تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 111 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

خب شما از ترینر استفاده دیگه هیچ وقت نمیمیری.
    داداش راستشو بخوای مسخره ترین نوع بازی ، بازی با ترینره. من حاضرم یه بازی رو نصفه کاره بذارم (که معمولا کم پیش میاد مگه فکری خفنی باشه!) ولی از ترینر استفاده نکنم حتی برای یه غول!
    علی جان منظورش حالت استاندارد (بدون چیت) بازی بود. مطمئنا هر گیمری تو هر بازی ممکنه چند بار ببازه ولی دفعه بعد رد میکنه دیگه...

2. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داداش راستشو بخوای مسخره ترین نوع بازی ، بازی با ترینره. من حاضرم یه بازی رو نصفه کاره بذارم (که معمولا کم پیش میاد مگه فکری خفنی باشه!) ولی از ترینر استفاده نکنم حتی برای یه غول!
    علی جان منظورش حالت استاندارد (بدون چیت) بازی بود. مطمئنا هر گیمری تو هر بازی ممکنه چند بار ببازه ولی دفعه بعد رد میکنه دیگه...
    داداش خوب چرا عصبانی میشی؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

عصبانی نشدم! توهم زدی رفیق.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم چیزی که من فهمیدم! راستش نفهمیدم Nephelim چیه!
    ولی چیزی که فهمیدم این بود که برادر دث یعنی ابسولم باعث هرج و مرج شد و انسانها رو از بین برد و دث اونو کشت. تو این نسخه هم که غول آخرش بود و با کشتن اون انسانیت زنده شد. حالا من دقیقا نمیدونم که ابسولم جزو 4 سوار بود یا نه. من نسخه 1 رو بازی نکردم. یک چیز دیگم که نفهمیدم آخر همین نسخه بود که کروفادر گفت برای برگردوندن انسانها باید فداکاری کرد و بعد دث پرید پایین. بعدشم که گوینده گفت داستان دث هنوز تموم نشده. نفهمیدم مرد نمرد چی شد! وار آزاد شد اصلا؟!
    نفیلیم یه گونه از مخلوقاتن
    حقیقتش منم زیاد به داستان شماره یک توجه نکردم، ولی آخرا که از بازی خوشم اومد توجه بیشتری به داستان کردم، چون واقعا عالی داشت پیش میرفت، مثل یه فیلم سینمایی
    چیزی که تا الان دستگیرم شده:
    در ابتدا دو گونه مخلوق وجود داشت، فرشتگان که بهشت (heaven) رو داشتن، و جنیان که جهنم(hell) مال اونا بود
    این دو نوع موجود هم همیشه با هم در حال جنگ بودن، سه تا مجسمه پرقدرت هم برای ایجاد برابری بین این دو گونه بوجود اومده بود که به شورا معروف بود
    بعد از مدتی، گونه سومی که انسان ها باشن بوجود اومد، فرشتگان و جنیان هم قصد کردن که به این مخلوقات تازه وارد تسط داشته باشن، تصمیم گرفتن که به زمین هم حمله کنن اما شورا مخالفت کرد
    مدتها بعد گونه چهارمی به نام نفیلیم ها بوجود اومد، اولین نفیلیم هم که بوجود اومد ابسلوم بود
    چهار سوار هم از همین گونه اند، war, death, strife, fury
    بعضی جا ها میگن وار سرگروه این چهار سواره، بعضی جاها میگن نه، فقط قویتره، که البته واقعا هم هست
    بعد از مدتی جنگ بین فرشته و جنیان به زمین هم کشیده شد، اینجا یه ابهام بوجود میاد که شورا وار رو به زمین فرستاد یا خود وار که خیلی سرکش بوده به زمین رفت واسه جنگ
    البته من فکر میکنم دومی درست باشه، خلاصه وار شروع به مبارزه کرد با هر دو گونه و در آخر بازی بعد از کشتن رئیس جنیان ( که معلوم شد تمام این سال ها باعث و بانی جنگ بوده ) جنگ تموم شد
    حالا دلیل زندانی شدن وار رو نفهمیدم، شاید بخاطر اینکه بدون اجازه شورا وارد جنگ شد و باعث طولانی تر شدن جنگ شد
    ادامه اینکه بعدها tree of knowledge یا همون eden که قسمتی از بهشت بود به انسان عطا شد، نفیلیم ها که این وسط بی جایگاه بودن عصبانی شدن و توسط ابسلوم شورش کردن، دِث هم مجبور شد واسه ایجاد تعادل بین مخلوقات، داس خودش رو علیه رفقا و همنژادیهاش راست کنه و تک تکشون رو بکشه
    ابسلوم برادر دث نبود، اینو دقت کنین، فقط با هم دوست بودن
    بعدم که ابسلوم به corruption تبدیل شد و ادامه رو هم که دیدین
    اینکه میگم وار قویتره چون تو نسخه یک وار وقتی خشمگین میشد به یه اژدهای قرمز تبدیل میشد و هرچی دشمن بهش ضربه میزد تاثیری روش نداشت، خونش کم نمیشد و بشدت هم ضرباتش قوی میشدن
    اما دث که تبدیل میشه هم خونش کم میشه و هم ضرباتش معمولین
    Last edited by jb.NY; 11-09-2012 at 00:26.

6. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو تازه خریدم خیلی با حاله فقط همین اول هاش گیر کردم یک غول هست که عنکبوتی شکله کله اش هم مثل خوکه باید با توپ بزرگ بزنیش بعد چپه میشه و بعد میشه زدش اما هر چی میزنمش نمیمیره خیلی کم از (به قول معروف) خونش کم میشه

لطفا بگید چیکار کنم

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو تازه خریدم خیلی با حاله فقط همین اول هاش گیر کردم یک غول هست که عنکبوتی شکله کله اش هم مثل خوکه باید با توپ بزرگ بزنیش بعد چپه میشه و بعد میشه زدش اما هر چی میزنمش نمیمیره خیلی کم از (به قول معروف) خونش کم میشه

لطفا بگید چیکار کنم
    سلاح دوم دارید؟ با داس زیاد از خونش کم نمیشه، وقتی عنکبوت افتاد زمین برید نزدیکش و راست کلیک رو نگه دارید، اونوقت ضربه ای که میزنید خیلی قویتر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

10. 2 کاربر از milad dante بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داداش این جا بچه ها فارسی زبان هستند. ما که انگلیسی بلد نیستیم چیکار کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

داداش این جا بچه ها فارسی زبان هستند. ما که انگلیسی بلد نیستیم چیکار کنیم.
    خیلی مشخصه در ضمن تصویر هم که داره راحت می تونید هر جا گیر کردین راهشو پیدا کنین

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب نیو گیم پلاس هم به آخراش داره میرسه اون کیوریبل هست چیه هی موج دشمن میاد فک سرویس کن هست نمی دونم واسه چی گذاشتنش اصلا توی آپوکالیپس نمیشه رفت چه برسه به نایتمیر ... والا ما که خیلی تاثیر نمی بینیم الان لول29 هستم کلی اون پارامترهاش رفته بالا ولی اونقدرام که باید قوی نشده یا دیفنسش معلوم نیست چرا اینطوریه با یه هیت قشنگ خون کم می کنه نمی دونم والا باید یه کاری می کرد که حداقل توی این لول بالا اینقدر واسه فایت های معمولیش ضجه نمی زدیم ولی در کل از اون بازی های خوراک بود دمشون گرم

14. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •