تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 56 از 598 اولاول ... 64652535455565758596066106156556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

چرا برای رشته ی تجربی هیچ سوالی را حذف نکردنآخه دو تا سوال دو گزینه ی درست داشت!!!!!
    شما تجربيا كه شانس دارين مثل ما نيستين

يه چيزي

بچه ها اگه ديديد سواليو نمي تونيد حل كنيد از روش بگذريد مثل من بهتون مياد اگه نگذريد(البته من گذاشتم دور آخر ازش نگذشتم)

يه سوال بود كه 15 دقيقه روش وقت گذاشتم آخر سر هم حل نشد پس وقتتون رو سوالايي كه مي دونيد تلف نكنيد

2. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من چندتا سوال بپرسم...البته به انتخاب رشته ربطی نداره
    برای شیمی آلی از چه رفرنسی استفاده کردی!؟!؟
    شیمی آلیتون 1 و 2 کلاً چند واحده!؟
    برای درک بهتر شیمی آلی باید چه خاکی تو سرت کنی!؟!؟
    خواهش میکنم. برای شیمی آلی 1 که موریسون رو معرفی کردن. انصافا درسه سختیه. باید هر جلسه که درس میده بری بخونی و چیزی رو برای شبه امتحان نذاری. ما خودمون هر جلسه میومد کوییز میگرفت واسه همین مجبور بودیم بخونیم
    روی هم رفته شیمی آلی 1و 2 با هم 6واحد تئوری داریم 2واحد عملی

4. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

منم با عرض شرمندگی جواب دادم ... 2بار شمردم اما جفت شمردنام یک دقیقه هم نشد روی هم و گزینه ی 4 رو هم زدم که الان حذف شده ...

پس سوال 14 هم که دریافت میگفت غلطه چرا حذف نشد آخه ؟! هرچی من درست زدم حذف شده هر چی غلط زدم مونده
    یادمه دبیر ادبیاتمون هیچوقت رد نکرد که این تست رو حل کنیم . همیشه میگفت که با اینکه سخته ولی یه چشم داشته باشین بهش . که آخر هم توی کنکور نه خودم و نه رفقام هیچکدوم حلش نکردیم . چون ذهنیتمون هیچوقت نسبت بهش خوب نشد

من خودم به شخصه استعداد زبان فارسی ندارم . توی نهایی سوم هم کمتریم نمرم همین درس بود (زبان نه ادبیات فارسی) . بخاطر همین همیشه سوالا و قسمتهایی که فکر میکنم بلدم رو روش کار میکردم

6. 3 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اردستان استان اصفهان

پيش فرض

لطفا در مورد نحوه ی پذیرش دانشگاه ها توسط کامپیوتر بگید منظورم اینه که کامپیوتر از لیست صد تایی چطوری میگه کدوما قبولی از انتخاب اول می خونه میره پایین و هر کدوما قبول شدی روش متوقف می شه یا جور دیگه ایست؟ لطفا کامل کامل توضیح بدید دانستن این مکانیزم تو انتخاب رشته خیلی کمکم می کنه!!!

داره خودمونی میشه parsa700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

sina2000@
    اگه میشه لطفا راجه به گرایش بیوتکنولوژی مهندسی شیمی در ارشد یک کم توضیح بدید.من بیشتر به تحقیق و کارهای نظری علاقه دارم و از مسایل زیستی هم خوشم میاد.(ولی به دلایلی نمی تونم بیوتکنولوژی بخونم و رشتمم ریاضیه)ولی اینکه توی کارخونه و کنار دستگاه کار کنم رو اصلا دوست ندارم.در ضمن با مکانیک هم همیشه مشکل داشتم و اصلا تو کتم نمی ره .حالا با این تفاسیر به نظر شما با این دید که ارشد می تونم وارد شاخه ی بیوتکنولوژی بشم(تازه اون هم در صورت زمینه ها ی مشترکشون)کار عاقلانه ایه که لیسانس مهندسی شیمی بخونم؟

به نظرتون چه رشته ای می تونه به درد من بخوره؟ خود شیمی خوبه؟
    رشته ی مهندسی شیمی کلا رشته ای هست که ریز بشه یا بیشتر در زمینه های کلانه؟

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خواهش میکنم. برای شیمی آلی 1 که موریسون رو معرفی کردن. انصافا درسه سختیه. باید هر جلسه که درس میده بری بخونی و چیزی رو برای شبه امتحان نذاری. ما خودمون هر جلسه میومد کوییز میگرفت واسه همین مجبور بودیم بخونیم
    روی هم رفته شیمی آلی 1و 2 با هم 6واحد تئوری داریم 2واحد عملی

انتشاراتش چیه!؟!؟و مترجم!؟؟!
    من کتاب مک موری و جی اوئلت رو خوندم،البته قورت دادم+حدود 200 صفه خلاصه ای از جزوات کلاسی+کوییزهای پی در پی!!!ولی متاسفانه شیمی رو افتادم!!! البته جلسه آخرو نبودم و 6 فصلو خلاصه درس داد و گفته بود از روی منابع مطالعه کنید که من چندروز قبل از امتحان فهمیدم!!کلاً درس خیلی سختیه و من امیدی ندارم که ترم بعدم بتونم پاس کنم!!!
    74 نمره امتحان پایانی بود 1 ماهم نگذشته، دیشب اون سوال کنکورو که بچه ها گذاشته بودن میخواستم نام گذاری کنم کلی سوتی دادم!!!!10 جور نامگذاری کردم!!!آخرش به سختی فهمیدم چطوره!!!
    سرفصلای ما ایناست،شما بی زحمت چک کن توی اون کتاب اینا هست یا نه که تهیه کنم
    1.ساختار ترکیب های آلی
    2.خواص ترکیب های آلی
    3.آلکان ها و آلکانهای حلقوی
    4.آلکن و آلکین
    5.ترکیبات آروماتیک
    6.شیمی فضایی
    7.واکنشها ی جانشینی هسته دوستی و حذفی
    8.الکل ها و فنل ها
    9.اترها و اپوکسیدها
    10.آلدهید و کتونها
    11.اسید های کربوکسیلیک و اسیدها
    در راستای زنده نگهداشتن اهداف تاپیک یه توصیه کنماینکه دوستان عزیز دانشگاه شوخی نیست!!!هرکی بهتون گفت کنکورو بده میری دانشگاه راحت میشی روم به دیوار بیخود گفت!!!
    تازه دانشگاه ما یه دانشگاه کاملاً معمولیه !!!ولی رسمه رتبه های الف هم درس شیمی آلی رو میوفتن
    مثلاً خودم سال اول که کنکور دادم شیمی رو حدود 80 زدم !!!همیشه فک میکردم در زمینه شیمی مسلطم!!چون خیلی هم علاقه دارم!!!نتیجش این شد که شیمی عمومی رو که70 درصدش شیمیه دبیرستان بود به سختی پاس کردم

10. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این کلید نهایی چقدر خوب بو د.زبانومو از 50 برد رو 76.خلاقیت نمایشیم رو هم از 28 برد 50.امیدمو زیاد کرد

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

در ضمن یک رشته گزینشش کشوری باشه به کجای کارنامه باید توجه کنیم .یعنی باید به رتبه کشوری توی سهمیه نگاه کنیم یا رتبه کل کشوری ؟
    دوستان منو روشن کنن

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

کلا دیگه کلید نهایی اومده و دیگه اصلا نمیشه کاریش کرد. اگه اعتراضی داشتین هم همون موقع باید میگفتین.
    ولی خوشحالم سوال خازن حذف نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

انتشاراتش چیه!؟!؟و مترجم!؟؟!
    من کتاب مک موری و جی اوئلت رو خوندم،البته قورت دادم+حدود 200 صفه خلاصه ای از جزوات کلاسی+کوییزهای پی در پی!!!ولی متاسفانه شیمی رو افتادم!!! البته جلسه آخرو نبودم و 6 فصلو خلاصه درس داد و گفته بود از روی منابع مطالعه کنید که من چندروز قبل از امتحان فهمیدم!!کلاً درس خیلی سختیه و من امیدی ندارم که ترم بعدم بتونم پاس کنم!!!
    74 نمره امتحان پایانی بود 1 ماهم نگذشته، دیشب اون سوال کنکورو که بچه ها گذاشته بودن میخواستم نام گذاری کنم کلی سوتی دادم!!!!10 جور نامگذاری کردم!!!آخرش به سختی فهمیدم چطوره!!!
    سرفصلای ما ایناست،شما بی زحمت چک کن توی اون کتاب اینا هست یا نه که تهیه کنم
    1.ساختار ترکیب های آلی
    2.خواص ترکیب های آلی
    3.آلکان ها و آلکانهای حلقوی
    4.آلکن و آلکین
    5.ترکیبات آروماتیک
    6.شیمی فضایی
    7.واکنشها ی جانشینی هسته دوستی و حذفی
    8.الکل ها و فنل ها
    9.اترها و اپوکسیدها
    10.آلدهید و کتونها
    11.اسید های کربوکسیلیک و اسیدها
    در راستای زنده نگهداشتن اهداف تاپیک یه توصیه کنماینکه دوستان عزیز دانشگاه شوخی نیست!!!هرکی بهتون گفت کنکورو بده میری دانشگاه راحت میشی روم به دیوار بیخود گفت!!!
    تازه دانشگاه ما یه دانشگاه کاملاً معمولیه !!!ولی رسمه رتبه های الف هم درس شیمی آلی رو میوفتن
    مثلاً خودم سال اول که کنکور دادم شیمی رو حدود 80 زدم !!!همیشه فک میکردم در زمینه شیمی مسلطم!!چون خیلی هم علاقه دارم!!!نتیجش این شد که شیمی عمومی رو که70 درصدش شیمیه دبیرستان بود به سختی پاس کردم

یه همشهری ما الان دارن توی دانشگاه شیراز دکتری شیمی آلی میخونند . ایشون با رتبه 200 رفتن شیمی محض دانشگاه شیراز . ارشد رو در بوعلی خوندن . با اینکه بوعلی حاضر بود بدون کنکور برا دکترا او رو جذب کنه ولی کنکور داد و برگشت دانشگاه شیراز

داره خودمونی میشه parsa700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لطفا در مورد نحوه ی پذیرش دانشگاه ها توسط کامپیوتر بگید منظورم اینه که کامپیوتر از لیست صد تایی چطوری میگه کدوما قبولی از انتخاب اول می خونه میره پایین و هر کدوما قبول شدی روش متوقف می شه یا جور دیگه ایست؟ لطفا کامل کامل توضیح بدید دانستن این مکانیزم تو انتخاب رشته خیلی کمکم می کنه!!!

بستگی داره رشتش چه جوری باشه.متمرکز نیمه متمرکز- کشوری ناحیه ای قطبی استانی-که از دفترچه ی شماره ی 2 بخونیدش. اگر کامپیوتر به رشته های نیمه متمرکز بخوره اونا رو رشته حساب نمی کنه و از اولین رشته ی متمرکز شروع به مقایسه ی رتبه و ... می کنه. به همین خاطر میگن رشته های نیمه متمرکز رو اول بزنید. چون اگه توی یک رشته ی متمرکز قبل از اون قبول بشید دیگه برای رشته ی نیمه متمرکز در نظر گرفته نمیشید و شانسی ندارید.و اولین رشته ی متمرکزی که شما قبول شدید انتخاب رشته متوقف میشه و انتخاب های زیری در نظر گرفته نمیشه و کلا پرونده ی شما مختوم در نظر گرفته میشه.و اسمتون از لیست همه ی رشته های دیگه حذف میشه.
    Last edited by parsa700; 24-07-2011 at 18:52.

15. 2 کاربر از parsa700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •