بــا توجـه به رنگــــ ، دوستــان رنگ مشکی ُ پیشنهــاد میدن یــا سفیدش ُ ؟!
بــا توجـه به رنگــــ ، دوستــان رنگ مشکی ُ پیشنهــاد میدن یــا سفیدش ُ ؟!
پول دادن بابت گارانتی برای آیپد اشتباه محض هست ، در اکثر موارد ایرادهای سخت افزاری رو نه تنها تو ایران بلکه خیلی جاهای دیگه هم نمیتونن درست کنن
هرچند درست استفاده کنید مشکل خاصی پیش نمیاد
اگر پشتیبانی نرم افزاری شاملش میشه شاید میشه گفت می ارزه اما برای تعمیرات خیر ، همون بدون گارانتی رو بگیرید
در هنگام تحویل گرفتن چه نکاتی رو باید چک کنم که از صحت اصل و ارجینال بودن این آیپد مطمئن شوم ؟
کسانی که میخوان iOS 6 رو روی دستگاهشون تجربه کنن میتونن بدون داشتن اکانت یا ثبت UDID دستگاه به عنوان دولوپر، نسخه بتای اون رو دانلود و نصب کنند.
فقط لازمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید و با Shift + Click روی دکمه Check for Updates در بخش Summary دستگاه، فریمور رو انتخاب و روی دستگاه نصبش کنید.
چند تا اسکرین شات از کار با سیری، نقشه و اپ استور جدید براتون گذاشتم.
لینکهای دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ریستور به 5.1.1 هم میتونید از فریم ور خودش استفاده کنید.
Last edited by *Ali*; 19-06-2012 at 15:55.
دوستان، این Surface هم به بازار اومد. یه ویدیو جالب از مقایسه معرفی Surface و معرفی آیپد توسط استیو جابز.
خودتون باید ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من تا یک ماه اینده قصد خرید ایپد رو دارم..
چندتا سوال
1.محدوه متوسط حجم بازهاش و نرم افزاراش در چه حدی؟
من در حد 16 پول دارم خیلی اهل این نیستم که 200 اپ بریزم من ipod تاچ دارم 32 گیگ دارم ولی 20 گیگش خالیه!!!
2.الان که جیلبریک 5.1.1 اومده اگر تا یک ماه اینده ورژنی دیگر مثلا 5.1.2 اومد من چطوری جیلبریک کنم؟(با توجه به اینکه روی ایپد ورژن 5.1 هست؟)
1- ببین ماکزیموم بازی های Appstore رو 2Gb بسته شده دیگه بسته به گرافیک ـه بازی حجم ـش بالاتر میره. الان حجیم ترین بازی آیفون NOVA 3 ـه که حجمی حدود 1.8GB رو اشغال میکنه. ولی خب اکثر بازی های iOS رو 1Gb یا کمتر ـن. ولی در کل از نظر من 16GB واسه آیپد کمه چون بالاخره تو میخوای باهاش عکس و فیلم بگیری یا فیلم ـه Full HD ببینی و هر روز هم بازی های جدید میاد که دوست داری نصبشون کنی.
2- 5.1.2 که فکر نکنم بیاد اگه ورژن جدید بخوان بدن یا مشکلات 5.1.1 رو رفع کنن دیگه iOS 6 رو عرضه میکنند.
تفاوتی بین New iPad خریداری شده از اپل استور کانادا با این مدلی که توی ایران هست و عمدتا از چین وارد میشن، هست؟ ... من امکان سفارش این تبلت رو از کانادا دارم ولی به دلیل نوسانات بازار ارز خریدش از داخل ایران توجیح اقتصادی داره.
تنها تفاوت در نوع سوکت برقی است که در آیپد هست. از بقیه نظرها همگی مثل هم هستن.
۱- بازی های catual تقریبا ۳۰ تا ۶۰ مگ ولی بازی های حرفه ای و گرافیک بالا مثل NFS یا Fifa و GTA و Max payne و.... بالای ۵۰۰ مگ و بعضا حتی بالای ۱گیگ هستند. نرم افزارهای کاربردی عموما زیر ۱۰۰ مگ هستند. البته مثلا iMovie و Garageband هردو حجم بالایی دارند ولی اکثرا زیر ۱۰۰ هستند. درکل ۱۶ گیگ برای نصب بازی و برنامه درحد معمول کافیه منتها دیگه فضایی نمیمونه که فرضا بخواید چند تا قسمت سریال بریزی روش بری مسافرت یا یه همچین چیزی! سعی کن ۳۲ بگیریسلام من تا یک ماه اینده قصد خرید ایپد رو دارم..
چندتا سوال
1.محدوه متوسط حجم بازهاش و نرم افزاراش در چه حدی؟
من در حد 16 پول دارم خیلی اهل این نیستم که 200 اپ بریزم من ipod تاچ دارم 32 گیگ دارم ولی 20 گیگش خالیه!!!
2.الان که جیلبریک 5.1.1 اومده اگر تا یک ماه اینده ورژنی دیگر مثلا 5.1.2 اومد من چطوری جیلبریک کنم؟(با توجه به اینکه روی ایپد ورژن 5.1 هست؟)
۲- درحال حاضر ۵.۱.۱ آخرین نسخه هست و نسخه ۶هم معرفی شده. معلوم نیست نسخه بعدی کی میاد و چی خواهد بود! ۵.۱.۲ یا ۵.۲ یا اصلا ۶
اگه نسخه جدیدی بیاد باید صبر کنید نرم افزار جدیدی برای جیلبریک اون نسخه جدید ارائه بشه. که ممکنه یه هفته طول بکشه ممکنه یه ماه و حتی شاید بیشتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)