PC- Phone چیست؟ چند شرکت یا برنامه داخلی و خارجی که در این زمینه فعالند را معرفی کنید.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
PC- Phone چیست؟ چند شرکت یا برنامه داخلی و خارجی که در این زمینه فعالند را معرفی کنید.
در یک سیستم p2p اشتراک فایل وقتی ما یک فایل Mp3 را دانلود میکنیم وخط ارتباطی ما full - duplex با سرعت 128kbps باشد upload کردن فایل همزمان 10 نفر از فایلی که ما به اشتراک گذاشتیم آیا upload ها سرعت download را کاهش می دهد؟
سلام دوستان
من امروز یکی از دوستام یه دستگاه ip phone از دبی واسم خرید به نام DSG goldstar 970
اما من اصلا نمیتونم اتصالش بدم به نت و .....
کی میتونه کمکم کنه
بیشتر هدف اتصال به نتشه !
من user manual شو میزارم دوستان اگر لطف کنند و بخونند و نظر بدن ممنون میشم
ظمنا من از خط diaul up استفاده میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
شبكه ما حدوداً 15 user داره و سرور مون هم ويندوز 2000 هست .و همه تحت يك دامين هستند ( active directory) و اينترنت adsl . وقتي كه چندتا از يوزرها به صورت همزمان از برنامه تورنت استفاده مي كنند (دانلود مي كنند ) اينترنت خيلي ضعيف ميشه . لطفاً راهنماييم كنيد چطوري مي تونم دسترسي اونا به اين سايت قطع كنم و يا نرم افزاري هست كه بتونم پهناي باندي رو كه يوزرهام مي گيرند ببينم و براشون محدوديت پهناي باند بزارم .
بستگی داره که اینترنت شما از چه طریقی Share شده باشه .شما بگید چه جوری Share شده تا بعد..
سلام
adsl modem مستقيم به hub وصل شده و getway كامپيوتر هايي كه اينترنت دارند ip مودم adsl داده ايم (15 تا كامپيوتر و adsl همه به هاب وصل هستند )
خوب ببینید یا باید تجهیزات سخت افزاری شما قابلیت کنترل پهنای باند پورت ها رو داشته باشن که قطعا برای شما نداره یا اینکه شما یک دستگاه رو به عنوان سرور برای Internet Sharing قرار بدین .یعنی برای gateway کاربران به جای ای پی مودم ای پی اون سیستم رو ارائه بدین یعنی از طریق نرم افزار های مختلف یا سیستم NAT اینترنت رو Share کنید و یعد با استفاده از نرم افزار هایی مثل Kerio Winroute firewall یا ISA Firewall یا در حد ابتدایی تر برنامه هایی نظیر CCproxy برای کنترل پهنای باندتون استفاده کنید.
نرم فزار هایی مثل Kerio و ISA وظیفه Share کردن اینترنت رو هم میتونن انجام بدن که نیاز به Config داره.
سلام
ممنونم از راهنمايي شما
چطوری میشه در access point تنظیماتش رو برای موبایل هم فعال کرد ؟
آقا مهدی منظورتون تنظیمات جی هستش برای موبایل ؟؟ سوالتون رو متوجه نشدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)