نه بابا دارم دو سه روز میگم یکی بازی رو به ما بده اونم مفت نده پول بگیره هیچکس تحویل نمیگیره فکر کردی همه مثل خودمونن ؟!!![]()
نه بابا دارم دو سه روز میگم یکی بازی رو به ما بده اونم مفت نده پول بگیره هیچکس تحویل نمیگیره فکر کردی همه مثل خودمونن ؟!!![]()
سلام یک نفر تو اصفهان نیست بازی را دانلود کرده باشه برسونه به دست ما یا اگه هم خریده آدرسش را بده که از کجا خریده تا ماهم بریم بخریم.
دوستانی که دارن نسخه Proper رو داونلود میکنن دست نگه دارن.
سایت p30dayداره نسخه Reloaded رو میزاره برا داونلود . با حجم 13.5 گیگ .
من تاحالا 30 گیگابایت برای این بازی داونلود کردم . هم نسخه Clone و هم نسخه Proper و کرک واسه هیچ کدومشون هم کار نکرد .تازه من محدودیت ترافیک هم ندارم با سرعت 750 کیلوبیت درثانیه هم داونلود میکنم ولی واقعا حوصلم از این همه داونلود سر رفته.
با وضع اینترنتی که شما توی ایران دارین واقعا ظلمه هر روز 15 گیگ داونلود کنید .
از ما گفتن بود . صبر کنید نسخه Reloaded حاضر بشه بعد با خیال راحت داونلود کنید .
اونا که نسخه روسی رو گگگگرفتن:
نصب کنید بازیرو
بعد این اپدیت رو دانلد کنید
pass : awesomeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اپدیت هارو به این مسیر بریزید
:\Games\Electronic Arts\Battlefield
بعد فایل های انگلیسی رو دانلد کنید:
pass : awesomeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و فیال ها رو پس از اکسترکت در این مسیر بریزید:
:\Games\Electronic Arts\Battlefield 3\Data\Win32\Loc
تو نسخه اولیه که پخش شده بود بعضی از فایل های ضروری نبود اونها رو هم دانلد کنید:
و بریزین در این مسیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:\Games\Electronic Arts\Battlefield 3\Data
سپس برنامه notepad رو باز کنید و این هارو بنیویسید توش:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Battlefield 3]
"Language"="English"
"Locale"="EN"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Battlefield 3]
"Language"="English"
"Locale"="EN"
بعد با پسوند .reg سیوش کنید و بعد روش دابل کلیک کنید تا اجرا شه و ok رو بزنید
کرک رو دانلد کنید و بازی رو اجرا کنید مسیر کرک
Games\Electronic Arts\Battlefield 3
کسی مثل من بوده؟؟؟؟؟
اوه لعنتی 1.5 گیگشو دان کردما
آقا ما بازی رو اجرا کردیم با همون کرک 32 مگی که چند صفحه پیش یکی از دوستان گذاشتن
همونطور که فکر میکردم گرافیک بازی آشغاله!!!!!!!
مثل همیشه EA بی شرف دموهای بازی رو طوری طراحی میکنه که بازی میشه خدا ولی وقتی بازی میکنی از زندگیت پشیمون میشی...
داداش مطمئنی؟ بازی برای pc به خاطر گرافیکش بیشتر از کنسول امتیاز گرفته.اخرین درایور کارت گرافیکیتو نصب کن
مگه کرکا کار میکنن؟؟؟
رو کدوم نسخه جواب داد؟چند. گیگی؟از کجا دانلود کردی؟
عزیزم بزار بازی بیاد بعد رنک هم میگیره...
من که مطمئن بودم همچین وضعیتی میشه...
مثل مدال و مثل BFBC2 مثل crysis 2 و چندین و چند بازی دیگه از EA که میومد واسه بازی هاش دمو میساخت...
فقط همینو میگم که موتر گرافیکی بازی شبیه deus ex هستش که اون هم با اون همه زارتو زورت اومد و هیچ طرفدار پیدا نکرد...
آقا ما بازی اجرا کردیم واسه 5 دقیقه فقط و اون صحنه پیاده شدن از ماشین که وسط شهر هستش و دموش رو دیدید رو تماشا کردم که متوجه شدم زمین تا آسمون فرق داره...
درضمن سیستم من گوشه امضا هستش و درایورم هم ورژن 11.10 preview 2 هستش که amd واسه BF3 داده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)