نقدش خدایی یه طرفه بود ولی همه قبول دارن که به پای HP نمیرسه عمرنیاش. کلا خراب کرده. ارزش این همه سر و صدا رو نداشت به نظرم. ولی بازم بازیه دیگه ما هم که بیکاریم![]()
نقدش خدایی یه طرفه بود ولی همه قبول دارن که به پای HP نمیرسه عمرنیاش. کلا خراب کرده. ارزش این همه سر و صدا رو نداشت به نظرم. ولی بازم بازیه دیگه ما هم که بیکاریم![]()
آقا چرا این نید فور اسپید اصلا حال نمیده؟؟ یک جوریه!! گرافیکش چنگی به دل نمیزنه ولی محیط و جاده ها و مناظرش عالیه. دوستان توجه کنید این دوتا با هم فرق دارن.
حالا طرفدارای پرو پاقرص نیان بگن چی چی داری میگی. من NFS رو از سری HP اول (حدود سال های 98 میلادی) به بعد کلا بازی کردم.
ولی دقیقا اونهایی که Black Boxساخته رو تا آخرش نرفتم. یعنی اصلا حس به آدم نمیده. در ضمن این مطلب رو تا قبل از اینکه ریویوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونم اصلا نمیدونستم.
باید قبول کرد که همه چیز گرافیک نیست. من نید فور اسپید پورشه ان لیشد رو با اون گرافیک ضعیفش عاشقانه بازی میکردم. واقعا حس مسابقه و ریس رو به ادم میداد. ولی توی RUN انگار همه چیز از قبل معلومه. انگیزه به ادم نمیده.
یکی از بزرگترین نقاط قوت NFS تیونینگ ماشین بود. اونهایی که مثل من سالهاست دارن مجله ماشین میخونن اینو درک میکنن که چه حس خوبی داره تو دنیای مجازی بتونی ماشینت رو طبق سلیقه ات تیونینگ کنی. اما متاسفانه دیگه ............
امیدوارم تو سالهای بعد برگرده به دوران طلایی
من مجله نمی خونم ولی درکت میکنم .................واقعا خیلی لذت بخش بود................من سالهاست دارن مجله ماشین میخونن اینو درک میکنن که چه حس خوبی داره تو دنیای مجازی بتونی ماشینت رو طبق سلیقه ات تیونینگ کنی. اما متاسفانه دیگه ............
لازمه یک چیزی رو اصلاح کنم. من فکر کردم فقط پرو استریت و اندرکاور رو Black Box ساخته اما تو ویکی پدیا دیدم غیر از اون هم بوده. مخصوصا UN2 و MW.
دلیل اینکه از NFS شاکیم اینه که رفتم کلی خرج سیستم کردم فقط برای اینکه بتونم Run رو بازی کنم اما ............ ارزش انچنانی نداشت.
این نیدفوراسپید یک چیزی کم داره. اون هم روح مسابقه و ماشین سواریه
خوب همه شاکی هستند. من هم به جمع شاکیان اضافه کنید. بهترین need for speed همون carbon بود به نظرم. با hot pursuit و most wanted هم خیلی حال کردم. حالا همه می پرسند چرا اینجوری شده. من میگم به خاطر یک مشت پول بیشتر.
من که از بازی خوشم اومد تمام المانهای بازی دقیقا همون چیزهایی بود که بهش علاقه دارم
سلام
دوستان مشکل ست کردن کنترل کیبورد و جوی پد رو چطور حل کنم؟
Last edited by worldclass; 30-11-2011 at 20:40.
آقا دعوا نکنید.بهترین nfs تاریخ under ground1 بوده.![]()
اولای بازی واقعا قشنگ شروع میشه.
فقط دریفت کردنش رو مخه![]()
شما هم که فقط میگی اولش خوب شروع میشه
تو تاپیک Assassins Creed Revelations هم گفتی اولش خوب شروع میشه
ولی به نظر من بهترین nfs تو این چند سال most wanted بود با بازی کردنش حس مسابقه به ادم دست میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)