لیست ایرانی ها موجود در بازی تا کنون:
imPersian
Witcher6610
ali72
CrAsH4
voldemmort
aTNTa
awade
TOMCAT9874
Mohammad7225
alivw71
Faceplan4
sarisoor
blindtee
dooni
NyMinute
zed2
secretperson
1ran
لیست ایرانی ها موجود در بازی تا کنون:
imPersian
Witcher6610
ali72
CrAsH4
voldemmort
aTNTa
awade
TOMCAT9874
Mohammad7225
alivw71
Faceplan4
sarisoor
blindtee
dooni
NyMinute
zed2
secretperson
1ran
بنظرم بهتره از این به بیعد به جای هر روز هر هفته روز های پنجشنبه ساعت 9 یا 10 قرار بزارین که با وضعیت جدید شانس امدن بیشتر شه .
فعلا لیدر کلن رفته خوزستان با کاروان راهیان نور تا از نزدیک وسایل جنگی رو ببینه و تو بازی استفاده کنه اومد بگو بهش تا متن کلن رو عوض کنه![]()
اقا میشه اینو با اینترنت 115 کیلوبایت با پینگ خوب و بدونه لگ بازی کرد ؟؟
اگه اره یه لینک دانلود بهم بدید![]()
gprs؟
فکر نکنم چون من با 256 به زور بازی میکردم. البته اگه کسی تو ایران هاست باشه میتونی بازی کنی.
چون این بازی نوع شبکه peer2peer هست دیگه نیاز نیست onlyserver براش زد.
البته تنها کسی که لگ داره alivw هست چون پینگ من همیشه زیر 180 هست و هیچ مشکلی هم ندارم سرعت adsl من هم 128 فکر هم نکنم سرعت خیلی توش مشکل داشته باشه چون تنها چیز تو بازی پینگ خوبه که اگر طرف های 300 باشه راحت تو سرور eu بازی می کنی و ضمنا ربطی هم نداره که ایرانی هاست باشه یا نه چون بعد از شورع بازی host همون سرور خارجی هست چون نت هیچ کس نمی تونه ساپورتش کنه مدرکم هم اینه که تو بازی هاست هم kick می شه و بقیه کماکان بازی می کنند اگه پینگت خوبه راحت می تونی بازی کنی لینک هم تو صفحه اول هست.![]()
مطمئنی ؟؟؟
بازو دانلود کنم بعد نتونم بازی کنم چی![]()
نترس من تست کردم و با پینگ 500 هم بازی کردم.
پینگ من حالت عادی بالای 200 و به طور متوسط 300 و اوضاع بد نزدیک 400 و دیشب به 1100 میلی ثانیه می رسید
در مورد هاست حرف علی درسته و من چک کردم .هاست تو بازی تنها کنترل کننده شرایط بازی هست و هاستی که همه بهش وصل می شن مال خود شرکت هست که بخاطر همین تقلب تو بازی هم کمتر رخ می ده .
دلو زدیم به دریا رفتیم که دانلودش کنیم![]()
چرا من تورو آنلاین نمی بینم اصلا؟
یه بار که آنلاین بودی منو سرچ کن اگه بودم اددم کن
secretperson
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)