دو مشکل یه یکیش قابل رفعه
1-تار بودن تصویر :که با قراردادن روشنایی تصویر رو ی+6 مشکل حل میشه
2-بد بودن سایه های ورزشگاه رو زمین به گونه ای که وقتی بازیکن وارد منطقه تاریک میشه اصلا هیچی معلوم نیس که این رو نمیدونم چیکارش بکنم
دو مشکل یه یکیش قابل رفعه
1-تار بودن تصویر :که با قراردادن روشنایی تصویر رو ی+6 مشکل حل میشه
2-بد بودن سایه های ورزشگاه رو زمین به گونه ای که وقتی بازیکن وارد منطقه تاریک میشه اصلا هیچی معلوم نیس که این رو نمیدونم چیکارش بکنم
به نظرم مشکل اصلی این بازی 4چیزه :
1 ) دروازبان ها خیلی ضعیف عمل میکردند تو دموی اول که با ضربه ی آروم اونم از راه دور گل میخوردند !!! نمی دونم تو دموی دوم مشکل بهبود یافته یا نه ؟
2) مشکل دوم که جا داره بهش اشاره کنم قضاوت نامناسب داوری بود که با هر تنه بازی رو متوقف میکرد و از اون شور و حال بازی رو مینداخت
3) سومین مورد مشکل پاس تو عمق هستش که 90 درصدش به مقصد نمیرسه و ضد حاله , و زمانی که حریف پاس عمق بلند میده مدافع به جای زدن ضربه ی اول از تو فرار میکنه و توپ میرسه به حریف
4)آخرین مشکل اینه که خیلی آروم شوت میزنه ( اکثر مواقع ) که تو تا روی خط هم نمیرسه .
نمیدونم این مشکلاتی که به نظرم به چشم میاد تو این دمو حل شده یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
برم کافی نت چقدر طول میکشه دانلود کنم؟
نرم یارو بخواد در رو ببنده من هنوز دانلودم تموم نشده باشه آبرو ریزی بشه؟
لفا جواب بدید
چند بار این سوال رو می پرسی , آخه دوستان از کجا بدونن
این بستگی به داره به پهنای باند اون کافی نت و سرعت اینترنتشو البته تعداد افرادی که اونجا مشغول استفاده از نت هستند .
![]()
بیا
باهام دعوا کردی ازت تشکر هم کردم
خوب سواله دیگه پیش میاد چرا میزنی خشن
دانلود PES 2012 Demo 2 ( لینک مستقیم ، پرسرعت و تک پارتی ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-برطرف شده حتی تک به تک ها رو هم خوب میگیرن
2-قضاوت نسبت به دموی اول فرقی نکرده
3-من مشکلی باهاش نداشتم
4-کاملا برطرف شده
این چرا 1.6 گیگه؟
پیشرفت دروازبان ها واقعا چشمگیره. به نظرم شفافیت بازی هم بهتر شده. در مجموع من فکر می کنم امسال یه بازی PES عالی رو خواهیم داشت، بر خلاف فیفا که دموش از سطح انتظارم خیلی پایین تر بود، PES واقعا از سطح انتظارم بالاتر ارائه شد.![]()
با سلام
چند دقیقه ای هست که شروع کردم به دانلود دموی دوم. اونطوری که دوستان تعریف می کنن (اگه خدا بخواد) امسال با pes صفا خواهیم کرد. امیدوارم آرمین خان (krauser سابق، spaniuly فعلی) هم دانلودش کرده باشه. خیلی دوست دارم نظر ایشون رو هم بدونم. از دموی اول که ناراضی نبودند...
خوش و گیمر باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)