تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 2605 اولاول ... 646525354555657585960661061565561056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این یعنی همه شرکتها تعرفه هاشون باید بشه عین مخابرات؟؟؟
    من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.

اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.

مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
    4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
    شاتل و پارس و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
    سرویس های اکثر ISP ها اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.

اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
    متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناوارد
    حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.
    Last edited by mhv_kntu; 17-08-2011 at 23:21.

2. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من برای خنده شکایت کردم ولی فک نمیکنم به جایی برسه

یعنی الان کسی که 1 مگ مخابرات داره ماهی 25 گیگ باید بگیره فقط؟
    اینا فرق محدود با نامحدود رو نمیدونن؟
    Last edited by isbn; 17-08-2011 at 23:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مخابرات که افتضاحه، گفتم که اگه مجبور نبودم نمیگرفتم، اینجا 128 پیشگامان محدودیت 3گیگ (تو تهران مثل اینکه 4گیگه) 13/500 تومانه مصرفم از 3 گیگ تو ماه بیشتره. نامحدود هم 28/000 تومانه، مخابرات 128 نامحدود رو 10/500 میده
    آره میشه، پی سی رو با کابل usb به مودم وصل میکنی، یه کابل cat5 (کابل شبکه) چند متری هم میخری یه سرش رو به پورت rj-45 مودم وصل میکنی یه سرش دیگش رو میکشی طبقه دوم و به پورت لپ تاپ وصل میکنی
    خودم این کار رو انجام دادم (فقط تو فاصله کمتر)
    اکثر مودمها 2 پورت دارن (یه usb و یه rj45)

بیشتر مودمها اسپلیتر روشونه، اسپلیتر واسه جدا کردن تلفن و اینترنته
    آره میگن رو خطهای فیبر نوری و pcm نمیشه adsl انداخت
    اگه خط تلفنتون فیبر نوریه راهی جز اینترنت بیسیم (وای فای ، وایمکس) نداری
    با این حساب ظاهرا برای خط ما که تازه به سیستم فیبر نوری تبدیل شده ای دی اس ال نمیشه گرفت و باید وایمکس بگیرم . وایمکس رو از کجا بگیرم بنظر شما که پشیمون نشم ؟
    اگر همزمان دو کامپیوتر و همان خط تلفن در حال استفاده باشند روی کیفیت اثر داره ؟ یعنی مثلا کیفیت صدای تلفن افت می کنه و سرعت اینترنت کم میشه ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما برای 1 مگ چه مدرکی ارائه کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعضیا میگن دیگه نمیتونند با چی ....ان کانکت شن. دلیلیش چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.

اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.

مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
    4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
    شاتل و پارس و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
    سرویس های اکثر ISP ها اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.

متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناوارد
    حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.
    خب با این تفاسیر من که 128 دارم اگه در ماه بیشتر از 4گیگ دانلود کنم چی میشه؟ هزینش میاد رو قبض تلفنم؟

پس چرا می گن نامحدود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

تنظیمات شیکه برای tcp ip رو میخواستم منم از همین مخابرات گرفتم ممنون میشم بهم بگید
    ضمنا من مودم adsl ام زولتریکسه با نت مخابرات که مشکلی نداره؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با این حساب ظاهرا برای خط ما که تازه به سیستم فیبر نوری تبدیل شده ای دی اس ال نمیشه گرفت و باید وایمکس بگیرم . وایمکس رو از کجا بگیرم بنظر شما که پشیمون نشم ؟
    جایی گفته بودن میشه رو فیبر نوری هم dsl انداخت اما مثل اینکه هزینه اش زیاد در میاد یا مخابرات تنبلی میکنه تجهیزاتش رو بیاره

وایمکس هم فقط دو اپراتور داریم، ایرانسل و مبین نت، مبین نت رو خبر ندارم اما ایرانسل یکی از دوستان یاهو داره نسبتاً راضیه

اگر همزمان دو کامپیوتر و همان خط تلفن در حال استفاده باشند روی کیفیت اثر داره ؟ یعنی مثلا کیفیت صدای تلفن افت می کنه و سرعت اینترنت کم میشه ؟
    وایمکس ارتباطی به خط تلفن نداره، تقریباً مثل GPRS موبایل میمونه

اما وقتی هم 2 کامپیوتر از خط تلفن استفاده میکنن تاثیری رو تلفن (همون بوق) نداره، چون دیتا و تلفن از هم جدا هستن، فقط سرعت اینترنت شاید مقداری کم بشه چون اینترنت بینشون به اشتراک گذاشته میشه دیگه

10. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب با این تفاسیر من که 128 دارم اگه در ماه بیشتر از 4گیگ دانلود کنم چی میشه؟ هزینش میاد رو قبض تلفنم؟

پس چرا می گن نامحدود؟
    فکر کنم همینطوری بشه، چون یکی از بچه ها نوشته بود رو قبض تلفنمون بابت adsl چند هزار تومان اضافه کرده بودن
    اگه اینطوری باشه باز میرم سراغ خصوصیا، با این کیفیت مضخرفشون

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

512 هم کسی نداره چه برسه به 1 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •