الکس فرگوسن: خوشحالم بعد از بارسا، دومین تیم قدرتمند دنیا هستیم
شاگردان فرگوسن در سه فصل اخیر دو بار در فینال چمپیونزلیگ مقابل کاتالان ها قرار گرفتند اما هر دو بار شکست خوردند و از رسیدن به جام باز ماندند
سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد خوشحال است که تیمش بعد از بارسا، بهترین تیم جهان است اما تایید کرد هدف شان برابری کردن با تیم کاتالانی است.
شاگردان فرگوسن در سه فصل اخیر دو بار در فینال چمپیونزلیگ مقابل کاتالان ها قرار گرفتند اما هر دو بار شکست خوردند و از رسیدن به جام باز ماندند.
دو تیم قرار است فردا بار دیگر و این بار در دیداری دوستانه در واشنگتن مقابل هم قرار بگیرند.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم نمایش ها و آمادگی آنها در 3-2 سال اخیر آنها را به بهترین تیم جهان تبدیل کرده است.
در حال حاضر، همه آنها را بهترین تیم دنیا می دانند. من هم از اینکه در حال حاضر در جای دوم قرار داریم، خوشحال هستم اما هدف اصلی ما دست یافتن به جایگاه آنهاست."
لینک منبع خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اورا : در فکر انتقام فینال لیگ قهرمانان اروپا هستیم
ستاره فرانسوی امیدوار است تا تیمش در سومین رویارویی با بارسلونا موفق باشد
سایت گل - در ماه می بود که منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسلونا شدتا برای دومین بار در سالهای اخیر در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب شاگردان گواردیولا گردد. اکنون پاتریس اورا، ستاره فرانسوی در فکر آن است تا در سومین رویارویی تیمش با بارسلونا از تیم کاتالان انتقام بگیرد.
پاتری اورا، از شکست مقابل شاگردان گواردیولا به شدت آزرده خاطر شده و به فکر انتقام از شاگردان پپ در دیداردوستانه شنبه شب دو تیم است.
اورا در این رابطه گفته:« من احترام زیادی برای بارسلونا قائلم ولی دوست دارم تا بار دیگر مقابل آنها قرار بگیریم و آنها را شکست دهیم. من تا به حال دو بار مغلوب آنها شده ایم و این واقعا دردناک است. در حال حاضر بارسلونا بهترین تیم دنیاست و پذیرش این برای ما کار آسانی نیست.چون ما می خواهیم بهترین تیم دنیا باشیم.»
لینک منبع خبر:
کد:
پارک جی سونگ: امیدوارم بازیکنان کره ای بیشتری به فوتبال اروپا راه پیدا کنند
ستاره کره ای باشگاه منچستریونایتد ابراز امیدواری کرد بازیکنان بیشتری از کشورش به فوتبال اروپا راه پیدا کنند
سایت گل - پارک جی سونگ ستاره کره ای باشگاه منچستریونایتد ابراز امیدواری کرد بازیکنان بیشتری از فوتبال این کشور آسیایی به اروپا، خصوصا لیگ برتر راه پیدا کنند.
چونگ یونگ لی بازیکن بولتون و وون جی دونگ بازیکن ساندرلند به همراه پارک کره ای های لیگ برتر هستند.
پار در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" امیدوارم بازیکنان کره ای بیشتری به لیگ برتر بیایند. بازیکنان زیادی هستند که استعداد و توانایی بازی در اروپا را دارند. امیدوارم آنها بیایند و نشان دهند فوتبال آسیا تا چه حد پیشرفت کرده است."
بعد از اینکه در سال 2005 پارک از پی اس وی به یونایتد پیوست بسیار بر این عقیده بودند شایطین سرخ با این خرید قصد دارند برند خود را در آسیا محبوب تر کنند و این انتقال بیشتر یک انتقال اقتصادی بود تا فنی، اما پارک معتقد است با عملکردش این نظریه ها را از بین برد.
" ابتدا به من می گفتند تی شرت های من یونایتد را می فروشم. من توجهی به این حرف ها نکردم. سال اول حضورم در یونایتد بود و همه فکر می کردند یک بازیکن آسیایی نمی تواند در فوتبال اروپا موفق باشد. اما به همه ثابت کردم که یک بازیکن آسیایی می تواند در فوتبال اروپا هم موفق باشد."
لینک منبع خبر:
کد: