تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 152 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

10

من نگران باتریشم....یه باتری 4500 میلی آمپری براش اومده بد نیست!

منبع

سایتی که می فروشه فکر کنم روسی هست....نوشته به همه جای جهان می فرسته!یعنی ایران هم ممکنه باشه....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آل دیجیتال قول داده تا 10 روز آینده یه باتری با ظرفیت بیش تر برای نوت می آره....شاید این باشه!

قیمتش 109 دلاره نا قابله...!

عکس با کیفیت میخواین برین اینجا:

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میترسم این باتری ها یه ترکیدنی چیزی تو کارشون باشه :| واس جی نکس هم یه باتری 3800 بود فک کنم 30 دلار ، ولی میترسم :|

4. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

We were really curious to see how will the LTE rocking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] perform in our battery test. As you probably know already, the AT&T exclusive device sports a different, slightly less powerful CPU and chipset than the Exynos of the mighty [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . With the rest of the hardware being identical in both devices (including the 2500 mAh battery), we are now going to find out which chipset has the upper hand in energy efficiency.

As always, we are going to kick things off with the talk time performance. Here, the Galaxy Note I717 managed 8 hours and 2 minutes before its battery called it quits. This is more than 4 hours less than the global version [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Bear in mind, that the LTE network connectivity of the I717 is no factor in the talk time test. The phoneblet makes calls over a 3G network like its global sibling.
    The AT&T Galaxy Note managed 5 hours and 24 minutes of web browsing on a single battery charge. This is a massively better accomplishment than the time of 3 hours and 35 minutes, which its Exynos packing relative achieved. Clearly, the Snapdragon S3 chipset doesn’t need as much energy to render web pages on the massive 5.3″ display as the more powerful Exynos silicon.

With a video playback time of 7 hours and 30 minutes, the I717 scored almost an hour less than the Galaxy Note N7000. Despite this fact however, the AT&T device is still fairly close to the upper echelon of performances we’ve seen so far.

Finally, we have our endurance rating for the Samsung Galaxy Note I717 for you. With a score of 40, the U.S. bound phoneblet did a tad better than the N7000. This means that you will need to recharge your I717 every 40 hours if you use it for an hour each of telephony, web browsing, and video playback.

In a nutshell, the Snapdragon S3 does better than the Exynos chipset in web browsing and standby time, but loses points to it in the telephony and video playback section. A tie therefore, is appropriate to call here.
    Want to learn more about the Samsung Galaxy Note I717? Check out our full review of the phoneblet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Last edited by PersiAndroid; 24-02-2012 at 19:44.

8. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام چندروزپیش توسایتی یه باطری نمونه باطری که دوستمان عکس آن راگذاشته دیدم که 5000میلی آمپربودوقاب آن فقط آن دسته
    که پشت قاب درعکس بالا هست راندارد قیمت گرفتم 39000تومان حدود16روزهم طول می کشدتابه دستمان برسد گزینه بدی نیست
    البته من تواین حدودیکماه چون چندتاگوشی دارم زیادازگوشی نوت استفاده نمی کنم ولی گفتم یه باطری بگیرم ولی حالا می خواهم
    هم گوشی نوت وهم گوشی موتورولا رازر رابفروشم واگرنه این باطری رامی خریدم وتست می کردم

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز
    دوست من یه نت 16 گیگ داره 2-3 ماهیه که دستشه, گوشه بالا و پایینش یک خش مشخص داره ولی در کل گوشیه تمیزیه.
    برچسب رو صفحش هست و از این حرفا, در کل گوشیه تمیزیه.
    الان که قصد فروش داره ولی هرچی اصرار میکنم قیمت نمیده, حالا منم موندم قیمت چند بگم.
    لطفا یه راهنمایی کنید یه قیمتی بگم نه سیخ بسوزه و نه کباب.
    اگه جایه سوالم اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید, تاپیکی برای مشاوره خرید گوشی کارکرده پیدا نکردم
    گفتم از بچه های همینجا بپرسم.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان عزیز
    دوست من یه نت 16 گیگ داره 2-3 ماهیه که دستشه, گوشه بالا و پایینش یک خش مشخص داره ولی در کل گوشیه تمیزیه.
    برچسب رو صفحش هست و از این حرفا, در کل گوشیه تمیزیه.
    الان که قصد فروش داره ولی هرچی اصرار میکنم قیمت نمیده, حالا منم موندم قیمت چند بگم.
    لطفا یه راهنمایی کنید یه قیمتی بگم نه سیخ بسوزه و نه کباب.
    اگه جایه سوالم اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید, تاپیکی برای مشاوره خرید گوشی کارکرده پیدا نکردم
    گفتم از بچه های همینجا بپرسم.
    اگه خیلی تمیزه تا 1100 خوبه بخری ازش

12. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته اگر 1100 بده
    الآن نوش حدود 1400 هست که اگر خیلی تمیز باشه تا 1200 هم می ارزه
    بعد از عید هم که هیچی معلوم نیست شاید یه دفعه اینقدر همه چیز گرون بشه که نوت دست دوم رو 1400 بخری !!
    اینجا رو هم یه نگاه بنداز
    Last edited by MVP77; 03-03-2012 at 14:37.

14. این کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •