هنوز ادبیات و دینی رو شروع نکردم به نظرتون اسفند ماه زمان مناسبی هست یا خیر ؟
هنوز ادبیات و دینی رو شروع نکردم به نظرتون اسفند ماه زمان مناسبی هست یا خیر ؟
سلام دوست من
این فکر که برای دروس عمومی از عید و اواخر سال شروع کنید خیلی لطمه میزند.
موراد زیادی بودند که به لطف درصدهای خوب عمومی رتبه اوردند...
پس از همین الان شروع کنید. تا کاملا مسلط شوید و درصد خوبی را بزنید.
موفق باشید
نـــــــــــــــــه خيلي زوده بذاره خرداد شروع كن....
داداش حالت خوبه؟؟؟ يني چي بذارم اسفند؟آخه به نظرت ادبيات با اون حجمش تموم ميشه؟
كي اين فكرارو ميندازه تو سرتون؟عمومي رو بايد موازي با اختصاصي خوند (موكول كردن زمانه خوندن عمومي ها به بعد رو فقط بايد يه مشاوره درست حسابي توش نظر بده)....
دوتا مساله هست:1 -بعد از عید مدرسه میری ؟ اگه میری که خیلی کاره اشتباهیه بزاری واسه اسفند.اگه درسا تا قبل از اسفند تموم نمیشه اصلا بقیه ی این مطلبو نخون و از همین حالا رو جفتش کار کن.
2-اگه تا قبل از عید معلماتون درسا رو تموم میکنن
بستگی به پایت داره.تجربه ثابت کنه وقتی میگی اسفند به سلامتی اردیبهشت شروع میکنی
اگه بچه زرنگی و ادبیاتت کلا خوبه از اسفند هم میشه ولی ریسکه چون ممکنه یهو استرس بگیری نتونی اونجوری که الآن میگی کار کنی.
البته ادبیات که خوندن نداره.30 صفحه لغته که کاره یه ماهه با با روزی 1 ساعت.تاریخ ادبیاته که اونم روزی یه ساعت یه ماهه تمومه.بقیش که دیگه دست تو نیست بسته به شانست داره.(کلا تو ادبیات به بالای 80 فکر نکن نمیشه)
اما دینی به نظرم از الآن شروع کن.در دینی ذهنیت خیلی چیز مهمیه.اگه ذهنیت قبلی نداشته باشی اون آخرا کارت سخت میشه.
یعنی هییییییییییییشکی نمیدونه؟
در مورده سوال اول اطلاعي ندارم.
ولي درباره گزينه 2: از نظر من سي دي هايي كه گزينه 2 ارائه ميده نسبت به ساير موسسات قابل مقايسه نيست...از نظر من خيلي خوبه.
از اين خبر هايي هم كه بهش اشاره كردي نيست(من خودم فقط 2 تا جامع آخرشو ثبت نام كرده بودم)....بر فرض مثال هم همه ي سي دي ها رو بدن ....شما يكي دو هفته به كنكور چه جوري ميخواي استفاده كني؟
دوستان برنامه قلمچی رو واسه تجربی کسی داره بزاره؟
ممنون
سلام دوست من
ابنتدا لطف کنید در تاپیک مربوطش سوالهای کانون رو بپرسید.
کانون خیلی برنامه جالب نداره چون هر 2 هفته هست گاها با برنامه مدارس به علت تعطیلی امتحان گرفتن معلم بهم میخوره چون برنامش کوتاه مدت تر هست نسبت به بقیه
و اینکه ذوج کتاب دومش خیلی وقت کمی رو داره.
به نظر من برنامه گاج رو استفاده کنید بهتر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
برو تو سایت کانون هست. سمت راست، بالا.دوستان برنامه قلمچی رو واسه تجربی کسی داره بزاره؟
ممنون
بچه ها هرچی درسای مربوط به ریاضی رو میخونم بعدش میرم تست کونکورای سالای قبل رو حل کنم نمیتونم.اینگار همه چیز یک هو یادم میره
اعصابم بدجور داغونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)