برای دودوتا چهارتا کردن نیاز به پیش بینی نیست برادر من.نکنه شما در حال حاضر داریش که این پیش بینیهای قشنگ قشنگ رو میکنی پسر جان؟
مسئله اینه که به احتمال بالا ضریب اشتراک خیلی بالاتر از چیزی که گفته شده(1به10)خواهد بود.بعدا هم کسی نمی تونه ثابت کنه که این ضریب اشتراک که گفته شده واقعی هست یا نه:منم همچین دل خوشی از این طرح ندارم چون هنوز هیچی نشده دودش تو چشمم رفته و سرعت شاتل نازنینم که 5 سال بود ازش راضی بودم داغون شده ولی با محاسبات شما کاملاً مخالفم چون محال هست هر 10 نفر باهم مصرف کنن. در بدترین حالت 5-6 نفر استفاده میکنن و در بهترین حالت 1-2 نفر به جز شما اونم نه صرفاً در حالت دانلود با تمام قدرت. ممکنه یکی یه صفحه باز کنه و صفحه بعدی رو چند دقیقه بعد. کلاً به اون صورت که سرعت 2 مگ بشه 25 نخواهد بود. اگه 512 نامحدود سرعت 30-40 رو هم بده این طرح عالیه نسبت به پولی که قبلاً میدادیم و سرویسی که میگرفتیم.![]()
منبع:رييس انجمن شركتهاي اينترنتي تاكيد كرد: قول و قرار شركت ارتباطات زيرساخت براي تخفيف پهناي باند به اجرا درنيامده و بحث تورم از سويي ديگر مشكلاتي را براي شركتهاي فعال در اين حوزه بهوجود آورده است كه موجب به اشتراكگذاري بيش از ميزان استاندارد در برخي اوقات تو سط بعضي شركتهاي اينترنتي ميشود.
مسعود رياضيات در گفتوگو با خبرنگار سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بحث كم فروشي در موضوع اينترنت اظهار كرد: در حال حاضر به خاطر بحث تورم هزينه شركتهاي تامينكننده اينترنت پرسرعت يعني شركتهاي PAP بالا رفته و هزينه شركتها از جمله آب، برق، گاز و اجاره و يا مسائلي از اين قبيل افزايش يافته است.
وي افزود: از سال گذشته زيرساخت قول داده بود كه هركدام از شركتهايي كه تامينكننده پهناي باند هستند، نه تنها شركتهاي PAP بلكه شركتهاي ISDP كه توزيعكننده پهناي باند هستند هم اگر به مشتريان خود 20 درصد تخفيف در زمينه پهناي باند ارائه دهند، شركت ارتباطات زيرساخت نيز به آنها 20 درصد تخفيف ميدهد و درواقع هزينهاي كه شركتها از مصرفكننده دريافت نكردند را به آنها برميگرداند.
او ادامه داد: در سال گذشته تعدادي از شركتها به تخفيف براي مصرفكنندگان اقدام كردند و مدارك خود را نيز به زيرساخت و تعدادي از شركتها حتي به وزير ارتباطات ارسال كردند ولي ترتيب اثري در اين زمينه داده نشد و به آنها تخفيفي كه قولش را داده بودند، تعلق نگرفت.
رياضيات ابراز كرد: شركتهاي تامينكننده پهناي باند به ناچار تعداد به اشتراكگذاري خطوط خود را افزايش دادند؛ به عنوان مثال اگر شركت ارائهدهنده اينترنت پرسرعت كه بايد خطي را بين هشت كاربر به اشتراك ميگذاشت، اين ميزان را به بيش از هشت نفر افزايش داد كه خود اين موضوع به تعبيري كمفروشي نامگذاري شد و اين در حالي است كه ريشه اين موضوع در جاي ديگري است.
وي گفت: اين مشكلات به دليل افزايش هزينهها و تورمي كه هر ساله شاهديم و قول و قرارهاي عملي نشده شركت ارتباطات زيرساخت به وجود ميآيد؛ بنابراين، انتظار شركتها اين است كه به آنها تخفيف بدهند زيرا قيمتي كه به شركتهاي PAP و ISDPها داده ميشود، بسيار بسيار گران است.
وي در پايان تاكيد كرد: انتظار شركتهاي اينترنتي آن است كه قيمت اينترنت و پهناي باندي كه از طرف دولت به شركتها داده ميشود، يك دهم قيمت فعلي شود.
شما خودت یه دودوتا چهارتا بکن ببین با این شرایط اشتراک گذاری اصلا برای شرکت میارزه یا نه.قیمت 2مگابیت پهنای باند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه با گفتن منو شما کسی از دانلود مفرطش صرفه نظر نمی کنه:(اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
یه چیزی خدمت ملت بی جنبه عشق دانلود عرض کردم قبلا:
هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!
واقعا میشه از دولتی که از نظارت روی بانک های دولتیش عاجزه و فقط توی یک فقره ش 3میلیارد دلار اختلاس می شه انتظار نظارت روی همچین مسائلی رو داشت؟تا بهتون ثابت بشه سرعت در این سرویس ها در این حد که شما می گید کم نمیشه (البته اگه شرکتا .....)
نه.اون کسی که 2 مگ می خره می دونه که این سرویس(فرضا) بین 8 نفر دیگه شیر می شه.دیگه براش فرقی نمی کنه که اون 8 نفر دیگه پول 128 رو دادن یا 2 مگ رو.به اون فرد ارفاقی داده نمی شهمنظور دوستان این بود که کسی که اینترنت 128 کیلوبیت میخره و با 1 مگ 2 مگ دانلود می کنه حق اونی که 2 مگ میخره و با سرعت پایینتر دانلود می کنه رو می خوره . کسی که سرعت واقعی داره که نمیشه بهش گفت حق کسی رو میخوره
الان حداقل 7 ساله اینترنت رایگان شبانه در اختیار ملت هس.والله وضعیت بهتر نشده که هیچ بدترم شده.99% ملتی که سرعت شبانشون خوبه تا جایی که هارد بهشون اجازه بده دانلود می کنن.دوستان درسته توی یک کشور غیر قابل توسعه زندگی میکنیم،
اما کم کم مردم فرهنگ اینترنت رو بدست میارن اینو بهتون قول میدم.
متاسفانه اولش همه هجوم میارن به دالنود و.. اما کم کم شرایط بهتر میشه! اگر میخوایید از این وضعیت در بیایم چاره ای جز مدتی تحمل سختی رو نداریم.
سرعت واقعی 128 نامحدود اگه share نشده باشه هم ماکسیموم 16ه.اگه میبینی بیشتره دلیلش اینه که خواب ویژه ای برات دیدنسلام خسته نباشی یک تشکر ویژه بابت پیگیری این طرح من دیشب 128 نامحدود به زور گرفتم 13 تومان سرعتم تا 230 میره شوکه شدم احتمالا خطم هنوز شیر نشده بین 8 یا 10 نفر فکر کنم اولین نفر باشم![]()
بابک جان فکر می کنم شرکت ها قصد افزایش ضریب اشتراک رو دارندوست عزیز شما فقط داری ازباگ واشتباه شرکتی که ازش گرفتی استفاده می کنی فقط همین