Storm Spirit قیافش کلا عوض شده .
Storm Spirit قیافش کلا عوض شده .
آپدیت من الان 700 ــه .
چه خوب چه خوب .... من ار قیافه قبلیش زیاد خوشم نمیومد.
الآن جدی تر از قبله ، ریش داره ، لباساشم متفاوتن .
این اپدیت چیه ؟!
واللا رفتم 2 تا بازی نگاه کنم از قسمت بازی ها نفهمیدم چی به چیه !
یه جونوری از زیر زمین اومده بود بیرون hpش 15000 اینا ریخته بودن سرش میزدن.
یونیت ها شکلات و اب نبات دستشونه.
یه پادجی رفته بود توی بیس حریف اونا 5 تایی 3 ثانیه ثانیه spawn میشدن این با یه اتک میکشت !
بازی چش شده ؟!؟!؟!
چه جالب ! حرف هایی که هیرو ها میزنن مینویسه دیگه.
Last edited by Rhodes; 15-11-2013 at 15:58.
Diretide بازی کردی . تو قسمت Play اون گوشه رفتی Play Diretide . مخصوصه هالووینه . هر تیم شکلات داره باید با کشتن روشن کوچولو ها و دزدیدن شکلات حریف ، شکلاتاتونو زیاد کنید . از دقیقه 8 هم روشن میفته دنبال یکی و اگه بهش سری یکی شکلات نده میکشش : دی شکلات که بهش بدید میره سراغ یه نفر از تیم مقابل . دقیقه 16 بازی تموم میشه به تیم برنده Material و Recipe (که تو همین آپدیت اضافه شدن) میده . بعدشم هر دو تیم به کمک هم میرن روشن رو بزنن . هر بار که تا قبل تموم شدن زمان بزنیدش ، بار بعد با قدرت بیشتری زنده میشه . وقتی روشن همه رو بکشه بازی تمومه .(این بخش آخر روشن کشی برای کل ـه ! رکورد میشه زد . رکورد دار روشن کشیم زده . ما امروز به زور 2 بار کشتیمش) . این قسمتم که تموم شد به کل بازیکنا Recipe و Material میده .
که این طور !!!! !!! !!! !! !
خوب این اپدیت همیشه هست ؟! چن روز میمونه ؟! من نتم پوکیده نمیتونم بازی کنم.![]()
قضیه این که میرن توی بیس همدیگرو میزنن چیه ؟! الان یه پادج دیدم hpش رفته بود روی 60 هزار ! دمیجش روی 3 هزار !
روشن میکشتن مث مورچه .... 6 بار زدنش دیگه نتم نکشید پرید بیرون از بازی.
Last edited by Rhodes; 15-11-2013 at 16:47.
احتمالا ماکسیمم 1 هفته بمونه . وقتی 16 دقیقه تموم میشه هر کسی کلی پول بهش داده میشه تا آیتم بخره واسه خودش .
دیگه برادران اسپریت توی همه بازی ها ولووووووووووووووو
میگم توی بازی سنتر دارن جمع میشن 10 تا هماهنگ بشن برن این روشن رو بزننن ....
شما هم بیاید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)