تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 90 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این خبر رو خیلی زودتر باید میذاشتم اما الان هم بد نیست اگه گذاشته بشه

الف فیلدز: 1918-2011

باشگاه فوتبال آرسنال با نهایت تاسف درگذشت بازیکن سابق خود الف فیلدز را اعلام می کند.

الف که 92 ساله بود و فردا 15 نوامبر جشن تولد 93 سالگی خود را جشن می گرفت. او در سال 1936 به آرسنال ملحق شد و بر این باور بود که قدیمی ترین بازیکن آرسنال است.

با تغییر روند حرفه اش در 1937 او به یکی از بزرگترین اعضای باشگاه در 47 سال حضورش در پست های مختلف تبدیل شد. بازیکن، مربی و سپس مربی تیم های رزرو و جوانان تا اینکه در نهایت مدرک مربیگری خود را بدست اورد و همچنین به عنوان فیزیوتوراپ مشغول به کار شد.

دوران بازیگری الف متاسفانه با تعدادی از مصدومیت ها شدید زانو همراه بود، با این وجود یش از اینکه دوران بازیگری اش در سال 1952 تمام شود، این مدافع مرکزی متولد کنینگ تاون بیش از 200 بازی در تمام رقابت ها برای باشگاه انجام داد.

در طول جنگ جهانی دوم، الف در توپخانه سلطنتی در آفریقا و ایتالیا خدمت کرد و مدال امپراطوری بریتانیا را نیز دریافت کرد. مدافع آرسنال در سال 1939 به عنوان بازگر یک نقش اصلی را در فیلم The Arsenal Stadium Mystery بر عهده گرفت.

او در سال 1983 سه روز بعد از تولد 65 سالگی رسما اعلام بازنشستگی کرد اما همچنان ارتباط خود با باشگاه را حفظ کرد و با تیم جوانان در زمن کالنی کار را ادامه داد، جایی که در طول سالیان به چهره ای آشنا تبدیل شد.

همه در باشگاه آرسنال شادمان بودند که الف در ماه می سال 2006 بار دیگر به هایبوری بازگشته و در اخرین بازی تیم پیش از نقل مکان به استادیوم امارات حضور داشت و به عنوان یکی از نفرات برگزیده در رژه اطراف زمین شرکت داشت.

فکر و ذهن بسیاری از دوستان و همکاران سابق در باشگاه فوتبال آرسنال در این زمان سخت با الف و خانواده اوست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گالری تصاویر الف فیلدر

کد:

2. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ونگر: آرسنال خانه آنری است
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال آرسنال انگلیس گفت: آرسنال خانه آنری است و بازگشت وی همیشه برای تیم خوب بوده است.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، آرسن ونگر امیدوار است که حضور تیه‌ری آنری قهرمان آرسنال در تمرینات این هفته بتواند به تیمش که به دنبال پنجمین پیروزی متوالی در لیگ برتر در بازی فردا شب مقابل نورویچ روحیه بدهد.

آنری کاپیتان سابق و 34 ساله آرسنال پس از پایان دوران فعالیتش در تیم نیویورک ردبولز مجدداً به باشگاه سابقش پیوست تا آماده بماند.

آنری، مهاجم تیم ملی فوتبال فرانسه در سال 2007 با ترک آرسنال به بارسلونا پیوست و ونگر از اینکه هم‌وطنش به باشگاه لندنی بازگشته خوشحال است.
    وی در این باره گفت: تیه‌ری امروز در تمرینات ما حاضر خواهد شد و لازم نیست که نشان بدهد چه عملکردی دارد.
    وی تنها می‌خواهد آماده بماند و بار دیگر از فوتبال باشگاهی لذت ببرد، زیرا اینجا در خانه خودش است و بازگشت وی همیشه برای تیم خوب بوده است.

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک بچه ها !

آرسنال 2 بر یک پیروز شد همین یک دقیقه پیش بازی تموم شد. دو گل از فان پرسی که تو این روزها بهترین بازیکن تیممونه

من گزارش بازی رو از طریق سایت گانرز تراست شنیدم و متاسفانه نتونستم از طریق شبکه های خارجی بازی رو ببینم. یه نکته جالب اینکه ما تقریبا سه برابر حریف موقعیت داشتیم اما فقط دوتاشون گل شد

گل اولی هم که خوردیم روی اشتباه مرته ساکر بوده .
    اینطور که گزارشگر میگفت این داور بازی هم که شورشو در آورده بوده(آقای فیل داود) خیلی وقت اضافه گرفت و انگار یه جورایی میخواست نوریچ گل تساوی رو بزنه.

با این برد 22 امتیازی شدیم و با یه بازی بیشتر بالاتر از لیورپول قرار گرفتیم لیورپول فردا باید با چلسی بازی کنه و بعید میدونم بتونه پیروز بشه.

یه بازی دیگه هم وسط هفته با دورتموند تو چمپیونز لیگ داریم که خدا کنه تو اون بازی هم پیروز بشیم و به عنوان تیم اول از گروهمون صعود کنیم.

6. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    تبریک
    فیل داود همیشه با ما مشکل داره اون بازی با نیوکاسل که باعث شد بازی 4-0 برده رو مساوی کنیم
    ولی امروز کور خونده بود

هفته دوازدهم لیگ برتر
    ورزشگاه کارو رود - شنبه 19 نوامبر 2011 ساعت 16:15

Norwich 1-2 Arsenal
    گزارش بازی

نیمه اول:

آرسنال بازی را بسیار خوب شروع کرد و در همان دقیقه اول توانست توسط سانتر زمینی والکات برای رابین موقعیت بدست آورد که شوت رابین به بیرون رفت. دقیقه 2 جروینیو در سمت چپ سانتر زمینی خود را ارسال کرد و تئو از راه رسید و شوت زد اما توپ به کرنر رفت. 4 دقیقه بعد سانتوس در عمق پاس زیبایی به رابین داد اما شوت او به سمت مخالف به بیرون رفت.

تا اینکه دقیقه 11 جدی ترین موقعیت آرسنال شکل گرفت. جروینیو به عمق دفاع زد و تئو را در سمت راست صاحب توپ کرد، او با جا گذاشتن یک نفر، شوت کات دار و فنی خود را زد و در حالی که به گوشه دروازه خالی نزدیک میشد، راسل مارتین با اثر گزاری بر روی آن مانع گل شدن شد.

دقیقه 16 آرسنالی ها روی اشتباه مرتساکر گل دریافت کردند. سانتر هوایی به زمین آرسنال فرستاده شد و در حالی که مرتساکر توپ را هدایت میکرد، بازیکن حریف از راه رسید و آن را از مرتساکر گرفت و در مصاف تک به تک با ژسنی بعد از اینکه ژسنی اثری بر روی توپ گذاشت، گل اول تیمش را به ثمر رساند.

آرسنالی ها پس از گل سراپا حمله شدند و موقعیت های زیبایی را پدید آوردند. دقیقه 18 رابین می توانست بازی را مساوی کند. در یک دو با آرتتا، این بازیکن شوت زد اما بلوکه شد و در برگشت به رابین رسید اما او نتوانست دروازه تقریبا خالی را باز کند چرا که در شرایطی نامتعادل ضربه زد. قیقه 23 سانتوس در سمت چپ سانتر کرد و رابین در گوشه راست هد زد اما روی خط دروازه باز هم مارتین توپ را برگرداند. یک دقیقه بعد رابین با پاس عمقی زیبایی جروینیو را صاحب توپ کرد. او در مصاف تک به تک با دروازبان شوت نه چندان خوب خود را زد و پس از برخورد به دروازبان به سمت دروازه خالی میرفت که مارتین برای بار سوم مانع به ثمر رسیدن گل آرسنال شد !!!

اما بالاخره دقیقه 27 آرسنال ها مزد زحمات خود را گرفتند. تئو در سمت راست با یک حرکت عالی یک بازیکن را جا گذاشت و سانتر زمینی خود را روی دروازه ارسال کرد و پس از اینکه جروینیو نتواسنت روی آن اثر بگذارد، رابین دروازه خالی را باز کرد. پس از گل بازی کمی آرام تر دنبال شد و تنها موقعیت جدی دیگر، شوت جروینیو در محوطه جریمه بود که به کرنر رفت.
    نیمه دوم:

آرسنال که برای جبران نتیجه آمده بود باز هم کار خود را خوب آغاز کرد. دقیقه 50 ورمالن در سمت چپ نفوذی انجام داد و سانتر زیبای خود را روی دروازه ارسال کرد اما ضربه سر جروینیو را دروازبان به راحتی گرفت. دو دقیقه بعد ضربه آزادی برای یاران نورویچ شکل گرفت که ژسنی آن را مهار کرد. دقیقه 54 تئو والکات باز هم در حرکتی از سمت راست، نزدیک محوطه شد و سانتر خود را روی دروازه ارسال کرد و رمسی در دو قدمی دروازه و در شرایط نامتعادل توپ را به تور کنار دروازه زد.

دقیقه 55 یکی از جدی ترین موقعیت های آرسنال شکل گرفت. رابین ون پرسی با پاس در عمقی بسیار عالی جروینیو را در عمق صاحب توپ کرد. او در مصاف تک به تک دروازبان را دریبل کرد اما شوت او را دروازبان با دراز کردن دست های خود مهار کرد!! جروینیو می توانست دروازه خالی را به راحتی باز کند اما همه چیز دست به دست هم داد تا او گلزنی نکند!! اما 4 دقیقه بعد بالاخره آرسنال به گل رسید و رابین ون پرسی کلاس بالای خود را باز هم نشان داد. رمسی در یک ضد حمله شروع به حرکت کرد اما او را متوقف کردند و داور یک آوانتاژ عالی داد. سانگ توپ را برداشت و در حالی که می توانست رابین را در راست و جروینیو را در چپ در موقعیت تک به تک قرار دهد، تصمیم گرفت اینبار به کاپیتان پاس دهد. رابین هم در مصاف تک به تک با یک ضربه چیپ آرام توپ را درون دروازه قرار داد.

دقیقه 65 نورویچ می توانست نتیجه را مساوی کند. در سمت چپ بنت روی دروازه سانتر کرد و در دو قدمی دروازه، پلکینسون می توانست با یک بغل پا توپ را گل کند اما ضربه او بسیار بی دقت بود و به بیرون رفت. دقیقه 76 تئو در راست پاس به عقبی به آرتتا داد اما شوت بسیار محکم او بلوکه شد. در برگشت رمسی با یک پاس در عمق هوایی، جروینیو را صاحب توپ کرد اما شوت او در زاویه بسته در دستان دروازبان قرار گرفت. این آخرین حرکت جروینیو بود و یک دقیقه بعد جای خود را به بنایون داد.

بازی آرام تر دنبال شد و آرسنالی ها سعی در کنترل بازی داشتند و در این کار هم موفق بودند. دقیقه 88 توپ تئو به تیرک برخورد کرد تا آخرین موقعیت آرسنال شکل بگیرد. دقیقه 92 سانتوس نزدیک های محوطه جریمه روی بازیکن حریف خطایی انجام داد و یک ضربه ایستگاهی نفس گیر را به یاران حریف در آخرین دقیقه بازی داد. قبل از ضربه یوهان جورو به جای والکات وارد زمین شد تا از نتیجه محافظت کند. ضربه ایستگاهی فرستاده شده در دستان ژسنی قرار گرفت تا خیال تمامی هواداران آرسنال راحت شود و آرسنال یک پیروزی شیرین دیگر با درخشش دوباره کاپیتان خود به دست آورد.

منبع: Gunnerstrust
    Last edited by Scud_MD2; 19-11-2011 at 19:03.

8. 6 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ونگر: در حالی که انتخاب دیگری نداشتیم خیلی خوب کار کردیم.

مصاحبه ونگر بعد از بازی با نوریچ

صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار با نوریچ سیتی.

در مورد 3 امتیاز...
    باید در ابتدای بازی آن را بدست می اوردیم زیرا چندین شانس زود هنگام را از دست دادیم. در 20 دقیقه ابتدایی ما حداقل سه فرصت مسلم را از دست دادیم و با این همه 1 - 0 عقب افتادیم. این مساله کار را در مقابل ترکیب بسیار پویای نوریچ سخت کرد.

اما در حالی که انتخاب دیگری نداشتیم، خیلی خوب کار کردیم، همانند کاری که در خانه چلسی انجام دادیم. در نیمه دوم وقتی بازی را 2 - 1 کردیم بازی را به خوبی کنترل کردیم و هرگز واقعا به دردسر نیوفتادیم. در مجموع امروز پیروزی بسیار مثبتی بود. تیم بازی به بازی رشد می کند، قویتر می شود و احساس می کنید توان ذهنی در میان آن وجود دارد.

در مورد اهمیت رابین ونپرسی...
    ونپرسی 28 ساله است، فابرگاس و نصری در 24 سالگی اینجا را ترک کردند. رویای من این است که ونپرسی تا پایان دوران حرفه خود در این باشگاه می ماند. نهایت کاری را که بتوانم انجام خواهم داد تا موفق شوم او را متقاعد کنم و امیدوارم از عهده این کار بر خواهم امد.

در مورد اعتبار رابین به عنوان یکی از بهترین های جهان...
    او رقبایی در این بین دارد اما واضح است که او یکی از بهترین هاست. سخت است که بگویید او تنها نفر در این بین است. او استنایی است و چیزی دارد که شما نمی توانید به مردم بدهید. او امروز با یک ضربه چیپ پای راست کار را تمام کرد و من هرگز بازیکن چپ پایی بزرگتر از ونپرسی ندیده ام. او همواره وقتی زمان کمی در دسترس باشد، در کسری از ثانبه تصمیمات درستی می گیرد. این موضوع است که او را استثنایی می کند.

در مورد گل نوریچ...
    باید بگوید در آن لحظه از دست داور ناراحت شدم اما آن را در تلویزیون چک خواهم کرد. فکر می کنم که موریسون با دست چپ او را به زمین زد.

اما به پر مرته ساکر گفتم که وقتی در انگلستان مقابل دروازه هستید، شاید در بسیاری از کشورها شما در موقعیت امنی قرار داشته باشید اما در اینجا نه. این چیزیست که او امروز یاد گرفت.

در مورد صحبت هایی مبنی بر ترک آرسنال توسط شما...
    نه، من در مورد ترک کردن اینجا فکر نمی کنم. اگر مصاحبه با روزنامه اکیپ را بخوانید خواهید دید که من گفتم دو سال تا پایان قراردادم باقی مانده. این بعد از گفتگو با یک روزنامه نگار بود که گفت " راهی نیست که شما هرگز اینجا را ترک کنید؟ " و من در جواب به او گفتم تنها راهی که می توانم برایش در نظر بگیرم این است که در پایان فصل آنچه از من انتظار می رفت را بر آورده نکنم. سپس البته اگر بگویید شما عاشق باشگاه هستید و کمتر از سطحی که مردم از شما انتظار دارند قرار دارید این تنها راهی خواهد بود که من در نظر می گیرم.

برای بقیه مسائل بطور خاص کاملا به این باشگاه متعهد بوده ام و به قراردادم تا پایان احترام می گذارم. در ابتدای فصل وقتی این مصاحبه را انجام دادم البته افراد زیادی بودند که در مورد اینکه چه کار می کنم سوال می کردند. من مصمم بودم. این مصاحبه برای دو یا سه هفته قبل تر بود اما بر این بارم که به این باشگاه متعهد بوده ام و به قراردادم تا آخرین روز پایبندم مگر اینکه احساس کنم به اندازه کافی برای انجام این کار خوب نیستم.

در مورد اینکه چه انتظاراتی وجود دارد...
    صادقانه در انتهای فصل به کیفیت کارم رتبه می دهم و فکر می کنم نهایت توان تیم را به کار گرفتم یا نه. شما اکنون می خواهیم که من بگویم اگر در جمع 4 تیم برتر نباشیم من اینجا را ترک خواهم کرد. در طول بیش از 15 سال گذشته برای آنالیز صادقانه تر و هدفمند تر وضعیت سوالات بسیاری از خود پرسیدم. تعهدم به قراردادم را زیر سوال نبردم و فکر می کنم این را در گذشته نشان دادم، در آینده هم تکرار خواهم کرد. این باشگاه تمام زندگی من است و در ادامه هم خواهد بود مگر اینکه احساس کنم به اندازه کافی خوب کار نمی کنم. فکر نمی کنم چیز تعجب آوری باشد.

می توانم این سوال را به شما باز گرانم که چه انتظاری از من دارید؟ ما می خواهیم فوتبالی ارائه دهیم که موجب افتخار آرسنال شود و این برای افرادی که می آیند و بازی را تماشا می کنند لذت بخش باشد.

در مورد تغییر ذهنیت شما در مورد آن مصاحبه...
    نه، هیچ تغییری نکرده. حتی وقتی بعد از شکست 8 - 2 با یک روزنامه خارجی مصاحبه کردم، مصمم تر بودم که کارها را درست انجام دهم. من چیز خاصی در ذهن خود ندارم، تنها این حقیقت است که رونامه نگار از من پرسید که آیا هرگز این باشگاه را ترک می کنم یا نه. به او گفتم تنها راهی که می توانست موجب این مساله شود این است که من برای باشگاه زیان آور باشم.

کد:

10. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم پنجمین برد متوالیمون تو لیگ رو!
    مربـــــی یعنــــــــــــــی ایـــــــــــــن
    ون پرسیم که ترکونده علنآ : we don`t need batman , we`ve got robin

12. 3 کاربر از SAMAN-JEEZY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

شايد امسال آخرين فصل حضور من در آرسنال باشد

آرسن ونگر سرمربي آرسنال فاش کرد شايد اين فصل آخرين سال حضور او در اين تيم انگليسي باشد.

هنگامی که از او سوال شد آیا فصل دیگر هم در آرسنال خواهد ماند، پاسخ داد: باید تا پایان فصل منتظر بمانیم و ببینیم چه می شود. شاید امسال آخرین فصل حضور من در آرسنال باشد. هنوز دو سال تا پایان قرارداد سرمربی 62 ساله فرانسوی با توپچی های لندن باقی مانده است ولی این اظهارنظر او هواداران آرسنال را شوکه کرد.

ونگر گفت: من همیشه تاکید کرده ام اگر احساس کردم نتایج تیم کمتر از انتظارات باشگاه است در آینده حضورم در این باشگاه تجدیدنظر خواهم کرد. البته این بدان معنی نیست که ما مجبوریم یکی از چهار تیم صدر جدول باشیم. این امر بیش از هرچیز به پیشرفت بازیکنان در کارهای گروهی بستگی دارد.

سرمربی آرسنال همچنین گفت: البته تحمل این احساس که برخی چیزها رو به پایان است سخت است. من به یک دوره کوتاه مدت نگاه می کنم اما چه بمانم و چه بروم هیچ چیز در باشگاه تغییر نخواهد کرد. جانشین من هم برای موفقیت ناچار به کارهای بنیادی خواهد بود.

کد:

14. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر رفتن ونگر صحت نداره و مطمئن باشید در پایان فصل قراردادش رو تمدید خواهد کرد. کلا ونگر یه مربیه که با بازیکن های گمنام خیلی بهتر نتیجه میگیره حالا کدوم باشگاه حاضر میشه بازیکن های گمنام و جوان به خدمت بگیره؟

تو خیلی از مصاحبه هاش اعلام کرده که به رفتن فکر نمیکنه و اینو بهتون قول میدم تا چند فصل دیگه هم تو آرسنال میمونه.

16. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک می گم ...
    همون نیمه اول باید 3-4 تا گل می زدیم . عجیب این ولکات از مغزش استفاده می کرد! حتما یک چیزی خورده عقلش به کار افتاده
    گلی هم که خوردیم کاملا خطا بود ... بازیکن نورویچ مرته ساکر با اون عظمت رو سرنگون کرد داور مثلا ندید!؟
    کلا مشکل این داور با ارسنال چیه خدا می دونه!
    تیم خیلی روون شده . به خصوص توی حمله . فقط کاش از ارشا استفاده می کرد ونگر. جروینیو دیروز خوب نبود.
    درباره رابین هم که حرفی باقی نمی مونه .( من کمتر پیش میاد والیپر بازیکنی رو به دسکتاپ یا دیوار اتاقم بزنم . ولی رابین دیگه باعث شده دست به جیب شم و چند تا والیپر قشنگ ازش به دیوار بزنم!)

18. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوال روز: چه کسی بهترین گزینه برای جانشینی ونگر است؟

اگر قرار باشد ونگر آرسنال را ترک کند، بهترین گزینه برای جانشینی او چه کسی خواهد بود؟

سایت گل- وقتی ونگر در مصاحبه پیش از دیدار مقابل وست بروم اعلام کرد در مورد آینده اش در باشگاه آرسنال در پایان فصل تصمیم گیری می کند، احتمالا نمی دانست که چنین جمله ای می تواند به شایعه ای در مورد جدایی او از این باشگاه منجر شود.

اما او در پایان دیدار دیدار اول از همه به این شایعه پایان داد و اعلام کرد تا وقتی که احساس کند در این باشگاه موفق خواهد بود، در امیرتس خواهد ماند.

با این وجود در دنیای فوتبال نمی توان چنین نشانه هایی را بی اهمیت دانست. نقل و انتقال های بزرگ و جدایی های جنجالی با چنین اخباری آغاز می شوند و ممکن است واقعا این فصل، آخرین فصل حضور ونگر در آرسنال باشد.

اما اگر قرار باشد چنین اتفاقی رخ دهد، بهترین گزینه برای جانشینی او چه کسی خواهد بود؟ چه کسی می تواند چای پرافتخارترین مربی تاریخ این باشگاه و یکی از بهترین مربیان تاریخ لیگ انگلیس را پر کند؟

در اینجا 10 گزینه احتمالی را با هم مرور می کنیم:

10- مایکل لادروپ

مربی جوان دانمارکی در بروندبی خوب کار کرده و تیمش را با سبکی شبیه به ونگر هدایت می کند اما کم تجربگی او می تواند یکی از نقاط ضعف او محسوب شود.

9- لورن بلان

سرمربی فعلی تیم ملی فرانسه در رده باشگاهی نتایج خوبی با بوردو کسب کرد و در دومین فصل حضورش در این باشگاه قهرمان لاشامپیونه شد.

8- فرانک رایکارد

رایکارد در بارسا به موفقیت های زیادی رسید . دو قهرمانی در لالیگا و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ با پیروزی مقابل آرسنال، از موفقیت های این مربی هلندی بود.

7- دنیس برگ کمپ

برعهده گرفتن هدایت آرسنال برای کمک مربی فعلی آژاکس کمی زود باشد، مگر اینکه او این بار هم به همراه فرانک دی بوئر روی نیمکت توپچی ها بنشیند؛ این رویا می تواند تبدیل به واقعیت شود؟

6- رمی گارد

بازیکن سابق آرسنال و سرمربی فعلی لیون می تواند یکی از گزینه های مناسب برای حضور در امیریتس باشد.

5- لوئیس فن خال

یکی از باتجربه ترین مربیان اروپایی که با سه تیم در لیگ های مختلف، شش جام به دست آورده است. او با آژاکس قهرمان چمپیونزلیگ نیز شده است.

4- گاس هیدینک

یک مربی هلندی باتجربه دیگر که در حال حاضر بدون تیم است؛ او چهار ماه موفق را در چلسی سپری کرد و در 21 بازی تنها یک شکست داشت.

3- پپ گواردیولا

شاید این گزینه خیلی در دسترس نباشد اما گواردیولا یکی از مربیانی است که همیشه با احترام و علاقه از ونگر و آرسنال سخن گفته است.

2- کارلو آنچلوتی

کارلتو دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شده و در اولین فصل حضور در چلسی هر دو جام معتبر جزیره با فتح کرده است. نکته مهمتر در مورد او اینکه فعلا تیمی در اختیار ندارد و می خواهد در لیگ برتر مربیگری کند.

1- یورگن کلوپ

مربی جوان دورتموند را بسیار ونگر فوتبال آلمان می دانند. او نیز به بازیکنان جوان اعتقاد زیادی دارد و فصل گذشته نیز با همین جوانان تیمش را قهرمان بوندس لیگا کرد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/20

20. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •