با اجازه از پارسای عزیز .
چرا میشه . این ویدئو رو ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه از پارسای عزیز .
چرا میشه . این ویدئو رو ببینین :
بله.یعنی وقتی گرفتمش همونجا فکتوری ریست کنمش؟
من که دیگه مشکلی ندارم و تا حالا هم نشده تماسی رو نشنوم. بهتره تست کنید خودتون.بلندی صدای اسپیکرش با تعویض رام در چه حدی شده ؟ اونقدری هست که تماس رو از دست ندیم ؟
من گلکسی اس نداشتم ، توی این آهنگ هم تا به حال آهنگ گوش نکردم. : ))پارسا جان شما قبل از این گوشی گالکسی s هم داشتی ؟
آخه شنیدم کیفیت صداش تو هدفون از گالکسی s خیلی پایین تره میخواستم ببینم درسته یا نه ؟
البته من با نرم افزار پلیر خودش که رو گوشی هست هیچ وقت آهنگ گوش نمیکنم رو همون گالکسی s هم همش با power amp گوش میکردم حالا مثلا پاور امپ روی این نصب کنیم بازم کیفیت صداش پایین تز از گالکسی s هست ؟
ممنون
من با آیتاچ گوش میکنم.![]()
حالا یه آهنگ بریز توش با نرم افزار power amp گوش کن ببین کیفیتش چطوریه ؟
تو power amp هم EQ رو عوض کن نتیجه رو به من بگو از نظر کیفیت صدا
اینم لینکش : ( خیلی مهمه حتما تست کن و اکولایزر هاشم بیس و تریبل رو بالا ببر نتیجه رو بهم بگو )
Last edited by MOHAMMAD2010; 12-05-2012 at 20:47.
تاپیک نکسوس اس معلوم نیس کجاس اینجا میپرسم
دوستم یه نکسوس اس داره قبلاً که 2.3 روش بود همه بازیا روش اجرا میشدن مشکلی نداشت
الان که 4.0.4 ریخته خیلی از بازیا یا اجرا نمیشن یا وسط بازی میپره بیرون
الان رم خالیش از 80 مگ بیشتر نمیشه میتونه به خاطر این باشه ؟
100% به همین خاطره. فکر کن کامپیوترت 256 مگ رم داشته باشه و بخوای روش ویندوز 7 بریزی![]()
پایین ترین قیمت این گوشی الآن چنده؟ و کجا؟!
750,000 آل دیجیتال کرمان.
alldigitall.ir
بازار تهران 720
تمامی سایت ها گرون تر از بازار هستند
اگر بازیهای hd هست (که نسخه ی تگرا باشه )که این مشکل رو داره باید chainfire3d رو نصب کنه . توی رام cm9 بازیهای اچ دی مشکلی ندارند . واسه رم هم حسن جان بگو برنامه ی ram manager pro رو نصب کنه و تنظیمشو بذاره روی hard gaming .بهترین ترکیبی هم که میتونه واسه بازی کردن داشته باشه رام slim ics با کرنل trinity و اورکلاک کردن گوشی هست.
Last edited by johnypersian1656; 12-05-2012 at 20:41.
بازی nova 2 بود. یه بار تونست بازی کنه بعد از اون بعد از اینکه دموی اولیه بازیو نشون میده میپره بیرون
hero of sparta هم اصلاً وارد بازی نمیشه. sd بازیهارو با خود گوشی دانلود کرده
رام cm9 رسمیه ؟ آخه یادمه میگفتن قراره نسخه های مخصوص gpu های مختلف از بین بره و همه بازیا رو gpu های مختلف جواب میدن ...فقط گرافیک اونایی که مخصوص تگرا هستن رو تگرا بالاتره
حالا بهش میگم همین برنامه رو نصب کنه ببینیم چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)