آقا دیگه گندشو در آوردن،دیشب با 8 تا لینک همزمان 400 مگ دانلود داشتم.
بدبختی اینه که 3 ماه تمدید کردم![]()
سرعت فوق العاده ی امروز صبح،محاله کشور های اروپایی و غربی چنین سرعتی داشته باشند،همه ی دنیا در حسرت اینترنت ایران هستن.
![]()
اینا از سیاست گذاری های فخیمه نظام ج.ا.ا به قول آقای تقی پور ما بهترین شرایط دسترسی به اینترنت روداریم وسرعتمون هم خیلی خوبه 128kb واقعا عالیه!!!! کاربر خانگی چشش کور دندشم نرم میخواد چی کار اینترنت رو!!! اینترنت باعث انحرافه جوانانه!!!
یه آشنامون صحبت میکرد سپاه با همکاری مخابرات یه اینترانت راه انداخته به اسم طرح شباب برای پایگاه ها وحوزه های بسیج
من رفتم دیدم هیچ سایت درست وحسابی رو بالا نمیاره نه گوگل نه یاهو حتی بعضی از سایت های داخلی و خبرگذاری های موافق!!
حالا این رو تصور کنید که طرح شبکه ملی اطلاعات که 1چیزی مثل اینه راه بیفته برای 1سری سایت های بی ارزش داخلی مثل تبیان پهنای باند فوق العاده بالا اما در عوضش سرعت سرویس اینترنت فوق العاده داغون!!!
فقط میشه منتظر بود و دید چی کار میخوان بکنن!!!!!!!!!! خداکنه که درست شه![]()
میدونی چیه !
ما که انتخابی جز مخابرات نداریم چی بگیم!
بچه ها این تبلیغ تو تلویزیون هست که یه پسره هست بابا مامانش به خاطر اعتیاد به اینترنت بردنش تیمارستان بستنش به تخت رو دیدین باور کنین به خاطر اعتیاد به اینترنت کارش به اونجا نکشیده احتمالا ایشونم اینترنت مخابرات گرفته از بس شب تا صبح بیدار موند و افت سرعت و قعطی مخابرات رو دید و حرص خوردکارش به تیمارستان کشید شک نکنید اخر عاقبت هممون میشه مثل این یارو
![]()
Last edited by maskot; 31-07-2012 at 17:59.
سلام و عرض ادب
عرض شود ميدونيد چيه؟! اصولاً دانلود لذّتي داره که حتّي اگه همون فيلم يا سريال بهت رايگان داده بشه، اينهمه لذّت نميبري و کيفور نميشي
من اين دو روزه، شبا که ميام خونه، سيستم رو ميذارم رو دانلود، تا ساعت يک شب، که نت قطع ميشه دانلود ميکنم، کلي هم ذوق ميکنم که فيلم دانلود کردم، اين سه روزه 12 گيگ ترافيک مصرف کردمکلّي هم لذّت بردم و خوش به حالم شد
![]()
مخابرات هم دیگه به ملکوتِ اعلا پیوست
از همون تقریباً یک ماهِ پیش معلوم بود دیگه داره به تته پته میوفته
کیوان جان مالِ شما هم مطمئناً تا چند وقت دیگه مثلِ سابق نخواهد بود
امروز صبح خواستم یه فایل دانلود کنم با 15 کیلو داشت دانلود میکرد،دیشبم که بالاترین سرعت تک لینک 7 کیلو بود.8 تا فایل همزمان گذاشتم 7تاش صفر یکیش 7 .![]()
امروز صبح خواستم یه فایل دانلود کنم با 15 کیلو داشت دانلود میکرد،دیشبم که بالاترین سرعت تک لینک 7 کیلو بود.8 تا فایل همزمان گذاشتم 7تاش صفر یکیش 7 .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)