بنده نه عکاسم نه از قوائد عکاسی سر در میارم که بخوام عکس کسی رو نقد کنم و بگم بده یا خوب، ولی یه بعنوان یه تماشاچی(!) جای خالی شما و بعضی دیگه از دوستان مثل Aless ،spak ،dada_zebel (با عرض معذرت، اسمشون رو نمیدونم) و ... رو حس میکنم
هرچند دوستانی که در حال حاضر فعالیت دارن هم بعضا عکسای جالبی آپ میکنن، اما منم مثل این دوستمون فکر میکنم تعداد عکسها رو به همون بعضا کاهش بدیم و اونایی که فکر میکنم ارزش نقد شدن دارن رو به اشتراک بذاریم ارزش تاپیک خیلی بیشتر میشه
به هر حال...
دخالت بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید

دوست گرامیمون آقا محمد (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) درست میگن، اول باید یکم سطح عکسهایی رو که قرار میدیم ببریم بالا تا ارزش نقد کردن رو داشته باشن، البته باید یکم هم سرعت و قدرت تاپیک رو برد بالا! قبلا که تمام موضوعات رو توی یه تاپیک قرار میدادیم هیجانش بیشتر بود، البته از نظر من! اینجوری بهتره درصورتی عکسها هم بهتر بشن و هم بیشتر.
اینجا میایم تا از همدیگه هم ایده بگیریم برای خلاقیت و گسترش کارهای خودمون و هم بررسی عکسها و نظرات دوستان برای پیشرفت بیشتر.
و البته این رو هم بگم که نظر دادن و نقد کردن مثبت روی عکسها انگیزه بیشتر هم برای عکاسی ایجاد میکنه و هم برای قرار دادن عکسها !
متاسفانه این روزها یکم درگیری کاریم زیادتر شده ولی سعی میکنم بیشتر بیام 
حالا برای اینکه دست خالی هم نباشم یه عکس میذارم ولی یادم نمیاد قبلا گذاشتمش یا نه! اگه تکراریه ببخشید ...