به خاطر شما 2 مگ آپلود کردم:نوشته شده توسط saeed jun
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر شما 2 مگ آپلود کردم:نوشته شده توسط saeed jun
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي ايالت آخري موقع مسابقه همش ماشين كم مياره (تمامش تقويت شده)ميخواهم ماشينو عوض كنم ولي هرچي استون مارتين و پورشه رو تو گاراژ قسمت ماي كار اضافه ميكنم بعدش ميرم توي كرير و قسمت كار سلكت فقط همون اولي هست
بابا هلي كوپتر نخواستيم چه جوري يه ماشين ديگه بايد بيارم ؟؟ سوال سختيه
لعنت به اين شركت مدرن با اين كرك درست كردنش اه !
آقا شرمنده.راستي splinter cell همينجوره؟نوشته شده توسط sAsAn.K
من كه شرمنده لطفت هستمنوشته شده توسط sAsAn.K
![]()
خيلي خيلي دمت گرم
خلاصه كه عندشي مرد
برو بابا حال نداري !توي ايالت آخري موقع مسابقه همش ماشين كم مياره (تمامش تقويت شده)ميخواهم ماشينو عوض كنم ولي هرچي استون مارتين و پورشه رو تو گاراژ قسمت ماي كار اضافه ميكنم بعدش ميرم توي كرير و قسمت كار سلكت فقط همون اولي هست
بابا هلي كوپتر نخواستيم چه جوري يه ماشين ديگه بايد بيارم ؟؟ سوال سختيه
لعنت به اين شركت مدرن با اين كرك درست كردنش اه !
خواهش می کنم عزیز.نوشته شده توسط name
نه فکر نمی کنم اینطوری باشه.
خواهش می کنم عزیز خجالت ندهنوشته شده توسط saeed jun
.
مشکل از کرک نیست عزیز آخه مدرن رو چه به کرک کردن ! مدرن کرک می دزده یعنی همه ی شرکت های ایرانی کرک میدزدن !.نوشته شده توسط FLOWER CITY
کسی کرک نمی کنه که.
ضمنا از قسمت Unlock Locked Content اون ترینر +19 که چند صفحه ی قبل دادن استفاده کن شاید ماشین ها اومدن.
من قبلا این جا گفته بودم که از carbon خوشم نمیاد و چیز جلبی نیست از این حرفا ، حالا می خوام حرفم رو پس بگیرم . قضیه این جوری بود که بالاخره اصرار طرفدارای carbon باعث شد برم از اول این بازی رو تو قسمت کریر شروع کنم. قبلا یکم چلنج بازی کرده بودم و تازه بخش تمرین کریر رو هم رد نکرده بودم .تا اینکه دیشب روی آیکون این بازی کلیک کردم که داشت اون گوشه خاک می خورد رفتم توی بخش کریر و بعداز رد کردن بخش تمرین اولش شروع به مسابقه دادن کردم ، باورم نشد تا الان که دارم این رو می نویسم دوتا محله(مظورم همون شهرک هاست) گرفتم و دوتا از باس ها رو شکست دادم و حالا دارم سومی رو میگیرم (مسخره نکنین برای من که توی NFS مهارت ندارم خیلی). من اصلا زیاد با سری nfs حال نمیکنم(البته تا دیشب) نه اینکه از ماشین بازی بدم بیاد نه اتفاقا من هر سریش رو از آندر گراند می خریدم و عاشق ماشین و مخصوصا سری کالین مکری رالی هم هستم. خوب سرتون رو درد نیارم فقط می خواستم از خفن های nfs تشکر کنم که با تاکید بر این بازی باعث شدن تا من هم از یکی از بهترین بازی های ماشین سواری لذت ببرم .ماشینی که انتخاب کردم اول مزدا بود و الان هم نیسان 350z رو میرونم چون خیلی خیلی خوب فرمون میگیره و شتابش هم خوبه فقط یکم بیشتر باید تیونینگش کنم تا دیگه هیچ کاستی نداشته باشه.
باز هم از همه تون ممنونم. درود بر EA درود بر CARBON . من به این بازی 9 از 10 میدم.
دوستان من نميدونم چرا از بازي هايي كه ميتونم تا آخر ببرمشون خوشم مياد!
من در روز هاي اول از كربن خوشم نمي اومد ولي الآن اين بازي رو تموم كردم و
Career Completion 100% هستش . دوستان من يك سوال دارم . من در دموي
اين بازي ديدم كه ميتوني نقشه رو اضافه كني . يعني اگه زياد جلو بري نقشه هاي
جديد تري باز ميشه ولي من كه تمومش كردم نشد . بعدشم هنوز بعضي از وسايلش
هنوز قفله !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)