تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 75 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هنوز بازی به دستم نرسیده
    و به گفته تاجرین عزیز تا 10 روز دیگه کلا بازی اکبند وارد کشور نخواهد شد
    :| چه بد ، ولی صبرتون واقعا زیاده .

ها برخورده بودند که من تو 4 بار که بازی رو بازی کردم ، اون موارد رو ندیدم ...
    4 بار بازی رو تموم کردی :| چه جوری بازی میکنید شما ها گیمر که میگن شماهاییدا

با همه ی ضعف هایی که اشاره شد ولی باز هم بهترین پارتنر Partner میدونمش .
    این قسمتو پایه ام
    نه خداییش وسط دعوا کی میره جلو اونم یه دختر. من بودم شاید آجر پرت میکردم فقط

یه سری نکات ظریف تو گیم پلی هست که واقعی تر کرده حس بازی رو.
    مثلا بانداژ کردن زمان میبره و حتی میتونی موقع بانداژ کردن حرکتم بکنی (شاید تو بازی های دیگه هم بوده نمیدونم ) ، اسلحه عوض کردن زمان میبره ، با یه دکمه سریع عوض نمیشه ... کاور گیری ها ... و...

2. 4 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این Main theme شاهکار Gustavo Santaolalla واقعا به یاد ماندنی میشه !

منو یاد فیلم Babel میندازه !
    Last edited by mjorh; 28-06-2013 at 23:14.

4. 7 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تنها رقیب انچارتد چه عنوانی می تواند باشد ؟ هیچ چیز به جز عنوانیکه ساخته خود استدیو ND باشد

39 مین نمره کامل در متا ثبت شد و مجموع نمرات کامل بازی با انچارتد 2 برابر شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

6. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کم کم دیگه داره یقین میکنم به این جمله :
    Naughty Dog : Best Developer Of This Generation

اوایل فکر میکردم شاید با یه بازیه خوب و تر و تمیز طرفم مثله خیلی از بازیهای خوبه دیگه ولی این یکی واقعا داره تبدیل به یه شاهکار تقریبا تک میشه (امیدوارم همینطوری ادامه پیدا کنه این روند تا آخر بازی)
    Last edited by brain; 29-06-2013 at 03:57.

8. 5 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب بعد چند روز باي رو تموم كردم .....يه توضيح جامع هم مينويسم بريم كيف كنيم:

نكات مثبت :

• روايت داستاني : داستان خيلي متفاوت نبود ولي هم روند آرام و متناسبي داشت و هم اينكه بسيار زيبا روايت ميشد و ديالوگاي بين كاراكترا بسيار عالي بود
    • گرافيك :قبلا هم تعريف كرده بودم ولي بازم خواستم بگم عاليه عالي بود و مخصوصا نورپردازي بازي و انيميشنا حقيقتا بين نسلي بود
    • دوبله ها : عالي بودن....شخصيت جويل و الي دوبله فوق العاده ثير گذار و زيبايي داشتن و بقيه شخصيتا هم خوب كار شده بودن
    • صدا گذاري و موزيك : از اون بازيها بود كه با هدست بايد بازيش مي كردي چون فوق العاده تاثير گذار بود مخصوصا محيطاي خلوت....موزيك هم عالي بود و مثل همه بازيهاي اتمسفريك كم و در نقاط خاص بازي بود و بيشترش حول گيتار و اصوات خاص بود
    • اتمسفر : شايد خيلي ها بگن خيلي خلوت بود و گاها حتي دشمنم كم بود ولي همينش خوب بود چون اتمسفر مرده بازي با تعامل دو كاراكتر عالي كار شده بود(گهگداري هم شبيه هاف لايف بود مخصوصا اون قسمتي كه تله هاي bill رو اول بار مي بيني)
    • پارنتر : بسيار ديالوگها و تاثير گذاري فوق العاده اي براي اين كاراكر تعبيه كردن و اون حسش با جويل عالي شده بود .....البته جويل خيلي كاراكترش مثه من افسرده و خسته بود و خيلي خوشم اومد از همينش
    • كم بودن ست پيس و فيلمهاي بازي : يه خوبي كه نسبت به انچارتد داشت كم شدن ست پيساي بازي و شناورتر كردن بازي بود كه به نظر من بسيار بهتر بود و بازي رو بيشتر بازي كرده بود تا فيلم
    • سلاحها و تركيب و آپگريدها : سلاحها تنوع خوبي دارن خوب موقعي به كاراكتر داده ميشن و آپگريدهاي مناسبي دارن (چه سلاح سردتون و چه گرمتون) و كاراكتر رو مجاب به گشتن تو محيط و يدا كردن ايتما مي كنن....تاثير خشن و وحشتناكي دارن (مخصوصا سلاحهاي سردشون كه مثلا لوله رو ميشه با قيچي تركيب كرد و ....)
    • اتاقها و مكانهاي اضافي : گهگاهي مكانهاي اضافي هست كه اگه بتونين درشو باز كنيد يا رد شين و ....ميتونين به اونجاها هم سر زده و ايتم جمع كنيد و ....
    • طراحي محيطها : محيطها متنوع هستن و بسيار غني طراحي شدن از ساختمان هاي خراب با جزييات بالا گرفته تا متروي تاريك و ساختمانهاي عمومي و شهر بزرگ مخروبه و محيط جنگلي و برفي و ....

نكات منفي :

• بازي پازل نداره متاسفانه : براي رد شدن از يه منطقه يا باز كردن يه در و ....هيچوقت پازلي حل نميشه و فقط كافيه چوبي رو بذارين اونور سطل اشغالي رو بذارين اينور و تمام.....
    • هوش مصنوعي مخفي كاري : تو قسمت مخفي كاري گاها كاراكتراي همراه كارهاي خنده دار و عجيبي انجام ميدن كه كل فلسفه اون قسمت رو تحت تاثير قرار ميده

+

در نهايت :
    به نظر من تا اين نقطه از سال كه اومديم بدون شك last of us بهترين بازي سال بوده و پر بيراه هم نخواهد بود كه بگيم اگر اين بازي نبود بايوشاك شانسي براي بهترين بازي سال يا goty شدن رو داشت ولي حالا اندكي پشت last of us قرار مي گيره
    امتيازم هم به بازي :
    9.4/10

.
    Last edited by halflife g; 29-06-2013 at 20:30.

10. 14 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان اوایل پاییز (FALL) هستم
    تقریبا چه قدر دیگه تا پایان بازی مونده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: جواب سوال پست بالا  

من الان اوایل پاییز (FALL) هستم
    تقریبا چه قدر دیگه تا پایان بازی مونده؟
    تقریبا زیاد ، 2 تا فصل دیگه مونده به جز fall ، ولی طولانی ترینش همون summer بود که تموم کردی،

محتوای مخفی: منم بازیو تموم کردم : 

روی هارد ، 16 ساعت طول کشید (کاش از همون اول survivor باز می بود )

داستان :
    کلیت خود داستان در اوایل و تا نزدیکای اواخر بازی جالب تر از پایان معمولی اش بود. ولی در کل روایت داستان از ابتدا عالی و یونیک بود و تا انتها افت و خیز های خوبی به همراه چندین سورپرایز عالی داشت.دیالوگ ها و اتفاقاتی که می افتاد باعث ایجاد حس عمیقی بین گیمر و کاراکتر ها و وقایع داستان میشد.
    این چنین داستان ها که یه اتفاق/ویروس/مریضی ایی به طور ناگهانی شیوع پیدا میکنه ، عده ی زیادی از مردم می میرند و دنیا حالت آخرالزمانی میگیرد ، جذابیت خوبی در ابتدا دارن و تا انتها آدم رو به سمت خود می کشانند ولی معمولا پایان دلچسبی ندارند ، و داستان این بازی هم پایانش جالب بود ، تقریبا اتفاقی که در پایان افتاد ، نسبت به بقیه داستان های مشابه که پایانشان نجات دنیا هستش بهتر بود ولی پرفکت نبود.
    نظر شخصیم اینه که این پایان دلچسب و خاطره انگیز نبود.

کاراکتر پردازی:
    کاراکتر جوئل خسته و فرسوده بعد از این همه اتفاقات و زنده ماندن بعد از 20 سال و الی که خود در این فاجعه به دنیا آمده و امیدوار و جنگنده است ، روند ایجاد ارتباط بین این دو خیلی خوب بود ، ولی به طور کل قوت این قسمت کمرنگ تر از بقیه قسمت هاست. در صورتی که این بخش خیلی مهم هست و کاملا به داستان و اتفاقاتی که میوفته وابسته هستش ، واکنش ها و دیالوگ های بازیگرهای نقش اول نسبت به بعضی از وقایع میتونست احساسی تر بیان بشه تا باعث ایجاد همبستگی بین گیمر و کاراکتر بشه و در آخر کاراکتر ها تبدیل به یه خاطره و تجربه ای فراموش نشدنی بشن ، چیزی که تو بازی Metal Gear Solid به نحو احسنت پیاده سازی شده است.

دوبله :
    این قسمت هم خیلی خوب کار شده ، صدای جوئل ، الی و بقیه ی افراد کاملا به کاراکتر ها و شخصیت هاشون میاد.

گرافیک :
    گرافیک بازی در یک کلام فوق العاده بود.مدلینگ ها ، طراحی لباس ها و تنوعاتشون ، تکسچرها، نورپردازی قوی ، انیمیت های عالی و در آخر فضاسازی های معرکه ، متنوع و پر از جزئیات واقعا آدم رو جذب خودش میکرد.

موزیک و صداگذاری :
    هر بار که پلی استیشن رو روشن میکنم و موزیکش پخش میشه ، نا خواسته تا چند لحظه چشامو میبندم و بهش گوش میدم ، تم خیلی آرامش بخشی داره ، این بخش هم مانند گرافیک عالی کار شده بود و حتی بهتر ، جاهایی که موزیک شروع به نواختن میکرد و یا موزیکی پخش نمیشد ، کاملا به جا و عالی بودند. توصیه میکنم هدست فراموش نشه موقع بازی.

گیم پلی:
    از لحاظ تنوع هم که کم این قسمت نگذاشته بودن ، مخفی کاری ، اکشن ، هم تیمی داشتن ( اونم یه دختر بچه ) ، قسمت های سینماتیک واره بازی ، پازل به اندازه و به جا و حتی سوار کاری با اسب و شکار گورن که خیلی دلنشین بود.
    نکات ظریف و خلاق در برخی از قسمت های رایج بازی ها (مانند ریکاور کردن health - کاور گرفتن های جالب (که برمیگرده به انیمیت های خوب ) - خشاب پر کردن و عوض کردن اسلحه ) + آپگرید های زیاد و همچنین گشت و گذار در فضا ها برای جستجوی آیتم ، که نکته ی جالب توجهش این بود که بیشتر جاها آیتمی نبود چون هرکسی جایی رو ترک کرده یا از محلی گذر کرده تا میتونسته آیتم های کاربردی رو برداشته و برده ، این قضیه حس بیچارگی و قحطی رو بیشتر القا میکرد و این امید رو میداد که بگرد شاید داخل اونجا یه دونه فشنگ باشه ، کلا این قضیه که همه چی به سختی پیدا میشد ، عالی کار شده و انگیزه ی جستجو و surviving رو بیشتر میکنه.
    هوش مصنوعی هم خیلی خوب بود ، و اتفاق هایی که بین مشارکت های تیمی در حین مخفی کاری میوفته و مصنوعی میکنه حس بازی رو ، برمیگرده به نحوه ی حرکت کردن و بازی شما. اکثر اتفاق ها و عکس العمل های افراد و دشمنان با توجه داستان و شرایط بازی خیلی خوب و به جا بود.
    تعداد خیلی کمی باگ ریز هم داشت که کلا به نظرم باگ نمکه بازیه ، نمیشه نباشه که

اتمسفر:
    با توجه به چیز هایی که بالا اشاره شد ، همه اون قسمت ها وقتی عالی کار بشن در نتیجه اتمسفر خیلی خوبی هم تشکیل میدن که البته بیشتر قوت این اتمسفر به نظرم مدیون فضا سازی و موزیک متن هستش.بازی در چندین نوع فضای مکانی ، زمانی و آب و هوای متفاوت به همراه موزیک متن شاهکار ، منو غرق در بازی کرده بود ، چه در لحظه های آرامش بازی و چه ترس و وحشت.

نتیجه :
    شاهکاری فراموش نشدنی ( اما تک ، نه ) ، امیدوار بودم داستان و کاراکتر پردازیه بازی که از ابتدا عالی بود، تا خود پایان هم ادامه داشته باشه ، ولی پایانش همونطور که گفتم دلچسب نبود . به نظرم داستان ، دیالوگ و کاراکتر پردازی خیلی خیلی مهمتر از دیگر بخش ها هستش که همونطور که گفتم بازی رو برای گیمر تبدیل به یک خاطره ی فراموش نشدنی بکنه.شاید حتی دیالوگ ها و فیلم پایانی کمی بیشتر بهش پرداخته شده بود هم اینکارو میکرد.
    به شخصه به داستان ، به هرچیزی بیشتر اهمیت میدم. ای کاش داستان پخته تری میداشت نسبت به این همه زحماتی که کشیدند.

از تمامی قسمت های بازی لذت بردم و دمشون گرم که باعث ایجاد این لحظات شدند و امیدوارم نتیجه ی زحماتشون رو ببینن

امتیاز : 9.7 ولی همیشه از نمره دادن بدم میومده ، و بدم خواهد آمد
    Last edited by brain; 30-06-2013 at 05:10.

13. 4 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان جایی رو سراغ دارین که این بازی رو داشته باشه؟ بنده به هر جایی که زنگ می زنم میگن نداریم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان جایی رو سراغ دارین که این بازی رو داشته باشه؟ بنده به هر جایی که زنگ می زنم میگن نداریم.
    خب چرا از سایت ها سفارش نمیدید ؟ سایت های زیاد هستن که میفروشن.
    اگه تهران هستید که برید توپخونه ، اونجا 100% باید باشه.

راستی من همه کانسپت هارو Purchase کردم تو بازی ، راهی هست که بشه اینارو کشید بیرون فایلاشو؟
    Last edited by brain; 30-06-2013 at 19:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی اون موزیکی که تو منوی اول بازی(قبل این که وارد بازی شیم) رو داره آپ کنه ؟ یا لینک بده بیزحمت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •