شريعتي:
دنيا را بد ساخته اند... کسي را که دوست داري، تو را دوست نمي دارد.
کسي که تو را دوست دارد ،تو دوستش نمي داري
اما کسي که تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئين هرگز به هم نمي رسند و اين رنج است . زندگي يعني اين
شريعتي:
دنيا را بد ساخته اند... کسي را که دوست داري، تو را دوست نمي دارد.
کسي که تو را دوست دارد ،تو دوستش نمي داري
اما کسي که تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئين هرگز به هم نمي رسند و اين رنج است . زندگي يعني اين
سقراط :
آن که می خواهد دنیا را تکان دهد خودش باید نخست حرکتی بکند . بی هدف و آرزو زیستن خصلتی شیطانی است. برای آنکه خودت را بیایی به خودت بیاندیش.
باربارا دی آنجلیس : زندگی هر یک از شما این توانایی و قابلیت را دارد که عالی و فوق العاده باشد . هر یک از شما نیز این توانایی و قابلیت را در خود دارید که از زندگی خود تا سرحد کمال لذت ببرید. کلید این معما در زندگی همراه با عشق و شور زندگی نهفته است
آنتونی - سوزان
سوزان آنتونی (1820-1906) اصلاح طلب اجتماعی آمریکایی.
من هیچوقت به افرادی که معتقدند که آنچه که خداوند از انسان انتظار دارد فقط وظیفه بغل دستی آن ها است
اعتماد نمی کنم.
دیر یا زود درک خواهیم نمود که لحظات مهم در زندگی ما لحظاتی نیستند که بر روی آن ها تأکید و تبلیغ بسیار شده مانند روز تولد. لحظات مهم دارای القاب نیستند. آن ها بدون اطلاع وارد خاطرات زندگی ما می گردند.
فقط دو چیز بی انتها هستند: جهان و حماقت بشری.
آینشتین - آلبرت
آینشتین - آلبرت :
روح های بلند همواره با مخالفت اذهان پست مواجه بوده اند.
من استثنائا" باهوش نبوده و خداوند استعدادی فراتر از دیگران به من عطا ننموده بلکه من بی اندازه کنجکاو هستم
زییا ترین مطالبی که می توانیم تجربه نماییم مرموزات و اسرار است زیرا ان ها منابع صحیح هنر و دانش هستند
روزی صد باربه خودم یادآور می شوم که زندگی معنوی و فیزیکی من بستگی به تلاش های بی وقفه انسان هایی داشته که ممکن است برخی زنده و برخی دار فانی را وداع گفته باشند و من هم باید تلاش نمایم پاسخگوی زحمات آن ها که هنوز نیز دریافت می نمایم باشم.
بسیار زیباست که انسان با شجاعت زندگی نماید و با شکوه دار فانی را وداع گوید.
آلکساندر کبیر
در هر ذره ای از ذرات این نشانه موجود است که او است آن خدای یگانه که هستی هر هستی به هستی او است.
ابو علی سینا
همیشه به کسی فکر کن که دوست داشته باشه. نه کسی که تو دوستش داری .(شکسپیر)
اینو وقتی داشتم تاپیک "با کدوم ازدواج میکنی" رو میخوندم یادم اومد. گفتم اینجا هم بنویسم دوستان استفاده کنن
اين هم چند تا جمله
9.امام علی (ع)
گناهی که تو را پشیمان کند بهتر از کار نیکی است که تو را به خودپسندی وا دارد.
10.گوته
کسی که ضعف هایش را میبیند به کمال نزدیک تر است.
11.ناشناس
وقتی با یک انگشت به سوی کسی به هر دلیلی اشاره میکنید, خوب دقت کنید, چون سه انگشت دیگر تان به سمت خودتان است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)