بله متاسفانه ! پری روز قیمت گرفتم همین بود ...![]()
بله متاسفانه ! پری روز قیمت گرفتم همین بود ...![]()
برو بابا مسخره کردن این مغازه دار ها! یعنی 10 تا 4s داشته باشی از یک V8 206 هم گرونتره!!
دوست عزیز واقعیتی هست که باید قبول کنیم ! دروغ نیست ...برحسب کارایی قیمت گذاری شده و ارزشش رو داره . شما وقتی میخوای بری قویترین گوشی هوشمند رو بخری دیگه چی انتظار دارید ؟
به مرور زمان قیمت افت میکنه و خریدش راحت تر میشه ...
اگه بخوام بفروشم من 32 سیاه رو چقد خوبه بدمش به نظرتون؟؟؟
تمیزه تمیز هم هست![]()
خوبی؟
عزیز من کدوم واقعیت رو قبول کنیم؟! گوشی که اول اومد قیمتش 1200 بود حالا شده 2 تومان کیفیتش رفته بالاتر؟ یا یک دفعه کاراییش رفته بالاتر؟ که اینجوری قیمت گذاری بشه! که بعدش به مرور زمان! کم بشه؟ احتمالا اون موقع که به قیمت اولش برسه آیفون 6 و 7 هم امده!! اگه میگفتی دلار رفته بالا باز یک چیزی!! هر چند همون دلار هم دوباره ارزون شد ولی فروشندگان دزد محترم فقط با بازار سیاه دلار کار میکنند!!! تا وقتی هم این دزدان تو این مملکت مشتریان خوبی مثل شما رو داشته باشن هیچ غمی ندارن. نه فقط تو گوشی ها ، تو هر چیز دیگه.
من ده تا که هیچ! همین الانش میتونم .... تاشو بخرم بذارم ور دلم نگاشون کنم! ولی هیچ وقت پولم رو اینجوری به دزدا نمیدم!
Last edited by noisymind; 25-02-2012 at 23:48.
قیمت گذاری اپل هم بر اساس همین موارد هست، کارشناسایی که بازار رو بررسی میکنن و بهترین قیمت رو اعلام میکنن همه ی این موارد رو مد نظر دارن.
مثلا قیمت 4S با ظرفیت 16GB و Unlock تو سایت اپل هست 649 دلار. دلار آزاد هم حدود 2،000 هست که میشه 1،298،000 تومن.
حالا مغازه دار بر حسب کشش بازار داخلی ایران میاد واسه خودش قیمت رو میکشه بالا! قربونش برم هیچ نظارتی هم که نیست و مردم ما هم وقتی میبینن یه چی گرون شده، بیشتر ازش خوششون میاد و میخرن...
ببینید با وضعیت داخلی ایران اصلا نمیشه گفت غیر طبیعی هست !! هرکی برای خودش یک قیمت میزاره ...کیه که بگه چرا اینکارو کردی . محاسبه شما اصلا نمیتونه کارایی داشته باشه چرا ؟! چون اگه اینجوری بود آیپد 1 و 2 هم باید الان خیلی ارزون تر میبود ! ولی واقعیت اینه که این قیمت ها فقط مختص iDevice ها نیست ...قیمت تمام تبلت ها و تلفن های هوشمند رفته بالا ...این بستگی به بازار ایران داره نه به قیمتی که اپل میزاره ... این قسمت حرف شما رو تایید میکنم که میگید هرکی هر قیمتی که خواسته گذاشته !!!
ممنون
در جواب شما باید بگم که , آیفون 4اس از زمانی که اومده 200 هزار تومان گرون تر شده نه 600 هزار تومان ( قیمتی که از الماس پایتخت گرفتم در زمان وارد شدن آیفون 4اس به ایران ) !!!!!خوبی؟
عزیز من کدوم واقعیت رو قبول کنیم؟! گوشی که اول اومد قیمتش 1200 بود حالا شده 2 تومان کیفیتش رفته بالاتر؟ یا یک دفعه کاراییش رفته بالاتر؟ که اینجوری قیمت گذاری بشه! که بعدش به مرور زمان! کم بشه؟ احتمالا اون موقع که به قیمت اولش برسه آیفون 6 و 7 هم امده!! اگه میگفتی دلار رفته بالا باز یک چیزی!! هر چند همون دلار هم دوباره ارزون شد ولی فروشندگان دزد محترم فقط با بازار سیاه دلار کار میکنند!!! تا وقتی هم این دزدان تو این مملکت مشتریان خوبی مثل شما رو داشته باشن هیچ غمی ندارن. نه فقط تو گوشی ها ، تو هر چیز دیگه.
من ده تا که هیچ! همین الانش میتونم .... تاشو بخرم بذارم ور دلم نگاشون کنم! ولی هیچ وقت پولم رو اینجوری به دزدا نمیدم!
لطفا به قشر های جامعه توهین نکنید ! هرکه هستند ! هرکاری کردند ! ما خیلی مردیم کلاه خودمونو بچسبیم !
مشتریانی مثل من ؟!؟
1. حرف شما رو نادیده میگیرم .
2. من هیچوقت حتی اگر قوی ترین گوشی هوشمند هم باشه انقدر پول بابتش نمیدم ! من نگفتم که باید بخریم !!!!
3. تو هر چیز دیگه ای ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟! مثلا چی ؟
4. شما هرچند تا که میتونی بخری به من و بقیه مربوط نیست . برای خودت میخری و نیازی به گفتنش هم نیست ( مثال شما , مثال ضعیفی بود)
در آخر ... حرف های شما سرتاسر توهین بود و من قصد توهین به شما رو ندارم ...فقط برای خودتون گفتم که دور از ادب هست که حد اقل آدم در مورد مردم کشورش اینجوری حرف بزنه ! هرکی ! هرچی که باشه ..!
ممنون
خوب پس چطور تو پست قبلیت میگی که ارزشش رو داره؟ اصلا هم ارزش نداره. ارزشی که شما تعیین میکنی ملاکش چیه؟ علاقه مردم ما؟ یا تکنلوژی گوشی؟ چون اگه مورد دوم باشه، گفتم که قیمت واقعیش رو همون شرکت اپل تعیین کرده و بیشتر از اون ارزش نداره. تازه آیپد هم که Product همون شرکت هست...
از این گذشته، شما میدونین کسی که بازرگان باشه، بهش دلار به نرخ دولتی میدن؟ طرف زرنگ باشه، از راه قانونی وارد میکنه و خیلی راحت دلار به نرخ دولتی میگیره. البته اینم تصدیق میکنم که خیلی ازین مغازه دارا حوصله کاغذ بازی رو ندارن و همینجوری عادی یا قاچاق وارد میکنن.
Last edited by kasra_khan2003; 26-02-2012 at 17:39.
منظور من از ارزشش رو داره این نبود که باید بخریم ! تکرار میکنم بایدی در کار نیست ! خیلی هم خوب ارزشش رو داره ولی واقعا نه به این قیمتی که داره به فروش میرسه ..! شما اگر به مسائل سخت افزاری و کارایی فکر کنید و با گوشی های دیگه مقایسه کنید که خودش بحث زیادی هست به این مسئله پی میبرید که ارزش آیفون چقدر هست . ولی بازم تکرار میکنم : نه به این قیمت !![]()
ببخشیدا فکر میکردم بحث تمومه ولی حالا :
اول اینکه به کسی توهین نکردم. بنده فقط گفتم چرا مغازه دارها [موبایل فروشها]ی دزد دارن گرون فروشی میکنن؟! ( تو رو خدا نگین توهین نکن به این قشر مظلوم واقع شده! ) ولی جواب شما بدون توجه به حرف من چند جمله بود که با هم مرور میکنیم:
واقعیتی که قبول کنم کدوم واقعیت؟ دروغ نیست؟ کارایی؟؟؟ از این حرف شما اینطور برداشت میشه که اگه فردا گوشی 4 میلیون هم بشه شما ( و کسانی که نظر مشابه شما دارند ) میرن میخرن. چون این واقعیت رو قبول کردید! و به خاطر کاراییش هر قیمتی رو میپردازید و فروشندگان هم این پولی که میگیرن کاملا حقشون هست چون اینطور قیمت گذاری شده ( برداشت از جمله خودتون) .و البته در مورد قوی ترین گوشی هم نمیخوام بحث باز بشه ولی کاملا نظر شخصی شماست.دوست عزیز واقعیتی هست که باید قبول کنیم ! دروغ نیست ...برحسب کارایی قیمت گذاری شده و ارزشش رو داره . شما وقتی میخوای بری قویترین گوشی هوشمند رو بخری دیگه چی انتظار دارید ؟
به مرور زمان قیمت افت میکنه و خریدش راحت تر میشه ...
در مورد قیمت هم الان 32 گیگش نزدیک 2 تومان هست! نمیدونم حتما اول که اومد 200 تومان کمتر بود و 1800 بود و 64 حتما از اول بالای 2 تومان بوده؟ ولی من قیمت 64 رو در هفته اول 1800 داشتم که البته کاذب بود و داشت یواش یواش کم میشد که یک دفعه.... !! بحث فقط آیفون هم نیست. GS2 قیمتش 600-700 بود و الان شده 1200!!
در مورد اقشار جامعه؟؟؟ بازم دروغی نگفتم! شنیدید که از قدیم گفتن از ماست که بر ماست؟ ( اون دوست دیگمون هم اشاره داشتن که اینجا هر چی گرونتر بشه مردم براش سر و دست میشکونند)
ببخشیدا اگه بی ادبی یا توهینی شد. همچین قصدی نبود . برداشت از جمله خودتون بود .چون من کارم طوری هست که از یک " و " هم به نفع شرکت یا ... استفاده میکنم و ... ، همین کار رو کردم!نتیجه میگیریم که هر حرفی بزنید در دادگاه علیه خودتون استفاده میشه!!
![]()
Last edited by noisymind; 27-02-2012 at 16:50.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)