باید بری سمت شمال شرق نقشه و ساختمان gcbd فکر کنم اسمش این بود بعد از در گاراژ وارد شی....
باید بری سمت شمال شرق نقشه و ساختمان gcbd فکر کنم اسمش این بود بعد از در گاراژ وارد شی....
اینو چطوری باید کشت
![]()
اقا من تو dvd بازیم کرک نبود
لینک کرک اینجا هم خرابه!!یه لینک سالم بدید ممنون میشم
راستی update اش رو بریزم خیلی تاثیر داره؟dlc هاش رو چی؟چه چیزهایی اضافه میکنه؟ارزش داره؟
روی اون چاه هایی که ازش آتیش میاد بیرون وایستا و دوبار سریع 3 رو بزن از روش برو کنار و دوباره 3 رو دوبار بزن تا منفجر شه ؛ تا آخر همین کار رو باید انجام بدی
کرک و آپدیت :
آپدیت رو حتما نصب کن ؛ کرک هم نیاز نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
viru2009 جان شما که فعالی میشه این داستان بازی رو بگب من بفهمم چون من بازی رو بازی کردم همه چی خوب بود اما شخصیت پردازی و داستانشش جالب نبود و تهش این حس رو به آدم میده که انگار همش پوچ بود حال نداد ...من چیزی که از داستان فهمیدم رو تو صفحه قبل گفتم اما کسی جواب نداد
پست های زیر رو بخون ، در مورد داستان بازی توضیح داده شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من هر دو تا کرک رو امتحان کردم اما مشکلی که دارم توی بازی اینکه وسط بازی از میپره بیرون بعدش هم میگه سیوت خرابه دوباره شده که این بلا سرم امده یکی توی پنج درصد و سیزده درصد وسط بازی هم نمیشه از سیو بکاپ گرفتو دیگری اینکه این دی ال سی رو توی مسیر نصب کپی کنم
با تشکر
Last edited by 123list; 16-02-2012 at 18:29.
دوست عزیز من دارم کرک رو دان میکنم،کاش یه توضیح بدید که کرک رو چطوری باید نصب کنیم.من بازی رو روی دیسک تهیه کردم که مربوط به شرکت دلتاست و نیاز به ساخت درایو مجازی داره که من نمیخوام از اون روش استفاده کنم.با این کرک مشکل من برطرف میشه؟؟؟
آپدیت 1.1 رو نصب کن
لینکش رو چند پست قبل گذاشتم
محتویات پوشه زیر رو کات کن تو یک فولدر دیگه واسه بک آپ
\Batman Arkham City\Binaries\Win32
محتویات پوشه کرک رو هم توی فولدر بالا بریز
با سلام دوستان کسی سیو بازی حدود 7 یا 8 درصد رو داره یا نه ؟ متاسفانه وسط بازی و موقع سیو کردن بازی کرش میکنه و همه سیوهام میپره دیگه از گیم هم زده شدم هیچ کرکی و آپدیتی هم مشکل من رو حل نکرد
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)