میکنم تو نیو کمپ قراره با چه بازیکنانی شاخ به شاخ بشیم کمی نگران میشم, ولی از یک چیز
مطمئنم , اونم اینه که میلان میره تا حتی با دندان از پیروزی بزرگ و دو گل ارزشمندش دفاع کنه.
اما قبل از همه اینها, یک بازی داریم که اونم از اهمیت بالائی برخورداره. لاتزیو, تمی که باید حتما شکستش بدیم تا بتونیم
یک حاشیه امنیت ایجاد کنیم, خوشبختانه فیورتینا شکست خورد و فعلا در رده چهارم موندیم![]()
بعلاوه رده بندی جدول, وقت انتقام از لاتزیو هم هست. وقتش فرا رسیده انتقام بازی رفت بگیریم و برای ناپولی هم خط و نشان
بکشیم. برای این بازی باید با ترکیب کامل و تمام قوا به میدان بریم.
می بینم که دوستان آلمانی تو تایپیک بایرن گرد خاک کردن و میخوان تو cl انتقام آلمان بگیرن
اولا که ایتالیا دوبار طوری آلمان رو حذف کرد که احتمالا 10 سال طول بکشه خاطراتش تلخیش کم بشه و 20 سال طول بکشه بتونن انتقام بگیرن
ولی بهرحال چون خودتون دوست دارید باشه, اگه میلان به همراه یوه رفت به مرحله بعد ما هم از روبرو شدن با بایرن و دورتموند استقبال میکنیم. ما باکی نداریم
ولی از شوخی گذشته, من خودم بعد از میلان طرفدار بایرنم, دوست دارم فینال رویاییم یعنی میلان - بایرن ببینمقــســـمـــت
![]()
درسته بازی مهمی با لاتزیو داریم . حکم یک فینال رو داره .
باشگاه هم از هواداران خواسته که با حضور خودشون میلان رو در این بازی حساس همراهی کنن تا میلان با روحیه بالا به مصاف لاتزیو بره .
مونتولیوو و بالوتلی و کونتسانت هم دچار مصدومیت شدن و فعلا مشخص نیست که به این بازی میرسن یا نه .
البته فعلا تمرینات رو دنبال میکنن ولی بصورت جدا از سایر بازیکنان تا مشکلشون برطرف بشه .
به غیر از لاتزیو بازی با تیم های یوننتوس - فیورنتینا و ناپولی هنوز باقی مونده که میتونن توی روند و رتبه جدولی میلان خیلی تاثیرگذار باشن.
در مورد هواداران آلمانی هم بگم که از رویارویی با تیم اونها استقبال میشه .
ایتالیا نشون داده که حتی در زمانی که حال و روز خوشی نداره بدترین حریف برای آلمانی هاست![]()
بعد از ریازور و لاکرونیا و استانبول و لیورپول و حتی آرسنال فصل پیش فکر نکنم هودار میلان تا قبل پایان بازی فکر کنه تیمش از پیش صعود کرده است حتی با 10 گل
اما بحث شیرین آلمان
احتمال خیلی زیاد یکی از نماینده های آلمان با یکی از ایتالیایی ها برخورد میکنه.هرچند که بایرن و دورتموند تیمهای فوق العاده ای هستن ولی ایتالیایی هام کم تیمهایی نیستند
شاید قدرت مالی و امکانات توپ آلمانی ها رو نداشته باشن اما عوضش توی کارای تاکتیکی فوق العاده پدر سوخته و کلک هستند.حتی اگر نتونن هم حذفشون کنن -کاری میکنن که خون بالا بیارن
فقط به یه کالچوپولی 2006 یا اسکومزه 2012 نیاز داریم که بحمدالله شنبدم دوباره پرونده تبانی ها سال پیش رو به جریان انداختن![]()
کلا میلان سابقه عجیبی توی این دست بازی ها داره .بعد از ریازور و لاکرونیا و استانبول و لیورپول و حتی آرسنال فصل پیش فکر نکنم هودار میلان تا قبل پایان بازی فکر کنه تیمش از پیش صعود کرده است حتی با 10 گل
ولی با توجه به این که این بازی رو با نتیجه پرگل پشت سر نذاشتیم پس خیالمون راحت تره .
هرچقدر میلان توی بازی های حذفی بیشتر گل زده باشه احتمال از دست دادن بازی زیادتره . ولی وقتی که تعداد گل ها کمتر بوده میلان بازی محکمتری رو ارائه داده.
الشاراوی هم تا سال 2018 با میلان رسما تمدید کرد . البته مشخص نشده دستمزدش چقدره .
ولی در کل خبر خوبیه .
برایان کریستانته هم که در تیم جوانان میلان و در پست هافبک و مدافع بازی میکنه بعد از عملکرد درخشانی که در بازی های اروپایی جوانان و درخششی که در بازی فینال مقابل اندرلخت بلژیک داشته بدجوری مسئولان میلان رو ذوق زده کرده.
گفته شده که میلان میخواد قرارداد جدیدی با این بازیکن منعقد کنه و اون رو به تیم اصلی منتقل کنه .
توی تمرینات دیروز هم بارتوژ سالامون در کنار زاپاتا و قالب یک تیم به تمرین پرداخته و این طوری که بوش میاد ممکنه در بازی با لاتزیو زوج زاپاتا و سالامون رو شاهد باشیم .
فعلا اینستا قسم خورده که میلان رو حذف میکنه(زورش به رپال نرسیده برای میلان چنگ و دندون نشون داده).این انگیزه بارسایی ها برای بازی برگشت نگران کننده است.امیدوارم آلگری بتونه از پسشون بربیاد
یه صحبتهایی هم درباره وراتی بود که حرفهای مستقیم برلوسکونی درباره خرید این بازیکن باعث شد این شایعات قوت بگیرن.سیلویو در مورد خرید بازیکن خیلی کم حرف میزنه اما این صحبتهاش نشون داده میلان به صورت جدی دنبالشه.در مورد وراتی تنها بدیش قیافه اش هست.آدمو یاد بچه های دبستانی میفته که با ماشین صفر کله شون رو میتراشیدن.ناسلامتی تو از سرزمین مد و فشن اومدی اون دیگه چه قیافه ای بابابرایان کریستانته هم که در تیم جوانان میلان و در پست هافبک و مدافع بازی میکنه بعد از عملکرد درخشانی که در بازی های اروپایی جوانان و درخششی که در بازی فینال مقابل اندرلخت بلژیک داشته بدجوری مسئولان میلان رو ذوق زده کرده.
گفته شده که میلان میخواد قرارداد جدیدی با این بازیکن منعقد کنه و اون رو به تیم اصلی منتقل کنه .
در ضمن این کریستانه چه خصوصیاتی داره؟هافبک دفاعی محکمیه؟یا سرعتیه و خلاق؟
من که فکر میکنم میلان از پس بارسا بر میاد.فعلا اینستا قسم خورده که میلان رو حذف میکنه(زورش به رپال نرسیده برای میلان چنگ و دندون نشون داده).این انگیزه بارسایی ها برای بازی برگشت نگران کننده است.امیدوارم آلگری بتونه از پسشون بربیاد
موقعی هم که قرعه کشی شد من توی همون تاپیک لیگ قهرمانان از این قرعه استقبال کردم .
چون هم انتقام فصل پیش رو میگرفتیم و هم این که الگری نشون داده که جلوی بارسا بهتر از بقیه مربیان کار کرده و کلا میلان فصل پیش هم خیلی بارسا رو اذیت کرد.
ولی فصل پیش بازیکنان سرعتی نداشتیم که بتونیم روی ضد حملات زهرمون رو بریزیم که با تغییرات در این فصل و بازیکنان جوان و سرعتی که در اختیار داریم دست الگری برای تاکتیک و سیستم مورد نظرش بازه.
مخصوصا در خط هافبک که نقش مونتولیوو خیلی به چشم میاد و غیابش در فصل پیش بخوبی خودش رو نشون میده .
به هر حال میلان انگیزه زیادی برای صعود به دور بعد داره و این رو میشه توی صحبت های همه بازیکنان دید .
با این حال بازی سختیه و باید تمام تمرکز بازیکنان در این بازی حفظ بشه.
فعلا که لئوناردو بدجوری علیه این اخبار موضع گیری کرده و گفته که وراتی جایی نمیره .یه صحبتهایی هم درباره وراتی بود که حرفهای مستقیم برلوسکونی درباره خرید این بازیکن باعث شد این شایعات قوت بگیرن.سیلویو در مورد خرید بازیکن خیلی کم حرف میزنه اما این صحبتهاش نشون داده میلان به صورت جدی دنبالشه.در مورد وراتی تنها بدیش قیافه اش هست.آدمو یاد بچه های دبستانی میفته که با ماشین صفر کله شون رو میتراشیدن.ناسلامتی تو از سرزمین مد و فشن اومدی اون دیگه چه قیافه ای بابا
در ضمن این کریستانه چه خصوصیاتی داره؟هافبک دفاعی محکمیه؟یا سرعتیه و خلاق؟
قیمتش هم 20 میلیون اعلام شده . از نظر فیزیکی هم بازیکن ظریف و ضعیفی به حساب میاد و با قد 165 فکر نکنم برای ایتالیا مناسب باشه . از اون بازیکنان پول پرست محسوب میشه
کریستانته یک هافبک با قدرت دفاعی بالاست که همین مزیتش باعث شده که در پست ندافع مرکزی هم موفق باشه و البته از نظر خلاقیت هم در سطح خوبیه و پاس های خیلی خوبی میده .
خوب بالوتلی - کونستانت و بویان به این بازی نرسیدن !
مکسس هم به دلیل محرومیت در این بازی قادر به همراهی میلان نیست .
لیست بازیکنان دعوت شده:
دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل
مدافع : زاپاتا - یپس - دی شیلیو - آباته - زاکاردو - سالامون
هافبک : آمبروزینی - مونتولیوو - بواتنگ - مونتاری - ترائوره - فلامینی - نوچرینو
مهاجم : الشاراوی - پاتزینی - نیانگ - روبینیو
به امید پیروزی در این بازی حساس و صعود به رده سوم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)