دوستان این cpu نت بوک های asus از core i5 قویتره؟منظورم Nvidia Tegra 3 Quad-Core 1.6GHz هستش!!!!!
دوستان این cpu نت بوک های asus از core i5 قویتره؟منظورم Nvidia Tegra 3 Quad-Core 1.6GHz هستش!!!!!
دوستان خلاصه من چه نت بوکی بگیرم که پردازنده قوی و سبک باشه؟ ویندوز 64 و فتوشاب بشه نصب کرد.
Last edited by 3dmaxacad; 19-08-2012 at 14:58.
نه دوست عزیز Tegra 3 حتی از این سی پی یوهای اتم هم ضعیفتر هست چه رسد به Corei5 !!!
همین نت بوک کارتون را راه میندازه
با تشکرنوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz
E450? یا E350?
اولویت با E-450 و درصورت نبود، E-350
درکل این دومدل تفاوت چندانی باهم ندارند.
سلام به همه دوستان و ممنون از همه دوستان که خیلی خوب اطلاع رسانی میکنن.من میخوام یه مینی بخرم با تحقیقات فراوان و بررسی در نوت بوک چک این مدل رو انتخاب کردم هر کس قیمت دقیق با رم 4 گیگ و cpu :450 یا 350 رو میدونه اطلاع رسانی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مدل تازه آمده چطوره؟
1300 فیمت
الان تو بازار یافت میشه؟ اگر جواب مثبته به چه قیمت؟
سلام دوستان
من استفادم از لپ تاپ office ، وب گردی، فیلم و کلیپ full hd و نرم افزارای مهندسیه (autoCAD & SolidWork)
با توجه به تجربیات دوستان از بین Asus eee pc 1215b & Asus eee pc 1015px & FujitsoLifeBook AH-530-M & FujitsoLifeBook AH-531-D کدوم رو توصیه می کنند ؟ (خودم به Asus eee pc 1215b فکر می کنم )
سبکی برام خیلی مهمه، به فکر گیم نیستم، با سایز کوچیکم هیچ مشکلی ندارم، پول اضافه هم نمی خوام خرج کنم ( حداقل سیستم ممکن رو می خوام!)
با تشکر
بین سری هی مختلف 12515 به ترتیب کدومها بهترن هستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)