تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 186 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فرگی برای مبارزه آماده است!

سرمربی شیاطین سرخ دیدار با ستارگان لیگ آمریکا را مهم ارزیابی میکند...

سر آلکس فرگوسن انتظار دارد که دیدار با تیم ستارگان لیگ آمریکا بتواند به آماده سازی آنها کمک کند و فکر میکند که آنها بتوانند نسبت به سال قبل یونایتد را تحت فشار بیشتری قرار دهند. فرگی میگوید که حا بازی های آنها در مرحله ای قرار دارد که رو به جدی تر شدن میرود. " تیم MLS نسبت به تیمی که سال قبل با آن دیدار کردیم بسیار قوی تر شده است و آنها بازیکنان بزرگی مثل تیری هانری و دیوید بکهام را در اختیار دارند.بازی قبلی در شیکاگو بسیار داغ بود ! . ما در نیمه اول دچار مشکل بودیم اما خوشبختانه به بازی بازگشتیم و برنده شدیم.در نیمه اول شیکاگو فایر تیم بهتری بود و فرصت های بیشتری ساخت. اما در نیمه دوم ما به پیش رفتیم و خودی نشان دادیم و با چند تعویض روند بازی عوض شد که به ما کمک کرد که برنده شویم.شیکاگو گرم بود اما نیوجرسی خنک تر است . ما نیز در حال حاضر برای دیدار فردا برابر ستارگان MLS مشغول کار هستیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نقل از:
    کد:

لینگارد میخواهد شماره یک باشد
    دروازه بان دانمارکی آماده رقابت با ده خئیا است

آندرس لیندگارد دروازه بان دانمارکی شیاطین سرخ میگوید که ار رقابت با ده خئیا ترسی ندارد. لیندگارد در ژانویه به یونایتد پیوست و از زمان آمدنش تنها دو بازی برای شیاطین سرخ انجام داده است. اما با این وجود این سنگربان 27 ساله میگوید که میخواهد جایگاه ادوین ون درسار را به خودش اختصاص دهد و آماده رقابت با ده خئیا است." من نمیخواهم فقط انتخاب را بر فرگوسن دشوار کنم. من به دنبال شماره یک بودن هستم. همه چیز در این است. بازی کردن ، رقابت کردن و لذت بردن !. در حال حاضر در ورزش رقابت شدیدی جریان دارد اما من از عملکرد خودم راضی هستم.من خوب بازی کردم و بنابراین به شانس خودم باور دارم. اگر من به عملکرد و شانس خودم باور نداشته باشم ، پس دیگران چه طور باید به من باور داشته باشند؟در هر صورت من ترسی ندارم. من از حضور در منچستریونایتد بسیار خوشحال هستم و این یک رویا در حرفه من بود که به حقیقت پیوست."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

2. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

یک خبر خیلی خیلی بد.
    چیچا مصدوم شده.
    فعلا جزئیاتش معلوم نیست.
    کد:

4. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چیچاریتو ازبیمارستان مرخص شد؛ضربه به سر ارناندس و غیبت دو هفته ای او
    ستاره مکزیکی بعد از ضربه ای که در کمپ تمرینی یونایتد به سرش وارد شد برای 24 ساعت در بیمارستان بستری بود

سایت گل - خاویر ارناندس ستاره مکزیکی باشگاه منچستریونایتد حدود دو هفته ای از همراهی تیمش محروم خواهد بود؛ چرا که در جریان اردوی تمرینی تیمش ضربه ای به سرش وارد شد. پس از این اتفاق بود که چیچاریتو به بیمارستان منتقل شد و حدود 24 ساعت را در بیمارستان بستری شد ولی در نهایت 4 شنبه شب را در اتاقش در هتل محل اقامت یونایتد سپری کرد.

البته اعضای کادر پزشکی یونایتد اعلام کرده اند که این ستاره 23 ساله با ضایعه شدیدی مواجه نشده است ولی سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه یونایتد ترجیح دادتا در بازی 4شنبه شب تیمش از ستاره مکزیکی استفاده نکند.البته او به تمریناتش ادامه خواهد داد و در اردوی پیش فصل یونایتد باقی خواهدماند

سرالکس فرگوسن در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« در جریان تمرینات، ضربه ای به سر چیچاریتو وارد شد و ما او را به بیمارستان بردیم و بعد از انجام اسکن های لازم مشخص شد که مشکلی نیست. او الان به هتل بازگشته و در اتاقش مستقر است و برای چند هفته ای تیم را همراهی نخواهد کرد.»

مربی باتجربه یونایتد ادامه داد:« در هر صورت قرار نبود که خاویر ارناندس در بازی با بارسلونا برای ما بازی کند، چرا که به تازگی از تعطیلاتش بعد از پایان گلد کاپ بازگشته است.او در هر صورت با ما سفر خواهد کرد .»

لینک منبع خبر:
    کد:

6. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگی از خرید فیل جونز خشنود است
    او از نمایش های مدافع جدیدش راضی و خوشحال است

فیل جونز در دیدار مقابل شیکاگو فایر در دفاع مرکزی بازی کرد و مقابل ستارگان لیگ آمریکا نیز در دفاع راست حضور داشت و سر آلکس فرگوسن از هر دو نمایش او راضی است و فکر میکند که این قابلیت چند پسته بودن مدافع جدیدش میتواند کمک بسیاری به شیاطین سرخ در فصل پیش رو بکند." در سن نوزده سالگی او بسیار تطبیق پذیر است.او بسیار با تحرک و مصمم است و در فصل پیش چند بازی برای بلکبرن در میانه میدان نیز انجام داد.ما خواستیم او را در دفاع راست نیز امتحان کنیم. گزینه ای که برای کریس اسمالینگ نیز استفاده کردیم و او حالا 2-3 بازی در آنجا حضور داشته است. با تجربه ای که مدافعین وسط ما دارند این بسیار خوب است."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

8. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پل اسکولز: من نیاز به جانشین ندارم
    این ستاره 36 ساله در پایان رقابت های فصل اخیر لیگ برتر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و دوران 17 ساله حضورش در الدترافورد پایان داد

سایت گل - پل اسکولز، ستاره سابق منچستریونایتد، اعلام کرد این باشگاه مشکلی برای پیدا کردن جانشینی برای او نخواهد داشت.

این ستاره 36 ساله در پایان رقابت های فصل اخیر لیگ برتر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و دوران 17 ساله حضورش در الدترافورد پایان داد.

یونایتدها تلاش زیادی برای پیدا کردن جانشینی مناسب برای او کردند و از سمیر نصری و وسلی اشنایدر به عنوان گزینه های جدی جانشینی او یاد می شد.

اسکولز در گفتگو با نشریه منچستریونایتد اونینگ نیوز گفت:" فکر نمی کنم پیدا کردن جانشینی برای من کار سختی برای منچستریونایتد باشد زیرا من از آن دسته بازیکنان نبودم که مردم برای چهار یا پنج سال پیاپی در مورد من صحبت کنند.

من دائما گلزنی نمی کردم یا بازی ساز اصلی تیم نبودم. فکر نمی کنم به آن صورت نیاز به جانشینی برای من باشد.

به ویژه در دو سال اخیر یا حتی از 31 یا 32 سالگی که من دیگر بازیکن ثابت تیم نبودم. من در این چند سال چندان گلزنی یا گلسازی نکردم."

اسکولز در رقابت های فصل قبل 22 بازی برای منچستریونایتد انجام داد و یک بار برای تیمش گلزنی کرد وکمک کرد تا شیاطین سرخ برای نوزدهمین بار قهرمان جزیره شوند.
    " فکر می کنم طرفداران در مورد پیدا کردن جانشینی برای من دچار وسواس شده اند. اگر به چند فصل اخیر نگاه کنید، من در بازی های بزرگ حضور نداشتم. بنابراین فکر نمی کنم نیازی برای پیدا کردن جانشین برای من باشد."

لینک منبع خبر:
    کد:

10. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب ظاهرا منچستر یونایتد اینبار دست گذاشته روی دیگو ی برزیلی

یادمه قبلا بازیکنه خوبی بود ولی الآن چند وقتیه که ازش خبری نیست !

12. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان کجا بازی میکنه ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

الکس فرگوسن: خوشحالم بعد از بارسا، دومین تیم قدرتمند دنیا هستیم
    شاگردان فرگوسن در سه فصل اخیر دو بار در فینال چمپیونزلیگ مقابل کاتالان ها قرار گرفتند اما هر دو بار شکست خوردند و از رسیدن به جام باز ماندند

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد خوشحال است که تیمش بعد از بارسا، بهترین تیم جهان است اما تایید کرد هدف شان برابری کردن با تیم کاتالانی است.

شاگردان فرگوسن در سه فصل اخیر دو بار در فینال چمپیونزلیگ مقابل کاتالان ها قرار گرفتند اما هر دو بار شکست خوردند و از رسیدن به جام باز ماندند.

دو تیم قرار است فردا بار دیگر و این بار در دیداری دوستانه در واشنگتن مقابل هم قرار بگیرند.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم نمایش ها و آمادگی آنها در 3-2 سال اخیر آنها را به بهترین تیم جهان تبدیل کرده است.

در حال حاضر، همه آنها را بهترین تیم دنیا می دانند. من هم از اینکه در حال حاضر در جای دوم قرار داریم، خوشحال هستم اما هدف اصلی ما دست یافتن به جایگاه آنهاست."

لینک منبع خبر:
    کد:

اورا : در فکر انتقام فینال لیگ قهرمانان اروپا هستیم
    ستاره فرانسوی امیدوار است تا تیمش در سومین رویارویی با بارسلونا موفق باشد

سایت گل - در ماه می بود که منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسلونا شدتا برای دومین بار در سالهای اخیر در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب شاگردان گواردیولا گردد. اکنون پاتریس اورا، ستاره فرانسوی در فکر آن است تا در سومین رویارویی تیمش با بارسلونا از تیم کاتالان انتقام بگیرد.

پاتری اورا، از شکست مقابل شاگردان گواردیولا به شدت آزرده خاطر شده و به فکر انتقام از شاگردان پپ در دیداردوستانه شنبه شب دو تیم است.

اورا در این رابطه گفته:« من احترام زیادی برای بارسلونا قائلم ولی دوست دارم تا بار دیگر مقابل آنها قرار بگیریم و آنها را شکست دهیم. من تا به حال دو بار مغلوب آنها شده ایم و این واقعا دردناک است. در حال حاضر بارسلونا بهترین تیم دنیاست و پذیرش این برای ما کار آسانی نیست.چون ما می خواهیم بهترین تیم دنیا باشیم.»

لینک منبع خبر:
    کد:

پارک جی سونگ: امیدوارم بازیکنان کره ای بیشتری به فوتبال اروپا راه پیدا کنند
    ستاره کره ای باشگاه منچستریونایتد ابراز امیدواری کرد بازیکنان بیشتری از کشورش به فوتبال اروپا راه پیدا کنند

سایت گل - پارک جی سونگ ستاره کره ای باشگاه منچستریونایتد ابراز امیدواری کرد بازیکنان بیشتری از فوتبال این کشور آسیایی به اروپا، خصوصا لیگ برتر راه پیدا کنند.

چونگ یونگ لی بازیکن بولتون و وون جی دونگ بازیکن ساندرلند به همراه پارک کره ای های لیگ برتر هستند.

پار در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" امیدوارم بازیکنان کره ای بیشتری به لیگ برتر بیایند. بازیکنان زیادی هستند که استعداد و توانایی بازی در اروپا را دارند. امیدوارم آنها بیایند و نشان دهند فوتبال آسیا تا چه حد پیشرفت کرده است."

بعد از اینکه در سال 2005 پارک از پی اس وی به یونایتد پیوست بسیار بر این عقیده بودند شایطین سرخ با این خرید قصد دارند برند خود را در آسیا محبوب تر کنند و این انتقال بیشتر یک انتقال اقتصادی بود تا فنی، اما پارک معتقد است با عملکردش این نظریه ها را از بین برد.

" ابتدا به من می گفتند تی شرت های من یونایتد را می فروشم. من توجهی به این حرف ها نکردم. سال اول حضورم در یونایتد بود و همه فکر می کردند یک بازیکن آسیایی نمی تواند در فوتبال اروپا موفق باشد. اما به همه ثابت کردم که یک بازیکن آسیایی می تواند در فوتبال اروپا هم موفق باشد."

لینک منبع خبر:
    کد:

15. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

الان کجا بازی میکنه ؟
    دیگو رو میگی؟ ولفسبورگ.
    کد:

17. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسکولز از پسران جدید یونایتد حمایت میکند

پل اسکولز از خرید های جدید یونایتد در تابستان امثال بسیار راضی است به خصوص اشلی یانگ که او بودنش را در الترافورد بسیار مناسب میداند.

هافبک افسانه ای شیاطین سرخ مشتاقانه منتظر است تا با کمک چهره های جدید یونایتد که تابستان امثال به الترافورد آمده اند بار دیگر بتوانند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند همچنین فیل جوینز و دیوید دخیا که میتوانند تاثیر بسیار بر روی تیم داشته باشند. اسکولز در مصاحبه اختصاصی با MUTV گفت : اشلی یانگ چند سالی می شود که در لیگ برتر انگلیس بازی می کند و ما سبک بازی او بسیار آشنایی داریم و من فکر کینم که میتواند بازیکن بسیار مناسبی برای تیم باشد.

او یک بازیکن تهاجمی و رو به جلو است که میتواند از سمت راست و چپ و حتی میانه ی زمین هم حرکت کند او از قدرت تهاجمی خوبی برخوردار است و به نظر من او یک خرید ایده آل برای ما بوده است او همچنین در تیم سابق خود استون ویلا هم همه کاره بود و من مطمئنم که در اینجا هم موفق خواهد بود.

فیل جوینز که از تیم بلکبرن به یونایتد پیوست به نظر من خرید خوبی برای ما بوده او یک بازیکنی نسبتا قوی است و می تواند به خط دفاعی تیم بسیار کمک کند ریو و ویدیچ میتواند الگویی برای او باشد. و او نیز همچنین می تواند به عنوان یک هافبک مرکزی ها در ترکیب تیم باشد.

دیوید دخیا اگر چه او یک پسر جوان است اما او نیز با تیم سابقش اتلتیکو مادرید تجربه های زیادی کسب کرده و باید دید که میتواند جای ادوین فان در سار را به خوبی پر کند. واضح است که بعد از رفتن ادوین بسیار سخت که دروازبانی این چنین بزرگ را جایگزین او بدانیم اما باید نمایش او را هم مشاهده کنیم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

19. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •