متاسفانه (نمیدونم چرا) توو ایران افراد دوست دارن دروغ بشنون و از شنیدن حقیقت ناراحت میشن!
متاسفانه (نمیدونم چرا) توو ایران افراد دوست دارن دروغ بشنون و از شنیدن حقیقت ناراحت میشن!
اینجا همه ی واحد ها یک اندازه هست.
چطوري ' نه ' بگيم ؟
مثلا يكي مياد پيشمون و از ما توقع داره براش يا كاري انجام بديم يا به كسي به خاطر اون فرد رو بندازيم كه پيش خودش فكر ميكنه از من چنين كاري برمياد و توقع داره ، حالا يا من واقعا ميتونم انجام بدم بنا به دلايلي نميخوام انجامش بدم يا اصلا از عهده من خارج هست كه اگر در همون مرتبه اول به طرف بگيم ' نه ' خيلي ناراحت ميشه و همچنين كار سختي هست كه خودم هم نميتونم بگم ' نه ' و دو روز بعد مجبور به دروغ يا پيچوند طرف ميشي
اين بدترين شرايطي هست كه ادم نه ميتونه رد كنه نه ميشه به طرف بگي نميتونم
برای نه گفتن به دیگران :
اول سعی کن از نه های کوچکتر (برای کارهای جزئی تر که نه گفتن به اون کار و شخص راحتر هستش گفتنش ) شروع کنید تا بتونید اون نه گفتن هایی هم که برای کارهای بزرگتر و یا جلوی اشخاصی هستش که اگر بهشون نه بگید شما رو اذیت میکنه رو بتونین راحتر بهشون نه بگید .
دوم ببینید اینکه اگر به کسی بگید نه و اون ناراحت میشه مثلا ناراحتی اون فرد تا چه حد هستش اینکه تو لحظه شاید از دستتون ناراحت شده و بعدش فکر کنید اگر بگید آره دو روز دیگه خودتون چقدر ناراحت میشید یعنی ناراحتی خودتون رو در آینده با ناراحتی اون فرد در لحظه مقایسه کنید مطمئنا اگر ببینید که این شما هستید که با نه نگفتن بیشتر ناراخت میشید دیگه نه گفتن براتون سخت نمیشه
سوم فکر کنید منطق شما با منطق فردی که نه شما رو قبول نکرده یکی نیستش پس اینکه اون فرد از بابت نه گفتن شما ناراحت بشه یه چیز عادی باید باشه از نظر شما !!
پ ن : وقت افراد قاطعیت شما رو در نه گفتن های با دلیل و منطق از طرف شما ببینن دیگه کمتر درخواست های بی جا و غیر معقول ازتون میکنند و در مقابل درخواست های خودشون از شما دیگه انتظار اینکه شما حتما بله بگبد رو ندارند .
دوستان در یکی از تاپیکها اقای محمد اسمانی در مورد چگونگی حذف صداهای گوشخراش زائد پیرامون توضیح دادند
اما مشکل من میدونید چیه؟((که نمیشه از گوشی اسفتجی استفاده کرد دراین موارد))
صدای ممتد و مداومی مثل بازی با سکه در دست یا چرخوندن سوییچ در دست و یا صدای ملچ ملوچ هنگام غذا خوردن
یکبار سوار آژانس شدم راننده تمام مسیر که خیلی هم طولانی بود مشغول خوردن خوراکی بودن با صدای ملچ ملوچ شدیدی!اصلا برام قابل تحمل نبود خب چی باید بگم اخه؟
یا مطب دکتر نشستیم نوبتمون بشه طرف هی سوییچ میچرخونه ور ور ور همه جا هم ساکت خدایی خیلی روی اعصاب هست
من روم نمیشه یعنی روم هم بشه نمیدونم برم چی بگم تا یک کمی رعایت کنن
؟؟!
پس عرف همین هست که به اندازه بقیه پول بدین.
نظر خاصی ندارم فقط اینکه میتونید تو تاکسی و ... هدفون بزنیدو آهنگ گوش کنین![]()
سلام
چند تا نکته نه فقط در مورد این مشکل شما بلکه کلی میگم البته شاید یه کم علمی باشه و از نظر بعضی بی ربط ولی اینا چند تا نکته از قوانین آرامش داشتن در زندگی هستش :
قانون اول :
تا جایی که براتون امکان داره از محیطی که آرامش شما رو بهم میریزه دوری کنید یعنی مثلا اگر جایی هستید که کسی داره غذا میخوره و این صداها شما رو اذیت میکنه اگر براتون امکان داره برید تو یه اتاق دیگه یا از اون شخص یا محیط که به هر نوعی باعث آزارتون میشه تا جایی که ممکنه دوری کنید ( این قانون برای جاهایی بود که مقدرو باشه )
قانون دوم : (مهم)
اگر مورد اول برای کسی امکان نداشتش باید بی توجهی کنه یعنی تمرکزش رو از روی اون صدا یا رفتار اون فرد برداره و تمرکزش رو بزاره روی یه موضوع دیگه که مورد نظرش هستش توی همون لحظه در یک کلام (بی توجهی به موضوع آزار دهنده و توجه و تمرکز به موضوع مورد علاقه در لحظه مورد نظر )
قانون سوم :
تمام این موارد برای وقتی هستش که اگر به اون فرد مورد نظر بگیم اون کار رو انجام نده گوش نکنه و یا اصلا ممکن نباشه پس کار سختر اینجاست که شما باید توجه کنید که اون فرد از سر نادانی و نا آگاهی داره به کار آزار دهندش ادامه میده پس باید براش دعا کنیم و از خدا بخواییم که به این فرد یا افراد آگاهی بده !!
قانون چهارم : (خیلی خیلی مهم )
و مهمترینش اینه که حساسیت یعنی جذب شما به هر چیزی بیشتر توجه کنی و نسبت به اون کار مورد نظر که برای شما آزار دهنده هست بیشتر حساس باشی یعنی داری همون رو به سمت خودت جذب میکنی بنابراین مدام افراد و کسایی پیدا میشن که همون کارهایی رو انجام میدن که شما دوست نداری و ناراحتی شما همچنان ادامه داره .
در مورد همچین صداها و یا رفتار افراد منم خیلی حساس بودم ولی از وقتی سعی کردم توجهم رو نسبت بهشون کم کنم دیگه کمتر اذیت میشم در حالی که بقیه همچنان دارن شکایت میکنن .
خب سوال من اینه برای چی؟
چرا ما که 2 نفریم باید به اندازه ی اونی که اسما 3 نفر ولی رسما 5 نفر هستند پول اب بدیم؟ من کاری به عرف ندارم.در ثانی همه جا دیدم عرف نفراتی هست.من میخوام بدونم اولا قانون نوشته شده ای برای ساختمان هست؟ دوما من چجوری به این همسایه حالی کنم من به اندازه ی 2 نفر پول اب میدم نه بیشتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)