تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 79 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بــا توجـه به رنگــــ ، دوستــان رنگ مشکی ُ پیشنهــاد میدن یــا سفیدش ُ ؟!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یک Apple iPad (3rd Gen.) Wi-Fi + 4G سفارش داده ام و تا چند روز دیگه باید برم تحویل بگیرمش میخواستم ببینم در هنگام تحویل گرفتن چه نکاتی رو باید چک کنم که از صحت اصل و ارجینال بودن این آیپد مطمئن شوم ؟
    مثلا made in کجا باید نوشته باشه ؟ ( چین که نیست ایشالا ؟ )

( بدون گارانتی میخوام بگیرم چون شرکت دیجی کالا 64 گیگ رو با گارانتی میده 1.680.000 و بدون گارانتی میده 1.650.000 ولی من جایی رو پیدا کردم که بدون گارانتی فقط داره و میده 1.520.000 )

تو بخش های دگه کسی جواب نداد مجبور شدم اینجا دوباره بپرسم
    پول دادن بابت گارانتی برای آیپد اشتباه محض هست ، در اکثر موارد ایرادهای سخت افزاری رو نه تنها تو ایران بلکه خیلی جاهای دیگه هم نمیتونن درست کنن
    هرچند درست استفاده کنید مشکل خاصی پیش نمیاد
    اگر پشتیبانی نرم افزاری شاملش میشه شاید میشه گفت می ارزه اما برای تعمیرات خیر ، همون بدون گارانتی رو بگیرید

3. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در هنگام تحویل گرفتن چه نکاتی رو باید چک کنم که از صحت اصل و ارجینال بودن این آیپد مطمئن شوم ؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسانی که میخوان iOS 6 رو روی دستگاهشون تجربه کنن میتونن بدون داشتن اکانت یا ثبت UDID دستگاه به عنوان دولوپر، نسخه بتای اون رو دانلود و نصب کنند.
    فقط لازمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید و با Shift + Click روی دکمه Check for Updates در بخش Summary دستگاه، فریمور رو انتخاب و روی دستگاه نصبش کنید.
    چند تا اسکرین شات از کار با سیری، نقشه و اپ استور جدید براتون گذاشتم.
    لینکهای دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ریستور به 5.1.1 هم میتونید از فریم ور خودش استفاده کنید.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک appstore.PNG   map-2d.jpg   map-3d.jpg   siri-ipad.jpg  
    Last edited by *Ali*; 19-06-2012 at 15:55.

6. 4 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان، این Surface هم به بازار اومد. یه ویدیو جالب از مقایسه معرفی Surface و معرفی آیپد توسط استیو جابز.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون باید ببینید

8. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام من تا یک ماه اینده قصد خرید ایپد رو دارم..
    چندتا سوال
    1.محدوه متوسط حجم بازهاش و نرم افزاراش در چه حدی؟
    من در حد 16 پول دارم خیلی اهل این نیستم که 200 اپ بریزم من ipod تاچ دارم 32 گیگ دارم ولی 20 گیگش خالیه!!!
    2.الان که جیلبریک 5.1.1 اومده اگر تا یک ماه اینده ورژنی دیگر مثلا 5.1.2 اومد من چطوری جیلبریک کنم؟(با توجه به اینکه روی ایپد ورژن 5.1 هست؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

چندتا سوال
    من در حد 16 پول دارم خیلی اهل این نیستم که 200 اپ بریزم من ipod تاچ دارم 32 گیگ دارم ولی 20 گیگش خالیه!!!
    2.الان که جیلبریک 5.1.1 اومده اگر تا یک ماه اینده ورژنی دیگر مثلا 5.1.2 اومد من چطوری جیلبریک کنم؟(با توجه به اینکه روی ایپد ورژن 5.1 هست؟)
    1- ببین ماکزیموم بازی های Appstore رو 2Gb بسته شده دیگه بسته به گرافیک ـه بازی حجم ـش بالاتر میره. الان حجیم ترین بازی آیفون NOVA 3 ـه که حجمی حدود 1.8GB رو اشغال میکنه. ولی خب اکثر بازی های iOS رو 1Gb یا کمتر ـن. ولی در کل از نظر من 16GB واسه آیپد کمه چون بالاخره تو میخوای باهاش عکس و فیلم بگیری یا فیلم ـه Full HD ببینی و هر روز هم بازی های جدید میاد که دوست داری نصبشون کنی.
    2- 5.1.2 که فکر نکنم بیاد اگه ورژن جدید بخوان بدن یا مشکلات 5.1.1 رو رفع کنن دیگه iOS 6 رو عرضه میکنند.

11. این کاربر از Dark Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تفاوتی بین New iPad خریداری شده از اپل استور کانادا با این مدلی که توی ایران هست و عمدتا از چین وارد میشن، هست؟ ... من امکان سفارش این تبلت رو از کانادا دارم ولی به دلیل نوسانات بازار ارز خریدش از داخل ایران توجیح اقتصادی داره.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تفاوتی بین New iPad خریداری شده از اپل استور کانادا با این مدلی که توی ایران هست و عمدتا از چین وارد میشن، هست؟ ... من امکان سفارش این تبلت رو از کانادا دارم ولی به دلیل نوسانات بازار ارز خریدش از داخل ایران توجیح اقتصادی داره.
    تنها تفاوت در نوع سوکت برقی است که در آیپد هست. از بقیه نظرها همگی مثل هم هستن.

14. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چندتا سوال
    ۱- بازی های catual تقریبا ۳۰ تا ۶۰ مگ ولی بازی های حرفه ای و گرافیک بالا مثل NFS یا Fifa و GTA و Max payne و.... بالای ۵۰۰ مگ و بعضا حتی بالای ۱گیگ هستند. نرم افزارهای کاربردی عموما زیر ۱۰۰ مگ هستند. البته مثلا iMovie و Garageband هردو حجم بالایی دارند ولی اکثرا زیر ۱۰۰ هستند. درکل ۱۶ گیگ برای نصب بازی و برنامه درحد معمول کافیه منتها دیگه فضایی نمیمونه که فرضا بخواید چند تا قسمت سریال بریزی روش بری مسافرت یا یه همچین چیزی! سعی کن ۳۲ بگیری

۲- درحال حاضر ۵.۱.۱ آخرین نسخه هست و نسخه ۶هم معرفی شده. معلوم نیست نسخه بعدی کی میاد و چی خواهد بود! ۵.۱.۲ یا ۵.۲ یا اصلا ۶
    اگه نسخه جدیدی بیاد باید صبر کنید نرم افزار جدیدی برای جیلبریک اون نسخه جدید ارائه بشه. که ممکنه یه هفته طول بکشه ممکنه یه ماه و حتی شاید بیشتر.

16. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •