تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 100 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نکنه شما در حال حاضر داریش که این پیش بینیهای قشنگ قشنگ رو میکنی پسر جان؟
    برای دودوتا چهارتا کردن نیاز به پیش بینی نیست برادر من.
    منم همچین دل خوشی از این طرح ندارم چون هنوز هیچی نشده دودش تو چشمم رفته و سرعت شاتل نازنینم که 5 سال بود ازش راضی بودم داغون شده ولی با محاسبات شما کاملاً مخالفم چون محال هست هر 10 نفر باهم مصرف کنن. در بدترین حالت 5-6 نفر استفاده میکنن و در بهترین حالت 1-2 نفر به جز شما اونم نه صرفاً در حالت دانلود با تمام قدرت. ممکنه یکی یه صفحه باز کنه و صفحه بعدی رو چند دقیقه بعد. کلاً به اون صورت که سرعت 2 مگ بشه 25 نخواهد بود. اگه 512 نامحدود سرعت 30-40 رو هم بده این طرح عالیه نسبت به پولی که قبلاً میدادیم و سرویسی که میگرفتیم.
    مسئله اینه که به احتمال بالا ضریب اشتراک خیلی بالاتر از چیزی که گفته شده(1به10)خواهد بود.بعدا هم کسی نمی تونه ثابت کنه که این ضریب اشتراک که گفته شده واقعی هست یا نه:
    رييس انجمن شركت‌هاي اينترنتي تاكيد كرد: قول و قرار شركت ارتباطات زيرساخت براي تخفيف پهناي باند به اجرا درنيامده و بحث تورم از سويي ديگر مشكلاتي را براي شركت‌هاي فعال در اين حوزه به‌وجود آورده است كه موجب به اشتراك‌گذاري بيش از ميزان استاندارد در برخي اوقات تو سط بعضي شركت‌هاي اينترنتي مي‌شود.
    مسعود ‌رياضيات در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بحث كم فروشي در موضوع اينترنت اظهار كرد: در حال حاضر به خاطر بحث تورم هزينه شركت‌هاي تامين‌كننده اينترنت پرسرعت يعني شركت‌هاي PAP بالا رفته و هزينه شركت‌ها از جمله آب، برق، گاز و اجاره و يا مسائلي از اين قبيل افزايش يافته است.
    وي افزود: از سال گذشته زيرساخت قول داده بود كه هركدام از شركت‌هايي كه تامين‌كننده پهناي باند هستند، نه تنها شركت‌هاي PAP بلكه شركت‌هاي ISDP كه توزيع‌كننده پهناي باند هستند هم اگر به مشتريان خود 20 درصد تخفيف در زمينه پهناي باند ارائه دهند، شركت ارتباطات زيرساخت نيز به آن‌ها 20 درصد تخفيف مي‌دهد و درواقع هزينه‌اي كه شركت‌ها از مصرف‌كننده دريافت نكردند را به آن‌ها برمي‌گرداند.
    او ادامه داد: در سال گذشته تعدادي از شركت‌ها به تخفيف براي مصرف‌كنندگان اقدام كردند و مدارك خود را نيز به زيرساخت و تعدادي از شركت‌ها حتي به وزير ارتباطات ارسال كردند ولي ترتيب اثري در اين زمينه داده نشد و به آن‌ها تخفيفي كه قولش را داده بودند، تعلق نگرفت.
    رياضيات ابراز كرد: شركت‌هاي تامين‌كننده پهناي باند ‌به ناچار تعداد به اشتراك‌گذاري خطوط خود را افزايش دادند؛ به عنوان مثال اگر شركت ارائه‌دهنده اينترنت پرسرعت كه بايد خطي را بين هشت كاربر به اشتراك مي‌گذاشت، اين ميزان را به بيش از هشت نفر افزايش داد كه خود اين موضوع به تعبيري كم‌فروشي نام‌گذاري شد و اين در حالي است كه ريشه اين موضوع در جاي ديگري است.
    وي گفت: اين مشكلات به دليل افزايش هزينه‌ها و تورمي كه هر ساله شاهديم و قول و قرارهاي عملي نشده شركت ارتباطات زيرساخت به وجود مي‌آيد؛ بنابراين، انتظار شركت‌ها اين است كه به آن‌ها تخفيف بدهند زيرا قيمتي كه به شركت‌هاي PAP و ISDPها داده مي‌شود، بسيار بسيار گران است.
    وي در پايان تاكيد كرد: انتظار شركت‌هاي اينترنتي آن است كه قيمت اينترنت و پهناي باندي كه از طرف دولت به شركت‌ها داده مي‌شود، يك دهم قيمت فعلي شود.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما خودت یه دودوتا چهارتا بکن ببین با این شرایط اشتراک گذاری اصلا برای شرکت میارزه یا نه.قیمت 2مگابیت پهنای باند:

اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
    یه چیزی خدمت ملت بی جنبه عشق دانلود عرض کردم قبلا:
    هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!
    متاسفانه با گفتن منو شما کسی از دانلود مفرطش صرفه نظر نمی کنه:(
    تا بهتون ثابت بشه سرعت در این سرویس ها در این حد که شما می گید کم نمیشه (البته اگه شرکتا .....)
    واقعا میشه از دولتی که از نظارت روی بانک های دولتیش عاجزه و فقط توی یک فقره ش 3میلیارد دلار اختلاس می شه انتظار نظارت روی همچین مسائلی رو داشت؟
    منظور دوستان این بود که کسی که اینترنت 128 کیلوبیت میخره و با 1 مگ 2 مگ دانلود می کنه حق اونی که 2 مگ میخره و با سرعت پایینتر دانلود می کنه رو می خوره . کسی که سرعت واقعی داره که نمیشه بهش گفت حق کسی رو میخوره
    نه.اون کسی که 2 مگ می خره می دونه که این سرویس(فرضا) بین 8 نفر دیگه شیر می شه.دیگه براش فرقی نمی کنه که اون 8 نفر دیگه پول 128 رو دادن یا 2 مگ رو.به اون فرد ارفاقی داده نمی شه
    دوستان درسته توی یک کشور غیر قابل توسعه زندگی میکنیم،
    اما کم کم مردم فرهنگ اینترنت رو بدست میارن اینو بهتون قول میدم.
    متاسفانه اولش همه هجوم میارن به دالنود و.. اما کم کم شرایط بهتر میشه! اگر میخوایید از این وضعیت در بیایم چاره ای جز مدتی تحمل سختی رو نداریم.
    الان حداقل 7 ساله اینترنت رایگان شبانه در اختیار ملت هس.والله وضعیت بهتر نشده که هیچ بدترم شده.99% ملتی که سرعت شبانشون خوبه تا جایی که هارد بهشون اجازه بده دانلود می کنن.
    سلام خسته نباشی یک تشکر ویژه بابت پیگیری این طرح من دیشب 128 نامحدود به زور گرفتم 13 تومان سرعتم تا 230 میره شوکه شدم احتمالا خطم هنوز شیر نشده بین 8 یا 10 نفر فکر کنم اولین نفر باشم
    سرعت واقعی 128 نامحدود اگه share نشده باشه هم ماکسیموم 16ه.اگه میبینی بیشتره دلیلش اینه که خواب ویژه ای برات دیدن
    دوست عزیز شما فقط داری ازباگ واشتباه شرکتی که ازش گرفتی استفاده می کنی فقط همین
    بابک جان فکر می کنم شرکت ها قصد افزایش ضریب اشتراک رو دارن
    Last edited by BursT; 24-09-2011 at 01:33.

2. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هست
    فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
    اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطمئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شبکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
    جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
    فقط سرویس نامحدود بگیرید
    Last edited by zed2; 24-09-2011 at 21:47. دليل: ویرایش توسط مدیریت -اصلاح فونت لطفا قبل از پست زدن قوانین بخش را بخوانید.

4. 3 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه.اون کسی که 2 مگ می خره می دونه که این سرویس(فرضا) بین 8 نفر دیگه شیر می شه.دیگه براش فرقی نمی کنه که اون 8 نفر دیگه پول 128 رو دادن یا 2 مگ رو.به اون فرد ارفاقی داده نمی شه
    مگه من گفتم ارفاق باید بشه ؟

پ . ن : حالا نیاز نیست همه پست های تاپیک را تو یک پست جواب بدین ! اکثر جواباتون ارتباطی به پست ها نداره و "فکر می کنم" و "شاید" سوال برای سوال و غیره هست.

6. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای دودوتا چهارتا کردن نیاز به پیش بینی نیست برادر من.
    مسئله اینه که به احتمال بالا ضریب اشتراک خیلی بالاتر از چیزی که گفته شده(1به10)خواهد بود.بعدا هم کسی نمی تونه ثابت کنه که این ضریب اشتراک که گفته شده واقعی هست یا نه:
    منبع:
    کد:
    شما خودت یه دودوتا چهارتا بکن ببین با این شرایط اشتراک گذاری اصلا برای شرکت میارزه یا نه.قیمت 2مگابیت پهنای باند:

متاسفانه با گفتن منو شما کسی از دانلود مفرطش صرفه نظر نمی کنه:(
    واقعا میشه از دولتی که از نظارت روی بانک های دولتیش عاجزه و فقط توی یک فقره ش 3میلیارد دلار اختلاس می شه انتظار نظارت روی همچین مسائلی رو داشت؟

الان حداقل 7 ساله اینترنت رایگان شبانه در اختیار ملت هس.والله وضعیت بهتر نشده که هیچ بدترم شده.99% ملتی که سرعت شبانشون خوبه تا جایی که هارد بهشون اجازه بده دانلود می کنن.

سرعت واقعی 128 نامحدود اگه share نشده باشه هم ماکسیموم 16ه.اگه میبینی بیشتره دلیلش اینه که خواب ویژه ای برات دیدن

بابک جان فکر می کنم شرکت ها قصد افزایش ضریب اشتراک رو دارن
    بانک مرکزی چه ربطی به رگلاتوری داره!

شما به قول رییس سابق کمیته انظباطی فدراسیون فوتیال بود فقط داری مغالطه میکنی یا منافع صنفی داری

اینترنت نامحدود حق طبیعی یوزر و از حقوق اولیه انسان در این دوره هست! الانم خیلی دیر شده و فرهنگ استفاده به مرور بین مردم جا خواهد افتاد

8. 2 کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

پیشگامان نصف جهان هنوز قیمت نامحدود نزده لطفا برید توی قسمت پشتیبانی >> انجمن گفتگو اونجا همگی بگیم ( حتی اونایی که پیشگامانی نیستن تا بلکه ترتیب اثر بدن
    جالبه باکمال پر رویی مستر خراسانی که فکر کنم همه کاره پیشگامانه اصفهانه در مقابل سوال یکی از کاربرا که میگه چرا هنوز 128 نامحدود 30تومنه میاد میگه انتظار دارید با قیمت کم نامحدود بهتون بدیم ؟
    کد:
    Last edited by hermione; 24-09-2011 at 13:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پیگیری اخبار 20:30
    کد:

11. این کاربر از sazman1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مگه من گفتم ارفاق باید بشه ؟
    شما میگی اونی که پول 128 داده و 2مگ گرفته حق اونی که پول 2مگ داده و 2گ گرفته رو خورده.این اشتباهه.
    بانک مرکزی چه ربطی به رگلاتوری داره!

شما به قول رییس سابق کمیته انظباطی فدراسیون فوتیال بود فقط داری مغالطه میکنی یا منافع صنفی داری

اینترنت نامحدود حق طبیعی یوزر و از حقوق اولیه انسان در این دوره هست! الانم خیلی دیر شده و فرهنگ استفاده به مرور بین مردم جا خواهد افتاد
    سوال روشنه:
    دولتی که نمی تونه روی بانک هاش نظارت داشته باشه می تونه روی یه شرکت خصوصی نظارت داشته باشه؟؟؟
    همین الانش هم شرکت ها دارن توی ضریب اشتراک تخلف می کنن(با فرض اینکه ضرر نمی دن)چه برسه به بعد ها که بخوان سرعت واقعی رو ارائه بدن.
    درسته اینترنت نامحدود حق اولیه انسان هست.کسی هم نمیگه نیست.حرف کسایی که مخالف این طرح هستن اینه که اول باید بستر طرح آماده بشه.
    من چه منافع صنفی ای دارم؟حتما ISP هایی که سالی یکبار حتی سایت خودشونو آپدیت نمی کنن سرمایه گذاری کردن چند نفرو استخدام کردن که بیان فعالیت 1000 نفر کاربر این تاپیک رو بهم بزنن!!!یه حرفی بزن که منطقی باشه...
    پ . ن : حالا نیاز نیست همه پست های تاپیک را تو یک پست جواب بدین ! اکثر جواباتون ارتباطی به پست ها نداره و "فکر می کنم" و "شاید" سوال برای سوال و غیره هست.
    جاهایی که به نظرتون اشتباه یا مغالطه هست رو هایلایت کنین پیغام شخصی کنین تا دفاعیه(!) بدم

13. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جاهایی که به نظرتون اشتباه یا مغالطه هست رو هایلایت کنین پیغام شخصی کنین تا دفاعیه(!) بدم
    گفتم که نظراتتون اشتباه یا درستیش اصلا معلوم نیست. یا سوال رو با سوال جواب میدین یا فکر می کنم و شاید میگین یا اساسا نظری نمیدین همین جوری یک جمله میپرونین و عادت هم دارین به همه پست ها جواب بدین و معمولا هم بنطر شما همه اشتباه میگن ! نیازی هم نیست دفاعیه بدین . بهرحال بنظر شما من هر چی بگم اشتباه هست دیگه پس بحث فایده نداره.

15. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من نمیدونم اینترنت چه ربطی به ماجرای اختلاس داره!
    ماجرای اختلاس جریانش کاملا روشنه! چندین ساله دارین اینکارو میکنن و الان که سهم عده ای کم شده ماجرا رو اشکارکردن! اگر هوای همدیگرو داشتن تا 100 سال دیگه هم پول بالا میکشیدن و ملت نمیفهمیدن!
    اما اینترنت همه با خبرن که چه خبره و چرا سرعت پایینه و قیمت بالاست! داستانشون کاملا متفاوته!
    دوستانی که شرکت هاشون رعایت نکردن اعم از شاتل و ماکسنت و سایر isdp ها isp ها میتونن به سازمان اطلاع بدن.
    و اگر اطلاع ندین چوبشو خودتون خوردین..

17. 5 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

شاتل دیگه خیلی رو دار شده ! همه گذاشتن بازم میگه فعلا تغییری توی قیمت ها نمیدیم ! من که فردا صبح میخوام زنگ بزنم به شماره پست اول . دوستان شاتلی هم لطف کنند یه زنگ بزنند

19. 3 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •