تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 201 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول این که چرا لیفانو فراموش؟(چون در حد اون قیمت نیست؟)(خیلی برام مهم نیست! فقط برا مقایسه گفتم)
    بعد در مورد اون کلمات رنگی یه توضیحایی بدید!

این ef7 همون موتور ملّیه؟
    موتور و شتاب xu7 و موتور پارس elx رو یه مقایسه کنید برام!
    در ضمن راحتی جابجایی و حمل و نقل و سفر یادتون نره!
    سیستم فرمان و ترمزا فرقی دارن؟
    فرمان و ترمز کدوم تیز تره؟

متشکر
    ببينيد ليفان بر عكس گفته ي دوست عزيزم محمد كيفيت بالايي نداره و من اينو خودم تست كردم.
    كيفيت ليفان 620 قطعا از پارس ELX بالاتره اما نه اينكه قيمته 25 ميليوني داشته باشه. اتاق ليفان خيلي كوچيكه و فضاي سرنشينان عقب مانند اتاق 206 هست. امكانات رفاهي اين خودرو بالاه اما ميشه گفت امكاناتش به درد يه ماشين تو اين رنج نمي خوره. مثلا اين ماشين سيستم روشنايي خيلي پيشرفته اي داره كه ميشه به روشن شدن اتوماتيك چراغ ها بسته به ميزان روشايي محيط بيروني (AUTO LIGHT) داره كه نصب و توليدش خرج كمي هم نداره اما متاسفانه سيستم كاربردي تهويه اتوماتيك تعبيه نشده و سيستم معمولي دستي هست. به نسبت رقيباني همچون سورن ELX و ام وي ام 530 فاقد دريچه تهويه سرنشينان عقب و سانروف (MVM 530) هست. پس امكانات اين خودرو در حد بقيه خودرو هاي 15-16 ميليوني چيني هست.

بله موتور مليه و انتخابش به قول دوستمون شانسيه

موتور XU7 در چندين سال توليد خودش امتحان خودشو پس داده و براي هر راننده اي حداقل 8 سال كار ميكنه.

موتور ايكس يو هفت 1800 سي سي 8 سوپاپ هست ولي موتور L4 يا زانتيا 1800 16 سوپاپ كه يعني سوخت و هوا رساني 2 برابر بهتر. عملكرد موتور زانتيا در مقابل ايكس يو هفت قابل قياس نيست.
    موتور L4 مي تونه با موتور سوناتا مقايسه بشه و در كل موتور بسيار پر قدرتي هست.

از ديگر لحاظ (رفاهي . نرمي رانندگي . ايمني . ترمز و..) سورن ELX كاملا برتره مخصوصا در قسمت هاي ايمني و رفاهي.

اتفاقا به نظر من قیافه خیلی باحالی هم داره
    دلیل دیگه ای می تونید بیارید که چرا باید بذاریم کنار ؟ (من اطلاعاتم زیاد نیست و می خوام تا هفته دیگه این ماشینو بگیرم اتفاقا از قیافش خوشم اومده که می خوام بگیرم)
    می شه بیشتر توضیح بدی شما
    ممنون
    ام وي ام 530 موتور قوي اي داره و من روندمش ماشين خيلي خوبيه. اگه با ظاهرش مشكلي ندارين بخرين.
    Last edited by dash_mehdi; 18-07-2012 at 00:16.

2. 6 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان من می خواستم یه سورن elx با یه پارس elx پیش خرید کنم!
    به یه مشکلاتی بر خوردم!
    مال سورنو که پیدا کردم!
    ولی مال پارسو نمی دونم اگه میشه راهنمایی کنید! و در مورد اون قسمت های داخل دایره ی فزمز توضیح بدید !
    که من اون پولو پرداخت میکنم! و بقیه ی پولو کی میگیرن و چه طوری؟
    متشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض اف هفت بخرم یا مولتی پلکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال داشتم
    من تصمیمم رو گرفتم یه سمند بخرم اما بین سه نوع اون شک دارم خیلی دوست دارم بهم بگین فرقشون چیه؟
    البته خیلی دوست ندارم سمند اس ای بخرم بیشتر نظرم روی دو مدل ال ایکسه

اگه می شه بگید اصلا فرق بین مولتی پلکس و اف 7 چی هست؟
    اصلا مولتی پلکس چیه؟
    اف هفت اصلا چیه؟

یه سوال هم درباره امکانات سمند دارم...........سیتم سخنگو ی سمند و سنسور دنده عقب و هشدار دهنده ی اون چیه؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان من می خواستم یه سورن elx با یه پارس elx پیش خرید کنم!
    به یه مشکلاتی بر خوردم!
    مال سورنو که پیدا کردم!
    ولی مال پارسو نمی دونم اگه میشه راهنمایی کنید! و در مورد اون قسمت های داخل دایره ی فزمز توضیح بدید !
    که من اون پولو پرداخت میکنم! و بقیه ی پولو کی میگیرن و چه طوری؟
    متشکر
    از نمایندگی بپرسید بهتر و دقیقتر راهنمایی میکنن.
    چون این شرایط به صورت سود مشارکتی هست و اونا میتونن راحت محابسه کنن.
    در مورد نبودن پارس ELX تو این شرایط :
    پارس ELX فقط به صورت نقدی به فروش میرسه و هیچگونه طرحی برای پیش فروش یا ثبت نام نداره.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.

در مورد EF7 و مولتی پلکس باید بگم نمیشه فرقی بین این دو گذاشت چون هرکدوم یه تکنولوژی جداگانه هستن. یکی موتور و یکی سیم کشی ماشین

مولتی پلکس تکنولوژی هست که در سیم کشی ماشین پیاده شده و باعث شده تعداد سیم ها کاهش پیدا کنه و اگر خلاسس
    در سیستم برق خودرو به وجود بیا هشدار میده. البته من کلی گفتم
    سیستم مولتی پلکس روسی محصولات 206 قبلا بود اما 2 سالی هست روی انواع سمند LX هم استفاده میشه.
    اضافه شدن سیستم مولتی پلکس به سمند باعث ایجاد تغییراتی هم در نمای داخلی این خودرو شده از جمله:
    حذف سیستم هوشمند
    عوض شدن صفحه کیلومتر به صورت کلی
    تغییرات در نمای کنسول جلو و پنل کنترل تهویه هوا
    تغییرات در رنگ صفحه کیلومتر و نشان گر ها
    تغییرات کلید های بالابر شیشه ها

EF7 هم که یه نوع موتور هست با مشخصات زیر:

4 سیلندر
    16 سوپاپ
    1700 CC
    قدرت114 اسب بخار

این موتور که به موتور ملی هم معروف هست در سال 88 بر روی سمند LX نصب و به بازار عرضه شد.
    طی 2 سال اول ( 88 و 89 ) عملکرد بسیار خوبی داشت و طرفداران زیادی پیدا کرد به دلایل زیر:
    مصرف سوخت کم و قدرت و شتاب مناسب همچنین صدای کمتری هم به کابین وارد میشد.
    اما از سال 90 بود که به مراتب کیفیت قطعات این موتور پایین اومد و دچار مشکلاتی شد و با کمبود
    شدید قطعات واجه هست به جایی رسید که خودروها تا 3 ماه هم تو نمایندگی خوابیدن چون قطعه نیست.
    در سال 91 این وضع به مراتب بدتر شده و انتخاب خودروهای سمند و سورن با موتور EF7 کاملا شانسی هست.

در مورد سیستم هوشمند :
    این سیستم برای اولین بار در سال 81 روی سمند نصب شد که شامل یک سری تنظیمات ساده هست. مثلا:

تنظیمات حساسیت دزگیر
    تنظیمات دمای داخل خودرو به صورت اتوماتیک و دستی
    تنظیمات کیلومتر برای سرویس های دوره ای
    تنظیمات قفل و کدگذاری جهت بالابردن امنیت خودرو
    تنظیمات ساعت و تقویم

سنسور دنده عقب:
    سنسور دنده عقب ر سال 85 با معرفی سمند LX سال روی سمند LX نصب شد.
    البته همین نوع سنسور قبلا روی پارس ELX نصب شد که موقع ای که دنده عقب میرین نسبت به موانع حساسیت
    نشون میده و نسبت به فواصی مختلف بوق ممتد میزنه.

8. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin4d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Isatis

پيش فرض

سلام دوستان.
    بین 405 slx و لیفان 520 کدوم بهتره؟
    از نظر کیفیت ساخت و مصرف بنزین و ایمنی و شتاب و سرعت و جادار بودن و امکانات جانبی.
    پیشاپیش تشکر از دوستان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    از نظر کیفیت ساخت و مصرف بنزین و ایمنی و شتاب و سرعت و جادار بودن و امکانات جانبی.
    پیشاپیش تشکر از دوستان

سلام دوست عزیز .
    البته دو خودروی مذکور اختلافات زیادی دارند .
    کیفیت ساخت لیفان به مراتب خیلی بهتر از 405 هست ، مصرف لیفان با توجه به حجم و قدرت موتور بالاتر هست و ایمنی و شتاب و امکانات کاملا به 405 برتری دارد . از نظر جادار بودن لیفان کمی بزرگتر است و فضای صندوق عقب هم به طور محسوسی جادارتر از 405 هست .
    در کل از هر نظر لیفان برتری خودش رو نسبت به 405 نشان میدهد .
    موفق باشید .

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان.
    پیشاپیش تشکر از دوستان
    برعکس دوست خوبمون به نظر من کیفیت لیفان برعکس ظاهر فریبنده اش اصلا کیفیت خوبی نداره .من شخصا هم با 520 رانندگی کردم هم 620 ولی ازشون زیاد خوشم نیومده. البته 620 واقعا خوب بود.

ظاهر جدید 520 از نمای پشت کاملا تغییر کرده و زیبا تر شده در مقابل 405 slx ماشین خوبیه که در ایران همه کس پسند و از قدرت و شتاب خوبی برخورداره و صدالبته کم مصرف و به صرفه برای خانواده هاست .

به نظر من 405 slx را انتخاب کنید چون کارکرده اش از بازار بهتری نسبت به لیفان برخوردار است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همگي. من يه دانشجو هستم ، يه كمكي ميخواستم. با ١١ تومن چي بخرم كه هم بتونم تو آژانس كار كنم، هم سرويس مدرسه بردارم و هم واسه مصرف خودم باشه. ميدونم كه حتمأ بايد دوگانه سوز باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دورود

دوستان يه ماشين مي خوام تو همين رنج قيمت.بين 10 تا 20 تومن.ما يه خانواده 4 نفري هستيم. يه ماشين با امكانات رفاهي و ايمني بالا مي خوايم بخريم. زياد از ماشين استفاده مي كنيم.هر روز داخل شهر براي امور كاري استفاده مي كنيم و تقريبا هر دو سه هفته مسافرت ميريم.البته مسافرت كه نيست.يه جور تغيير محل زندگي. نميدونم "الموت" رو بلد هستين يا نه(از توابع استان قزوين) ولي بايد بگم كه راه رفت و آمدش مثل چالوسه ولي با پيچ بيشتر و جاده ي خراب تر. اگه جاده رو بلد نباشي تا مقصد برسي ديگه كمك فنر برات نميمونه. البته اين حرفم اغراق بود ولي چاله چوله كم نداره. همش هم بايد با دنده معكوس بري. اينارو گفتم تا بدونين كه ما كجا ميريم. اينم بگم كه موقع فصل بهار ماشين رو كلي بار ميزنيم(جعبه هاي ميوه، يعني ازش مثل نيسان كار مي كشيم. همه ميدونيم كه درست نيست ولي كاريش نميتونيم بكنيم)حالا با اين اوصاف چه ماشيني پيشنهاد مي كنيد تا شتاب و قدرت خوبي داشته باشه و زيبا هم باشه. سرعت مهم نيست، 120 كه بيشتر نميريم.ولي توش راحت باشه. توي سمند LX كه نشستم يه جوري ميشم. ماشين آدمو ميگيره. بخاطر فضاي داخلش ميگم.انگار هوا گردش نمي كنه.
    اينم بگم كه حداقل 1 يا 2 ماه ديگه ماشين رو مي خوايم بخريم. تا اون موقع قيمت ماشين كم ميشه؟ ماشين جديدي به بازار مياد؟ ماشين خارجي مي تونيم بگيريم؟از سري مزدا،تويوتا،فيات،ليفان،كي ا...!؟ اگه يه ماشين خارجي باشه بهتره.

سپاس
    Last edited by iran79; 21-07-2012 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •