تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 122 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اون اتمسفری که شماها ازش حرف میزنین مثل حضور در قبرستون یا سایلنت هیل و بقیه باید خودت در اون اتمسفر باشی تا احساس ترس بکنی و اون میشه احساس ترس واقعی !!!

اما شماها یک همچین شرایطیو دارین مقایسه میکنین با شرایطی که تو خونتون جای گرم و نرم نشستین و دارین اون شرایط رو بازی میکنن !!!!

اصلا مقایسه این دو تا صحیح نیست . این کجا و اون کجا

این بیشتر یک ترس کاذب هست که خودتون واسه خودتون میسازین و همونجور که گفتم دوستان از قدرت تلقین بالایی برخوردار هستن ماشالله تو اون شرایط چون فضای بازی یکم ترسناکه شماها هم به خودتون تلقین میکنین که باید بترسین حتما
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 25-09-2012 at 16:26.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوست عزیز، شما نه تنها ژانر ترس در بازی هارو زیر سوال بردید بلکه فلسفه وجودی عناوین ترسناک چه در سینما و چه در بازی ها رو به کل دگرگون کردید.
    بهتون تــــــبریــــــــــک میگم!

3. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دوست عزیز، شما نه تنها ژانر ترس در بازی هارو زیر سوال بردید بلکه فلسفه وجودی عناوین ترسناک چه در سینما و چه در بازی ها رو به کل دگرگون کردید.
    بهتون تــــــبریــــــــــک میگم!
    حالا بزار سن و سالت مثل من بره بالا خودت متوجه میشی چی میگم

این شرایطیو که میگم در نظر بگیر : فرض کن خدای نکرده شما توی یک جنگل داری میدوی و از پشت سر هم چند تا آدم خوار یا مثلا یک خرس بزرگ در تعقیبت هستن و میخوان که شمارو واسه صبحانه یا ناهارشون نوش جان کنن . یا فرض میکنیم برای اینکه فضا رزیدنتی بشه پشت سرتون سه تا خون آشام در تعقیبتون هستن . این شرایط نه برای شما و برای هر انسانی پیش بیاد در زندگی واقعی خیلی ترسناکه

حالا اینو در نظر بگیر : شما توی اتاقت نشستی و یک گیم پد تو دستت گرفتی و توی تلوزیون یا مانیتور داری یک شخصیتیو کنترل میکنی و اون شخصیتی که داری کنترلش میکنی از پشت سر چند تا آدم خوار یا یک خرس گنده و یا واسه اینکه فضا رزیدنتی بشه چند تا خون آشام دارن تعقیبش میکنن که واسه صبحانه نوش جانش کنن

برداشتی که از صحبت های شما و بقیه از ترس میشه اینه که قصدتون اینه که این دو شرایطو یکسان قرار بدین !!!!!!! که اگه اینجوریه که بنده دیگه حرفی ندارم

من منکر ژانر وحشت و Horror نیستم اما منکر این قضیه هستم که ترسی که از طریق فیلم یا بازی به آدم القا میشه یک ترس کاذب هست و خود انسان میخواد به خودش القا کنه ترس رو و کاملا بر میگرده به خود شخص که چجور آدمی هستو دیدش نسبت به اینجور چیزا که ساخته دسته یک عده انسان مثل خودش هست چیه !

واسه خودم و خیلی از آدم های دیگه دور و برم کلا ژانر وحشت به اون معنایی که بخواد انسان رو مثل شرایط واقعی بترسونه مفهومی نداره و صرفا فیلم ها میتونه جذاب باشه و نه ترسناک به اون معنایی که گفتم

5. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این بیشتر یک ترس کاذب هست که خودتون واسه خودتون میسازین و همونجور که گفتم دوستان از قدرت تلقین بالایی برخوردار هستن ماشالله
    بازي يه تجربه مجازي هست.....فكر مي كنيد مثلا وقتي شما cod بازي مي كني احساست نسبت به يك رزمنده بودن كاذب نيس؟يا وقتي فوتبال بازي مي كني احساست كاذب نيس؟يا وقتي nfs بازي مي كني احساس راننده بودنت كاذب نيس؟

تمامي اين احساسها كاذب ولي وقتي بازي بتونه تو سبكش اين احساس كاذب رو بيشتر و دايمي تر به بازيباز منتقل كنه موفقتر(اين مورد واسه تمامي هنرها و تفريحات تعاملي از موسيقي گرفته تا فيلم و نقاشي و .......هم صادقه...مثل همون حس كاذبي كه موسيقي به ما ميده)

+

منظور ما هم از ترس در همين حد "انتقال يه حس" نه اينكه ترسيدن در حد يه رخداد واقعي تو زندگي واقعي

چرا نمرات انقدر تفاوت دارن !؟ 5!!!!؟ دیگه فکر کنم زیادی اغراق کرده ...
    سايتاي معتبر بازي رو بر اساس گذشتش بررسي نمي كنن و بيشتر شماره فعلي رو در نظر مي گيرن ولي اكثر سايتاي گمنام تغيير سبك بازي رو بر نمي تابن و كم ميدن بهش
    در نتيجه فكر نكنم ميانگين امتيازاش از ٨ كمتر بشه و اكثر سايتاي معروف زير ٨ نميدن

.
    Last edited by halflife g; 25-09-2012 at 17:09.

7. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مجله ی Play طی نقدی از بازی و چاپ 6 صفحه از این شماره ی خود به این بازی , نمره 88 از 100 را به بازی اعطا فرمود ...
    کمپین کریس را ضعیف ترین ، بخش لئون را دارای المان های ریشه ای بازی ، ایده های جدید کپکام در قسمت جیک و بخش آدا را به مراتب بهتر از بقیه خواند...
    در آخر هم این عنوان را تا حدودی نا امید کننده خواند و اضافه کرد که بازی از حالت ترسناک گذشته کاملا به سمت اکشن رفته است...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

استاد كاميار سنتو ميگي !؟ من با ٢٦سال سن با نامزدم يا دوستام ميشينيم فيلم ترسناك ميبينيم هممون كاملا ميترسيم !!!با پدر بزرگم هم فيلم ترسناك ديدم اونم ترسيد اتفاقا! حالا شايد به سن شما( احتمالا سنتون ازپدربزرگ ٨٠ ساله من بيشتره) برسيم ترسمون از بين بره
    +
    اتفاقا ايبرت هم تو نقد فيلم the shining (اگه اشتباه نكنم ) گفته بود كه سر بعضي صحنه ها تا حد مرگ ميترسيده !احتمالا ايشون (و استنلي ) هم ديوونه هستن كه وقتي ميديدن جك نيكلسون در رو با تبر ميشكنه بياد تو (در حالي كه در خونه مارو نميشكونن!يه در تو فيلمو ميشكونن!!) ترسيدن!!

11. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

بازي يه تجربه مجازي هست.....فكر مي كنيد مثلا وقتي شما cod بازي مي كني احساست نسبت به يك رزمنده بودن كاذب نيس؟يا وقتي فوتبال بازي مي كني احساست كاذب نيس؟يا وقتي nfs بازي مي كني احساس راننده بودنت كاذب نيس؟

تمامي اين احساسها كاذب ولي وقتي بازي بتونه تو سبكش اين احساس كاذب رو بيشتر و دايمي تر به بازيباز منتقل كنه موفقتر(اين مورد واسه تمامي هنرها و تفريحات تعاملي از موسيقي گرفته تا فيلم و نقاشي و .......هم صادقه...مثل همون حس كاذبي كه موسيقي به ما ميده)

+

منظور ما هم از ترس در همين حد "انتقال يه حس" نه اينكه ترسيدن در حد يه رخداد واقعي تو زندگي واقعي

سايتاي معتبر بازي رو بر اساس گذشتش بررسي نمي كنن و بيشتر شماره فعلي رو در نظر مي گيرن ولي اكثر سايتاي گمنام تغيير سبك بازي رو بر نمي تابن و كم ميدن بهش
    در نتيجه فكر نكنم ميانگين امتيازاش از ٨ كمتر بشه و اكثر سايتاي معروف زير ٨ نميدن

.
    آخ زدی به هدف دمت گرم
    من خیلی وقت هست با برخی از دوستام خارج از فضای نت هم همین بحثو دارم و میگم کلا مغوله بازی و واقعیت از هم جداست اما اونا همش می خوان بگن فلان بازی عین واقعیته فلان بازی خود واقعیت و ...
    من این نظری که دارم در مورد تمامیه ژانر های بازی هست مثل NFS و FIFA و ...

مقایسه این دو قضیه به نظر من خنده داره . البته هر کسی یک نظری داره

13. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

استاد كاميار سنتو ميگي !؟ من با ٢٦سال سن با نامزدم يا دوستام ميشينيم فيلم ترسناك ميبينيم هممون كاملا ميترسيم !!!با پدر بزرگم هم فيلم ترسناك ديدم اونم ترسيد اتفاقا! حالا شايد به سن شما( احتمالا سنتون ازپدربزرگ ٨٠ ساله من بيشتره) برسيم ترسمون از بين بره
    +
    اتفاقا ايبرت هم تو نقد فيلم the shining (اگه اشتباه نكنم ) گفته بود كه سر بعضي صحنه ها تا حد مرگ ميترسيده !احتمالا ايشون (و استنلي ) هم ديوونه هستن كه وقتي ميديدن جك نيكلسون در رو با تبر ميشكنه بياد تو (در حالي كه در خونه مارو نميشكونن!يه در تو فيلمو ميشكونن!!) ترسيدن!!
    عزیزم من 28 سالمه . اما همونجور که من تو متن قبلیم نوشتم و شما درست حسابی نخوندی مهم تر از سن و سال خود اون شخص هست و دیدش نسبت به این مسایل میزان علاقه روحیات و احساسات و ...
    حالا بحث فیلم که میشه یک مفداری روش مانور داد و یکم بهتر در موردش قضاوت کرد و بحث در مورد ترس در بازی و اون موجودات خنده دارو آدم بخواد ازش بترسه که کلا منتفیه

در مورد فیلم درخشش و اون منتقد فیلم و از جمله کارگردان اون فیلم یاد این جمله مشهور میفتم که هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه !!!!
    به نظرت کوبریک میاد یک فیلم میسازه و میاد میگه آره من یک فیلم ترسناک ساختم اما زیاد ترسناک نیست مردم !!! باید اونجوری از فیلمش تعریف کنه
    منم مثل شما درخشش و فیلم های ترسناک دیگه ای دیدم
    اما به خودم تلقین نکردم که این فیلم ترسناکه و باید تا سر حد مرگ بترسم

شما با استفاده از فاکتور های مثل قدرت تلقین بالا . جو محیط . میزان علاقه و اینجور چیزا میتونی از فیلم های ترسناک ایرانی هم بترسی

15. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ببين اين مبحث تلقيني كه انجام مي دي منطقي نيست ! تمامي هنر ها درباره تلقينن و اون اثري موفق تره كه احساسي كه بهت تلقين ميكنه طبيعي تر و ماندگارتر باشه .از صحبتات اين طور بر مياد كه شما ترس ، هيجان و ... رو فقط در واقعيت ميبيني !احتمالا يه فيلم درام رو ميبيني متاثر نميشي چون اون اتفاق واقعي نبوده ! وقتي one flew over the cuckoo's nest رو ميبيني تحت تاثير قرار نميگيري چون داستان واقعي نبوده و شخصيت ها هم همه يه مشت بازيگرن ! وقتي the wall رو ميشنوي مفهوم ضد جنگو انسان دوستانشو نمي فهمي چون يه مشت موزيسين كه شايد تاحالا جنگ رو از نزديك نديدن اين موسيقي رو ساختن ! وقتي مزرعه حيوانات ميخوني كلا تحت تاثير قرار نميگيري چون شخصيت ها يه سري حيوان هستن كه حرف ميزنن و قطعا در جهان واقعي همچين چيزي رخ نميده !!!
    ببين شما با پستات كلا دنياي فانتزي رو زير سوال بردي ! همه هنر هاي تجسمي رو زير سوال بردي! هنر رو (بجز هنر هاي مستند) زير سوال بردي !
    Last edited by amin 2010; 25-09-2012 at 19:13.

17. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

ببين اين مبحث تلقيني كه انجام مي دي منطقي نيست ! تمامي هنر ها درباره تلقينن و اون اثري موفق تره كه احساسي كه بهت تلقين ميكنه طبيعي تر و ماندگارتر باشه .از صحبتات اين طور بر مياد كه شما ترس ، هيجان و ... رو فقط در واقعيت ميبيني !احتمالا يه فيلم درام رو ميبيني متاثر نميشي چون اون اتفاق واقعي نبوده ! وقتي one flew over the cuckoo's nest رو ميبيني تحت تاثير قرار نميگيري چون داستان واقعي نبوده و شخصيت ها هم همه يه مشت بازيگرن ! وقتي the wall رو ميشنوي مفهوم ضد جنگو انسان دوستانشو نمي فهمي چون يه مشت موزيسين كه شايد تاحالا جنگ رو از نزديك نديدن اين موسيقي رو ساختن ! وقتي مزرعه حيوانات ميخوني كلا تحت تاثير قرار نميگيري چون شخصيت ها يه سري حيوان هستن كه حرف ميزنن و قطعا در جهان واقعي همچين چيزي رخ نميده !!!
    ببين شما با پستات كلا دنياي فانتزي رو زير سوال بردي ! همه هنر هاي تجسمي رو زير سوال بردي! هنر رو (بجز هنر هاي مستند) زير سوال بردي !
    با احترام به حرف های شما اما من باز نظره دیگه ای دارم
    با اول حرف های شما کاملا موافقم تمامیه هنر ها قصدشون اینه که اون چیز هاییو که ما با پوست و گوشت خودمون تجربه نکردیمو برامون یه جورای ایجاد کنن اون شرایط رو که بتونیم درکشون کنیم و طبیعی هست که هر کدوم بهتر این کارو انجام بده موفق تر هست در این رده بندی من بازیو در اون آخرای رده بندی قرار میدم
    بحث من اینه که جنسه ترسیو که ما در بازی های مثل رزیدنت اویل و فیلم هایی مثل درخشش حس میکنیم قابل مقایسه نیست با شرایطی که ما اون ترسو در واقعیت با پوست و گوشت خودمون احساس کنیم . نمیدونم چقدر میتونم منظورمو برسونم اما جنس احساسی که خودت تجربه کردی باشی بصورت واقعی زمین تا آسمون فرق میکنه با اینکه بخوان اون احساسات رو از طریق فیلم و موسیقی و بازی به آدم القا کنن

من برای تمامیه هنر ها ارزش قایلم . منم فیلم پیانیست رو که دیدم خب به اندازه خودش روی من تاثیر گذاشت یا مثلا فیلم مسیر سبز یا سینما پارادیزو اینا همه تاثیرات خودشونو در حد فیلم روی من گذاشتن
    در موسیقی هم که من بیشتر و تخصصی تر از فیلم و بازی دنبال میکنم در سبک هایی که من گوش میکنم ( اکثرا راک و متال ) در زمینه ایجاد حس ترس و همچنین القا حس افسردگی و اهنگ های دپرسیوشون واقعا قوی کار میکنن اما در حد خودشون
    من خاطرم هست چند تا آهنگ ترسناک در این سبکو که گوش دادم خب خیلی قوی کار کرده بودن و اونجا با خودم فکر کردم که اگه تو یک شرایط خاصی باشم این آهنگ ها چقدر میتونه در ترسناک تر کردن اون محیط روی من تاثیر بزاره
    اما این احساساتی که از طریق این چیز ها به ادم القا میشه رو مقایسه کنین با اینکه خودتون بخواین حسش کنین

مثلا در مورد فیلم پیانیست که میخواست بگه چه بلا هایی سر یهودیان آورده شده رو اگه مثلا ما در اون زمان میبودیمو این وقایع هم مثلا واقعی بود و ما اونجا با چشم خودمون میدیدم تاثیرش میتونست تا حدی باشه که ما تا اخر عمرمون اون صحنه ها همیشه جلو چشمامون باشه و حتی دچار بیماری های روانی و جنون بشیم . این واقعا و جدا میتونه از تاثیرات دیدن اون وقایع بصورت واقعی باشه
    اما کدوم فیلم یا کدوم موسیقی یا کدوم بازی میتونه در حد کلمه واقعیت اون وقایع رو برای ما ملموس کنه و همچین تاثیراتی روی آدم بزاره که ما بخوایم از عبارت "مثل واقعیت" در موردشون استفاده کنیم !؟

احساساتی که از طریق این جور چیزا به آدم منتقل میشه مقطعی و گذراست من برای همین اسمشو میزارم کاذب
    مقولاتی از این دست تا حد زیادی برای من و شما سرگرمی محسوب میشه که بیشتر اینجا مقوله بازی مطرح هست . چیزیو که ما به عنوان سرگزمی ازش استفاده میکنیم و با این دید بهش نگاه می کنیم که وقتمونو پر کنه کار اشتباهیه که بیایم با واقعیت هم مقایسش کنیم و احساسی که به ما میده رو با واقعیت بسنجیم

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •