قاب اصل این گوشی چه قیمتی داره؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
قاب اصل این گوشی چه قیمتی داره؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
دوست عزیز من باز هم xperia l رو به ادونس ترجیح دادم میشه بگید از نظر سی پی یو در چه حده؟؟؟من نمیتونم ریسک کنم و برم سمتِ Xperia p با این اوضاعی که باتریش داره. نظرم به xperia l جلب شده گوشی خوبیه
یکمی کیفیت صفحه اش از پی پایین تره
وایت مجیک نداره
ظاهرا پردازنده ی گرافیکش هم پایینتر از پی هست. گرافیکِ پی بهترهفولاچ دی ضبط نمیکنهفولاچ دی نشون نمیده
-------------
رم میخوره
صفحه اش بزرگتره.
باتریش به اندازه ی باتریِ پی شاکی نداره. توی تست های gsmarena هم بهتر از پی عمل کرده.یعنی خیلی بهتر از پی عمل کرده
فعلا اینا به ذهنم اومد...![]()
سلام منم واقعا تو کف این گوشی هستم ولی مشکل اصلی باتریشه
سایت gsmarena که به نظرم تخصصی ترین و کامل ترین نقد ها و تست ها رو میذاره نمره باتری xperia p رو گذاشته 28 ساعت. داداشم یه گوشی galaxy ace 2 داره که باتریش 1500 هست و این سایت نتیجه تستش رو گذاشته 4 ساعت. این در حالیه که با گوشی داداشم اگر بخوای مدام کار کنی مثلا بازی کنی شاعت 4 ساعتم دووم نیاره و تو روز باید دوبار شارژ کنی. اما به طور متوسط اگر بخوام بگم هر روز باید یک بار شارژ بشه حتماً.
حالا این xperia P در مصرف متوسط و عادی باید به نظرم روزی دوبار شارژ بشه که اصلا منطقی نیست.
تو این رنج قیمت همونطور که دوستان گفتن چندتا انتخاب دیگه هست:
1. XPERIA L
از لحاظ سخت افزار خیلی خوبه. من تو اینترنت دیدم که طرف انواع بازی ها از جمله Asphalt 7 رو روش به راحتی اجرا میکرد. از ضعف هاش صفحه نمایشش هست که خیلی با کیفیت نیست و همچنین فیلم برداریش. عکاسیش خوبه
2. Galaxy Core
3. Galaxy s3 mini
4. galaxy ace 2
به نظر من اگر صفحه نمایش خیلی بزرگ نمیخواید گوشی Galaxy ace 2 بسیار گوشی خوبی هست و قیمتش هم نهایتا 700 تومنه (بدون گارانتی). در مقایسه با galaxy s3 mini هم صفحه نمایش تقریبا برابری داره (اصلا محسوس نیست). ولی قیمتش به مراتب پایین تره و البته CPU و RAM پایین تری هم داره.
در کل گوشی های سامسونگ خیلی منطقی تر هستند نسبت به سایر برند ها. مثلا همین galaxy ace 2 واقعا هیچ محدودیتی و مشکلی نداره. اما شما گوشی های سایر برند ها رو نگاه کن مثلا همین xperia p که اولا باتریش ضعیفه دوما توسط کاربر تعویض نمیشه و همین امر باعث میشه بعد ها نایاب تر بشه و دردسر ساز میشه سوما نوار شیشه ایه پایینش به نظرم اگر کوشی بخوره زمین و بشکنه و اون دکمه ها خراب بشه باید گوشی رو انداخت دور
کلا سامسونگ بیشتر به مشتری احترام میذاره
راستی دوستان اگر کسی گوشی بین 500 تا 800 تومن سراغ داره که فیلم برداری و عکاسیش خوبه لطفا به من معرفی کنه
ممنون
من خودم می خواستم P بگیرم
به خاطر باطری منصرف شدم و رفتم سمت L
ولی دوستان بهم LG OPTIMUS L9 معرفی کردن
واقعا دیدم خوبه
از L سرتره کاملا
صفحه 4.7 اینچی داره که IPS LCD هست و خیلی از Xperia L کیفیت بالاتری هم داره
دوریین 8 داره که 1080 فیلمبرداری می کنه
الات تو سایت های ایرانی غیر از "دی جی کالا" بری زده دوربینشو 5 که اشتباهه چون این گوشی دو مدل داره p760 و p768 که یکی دوربینش 5 هست و یکی 8 ، تو ایران فقط p768 میاد که دوربین 8 داره ، واسه دیدین و حتی خریدنش برو به سایت دی جی کالا
من که امروز فردا می خرمش![]()
سلام
من تو این چند وقته تمام گوشی ها رو زیر نظر داشتم.
به طور کلی بخوام بگم LG برند خوبی توی تلفن همراه نیست و تجربه سامسونگ، سونی و نوکیا و HTC و اپل رو نداره. بخاطر همین هم قیمتش پایینه. شما مشابه این گوشی رو تو برند های دیگه بخوای بگیری حداقل 200 تومن بیشتر باید پول بدی. اینکه میگن سونی یا سامسونگ پول مارکش رو میگیره و بیخودی گرونه اشتباهه. چون واقعا تو این کار تجربه دارن و LG به نظرم خیلی مونده تا به اینا برسه.
شما تو اینترنت هم سرچ بزنی یا همون دیجی کالا نظرات کاربران رو بخونی متوجه میشه یک سری مشکلات داره این مدل LG optimus L9:
اول اینکه دوربینش خوب نیست. هرچند 8 مگ هست و فیلم برداریش 1080p هست ولی تو سایت gsmarena که بری و عکس و فیلم ها رو مقایسه بکنی متوجه میشی که کیفیت پایینه. (البته تو gsmarena مدل p760 رو گذاشته ولی فکر نکنم کیفیت دوربینش فرقی بکنه)
یه سری دیگه از معایب:
کيفيت اسپيکرش پايينه يعني هم ولوم پاييني داره هم صداش پخته نيست!
-کيفيت مکالمش واضح نيست. صدا رو بم ميبره و بم مياره!
-حافظه داخليش کمه.
-لوازم جانبيش گير نمياد اصلا
-بعضي اوقات سرعتش مياد پايين البته همه گوشيا اينجور ميشن.
و یه عیب دیگه که یه بار گوشی LG L7 P715 گرفتم و کمی باهاش کار کردم احساس کردم تاچش کمی ضعیفه نسبت به سامسونگ که تاچش عالیه
البته بازم باید ببینی میخوای با گوشی چی کار کنی. من خودم دنبال یه گوشی با صفحه نمایش خوب و مهم تر از اون دوربین خوبم. که دوربین این گوشی هم تعریفی نداره
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه یه گوشی بخرید به سایت GSMARENA سر بزنید و نقدش رو بخونید. عکس ها و فیلم هاش رو نگاه کنید و نتایج تستش رو نگاه کنید
اینم یه مقایسه ساده
فیلم برداری Xperia P در حالت 720p (حجم فایل : 7 مگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم برداری LG L9 در حالت 720p (حجم فایل : 17 مگ)
به نقل از gsmarena:
Unfortunately, the quality of the clips is extremely poor, which takes most of the fun away. Videos looks like upsized VGA clips (at best) with extremely low resolved detail. It's so bad that it makes commenting on any other aspect of the videos pointless. Only the least demanding users and those who only watch the videos on the smartphone's screen itself will probably find the quality adequate.
فیلم برداری Xperia L در حالت 720p (حجم 22 مگ)
به نقل از gsmarena:
فیلم برداری Galaxy ace 2 در حالت 720p (حجم 24 مگ)More crucially though, Sony Xperia L just doesn't record good video. The clips shot with it look like upsized VGA footage as they lack detail and look all pixelated. Colors are good and framerate is steady at 30, but the lack of detail really ruins the whole experience
به نقل از gsmarena:
Videos are recorded into MP4 files with a bitrate of 12Mbps, which is pretty good for 720p resolution. The accompanying sound uses the AAC audio codec, but is mono only (64 Kbps bitrate, 44.1 kHz sampling rate).
The framerate hits the 30 fps target easily and videos are very smooth.
We weren't very pleased with the video performance of the Galaxy Ace 2 - despite being smooth the videos lack contrast and the resolved detail isn't nearly as good as on some other 720p-enabled camcorders.
اگر حوصلش رو داشته باشید و دانلود کنید به ترتیب به این نتیجه میرسید:
LG L9 < Xperia L < Galaxy ace2 < Xperia P
توی عکاسی هم همینطوره
خب آره کیفیت "عکاسی" و صداش یکم پایین تره
ولی فیلمبرداری و "مخصوصا" کیفیت صفحه نمایشش بیشتره از L واقعا
می دونید که LG صفحه نمایش های IPHONE رو تولید می کنه و دقبقا همون LCD رو رو این گوشی گذاشته ؟؟
یعنی شما بازم صفحه ی کوچیکتر L رو به OPTIMUS ترجیح می دید ؟؟ چراااااا ؟؟؟!!!!
منم همه سایت ها رو بررسی کردم قبلش
در ضمن OPTIMUS باطری خیلی بهتری هم داره نصبت به L
البته منم هنوز نگرفتم ، اگه قانعم کنید منم L می گیرم ...![]()
تولید کننده صفحه نمایش های Retina آیفون خود Samsung میباشد.
خیر lg تولید میکنه
دوستان چند تا سوال در مورد xperia p دارم:
کیفیت صدای اسپیکر اصلی و اسپیکر مکالمه چطوره؟
کیفیت صدا موقعی که هدست وصل باشه چطوره؟
از فرمت mkv پشتیبانی میکنه؟
دوربینش حاله قرمز نمیندازه؟ چون x10 اینطوری بود پرسیدم
اخرین ورژن براش اومده چنده؟
با گارانتی موجوده؟
اخرین قیمت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)