چرا نمیگه؟
اون شعر قافیه نداشت اونوقت شما میری تشخیص ازش پیدا میکنی؟!
در ضمن چطوری انگلیس جزیره ای توی آفریقا میشه بعد مرغ نتونه تسبیح بگه؟!
چرا نمیگه؟
اون شعر قافیه نداشت اونوقت شما میری تشخیص ازش پیدا میکنی؟!
Last edited by afshin-434; 13-06-2011 at 11:06.
میگم نهایی سال بعدتون رو کنکور تاثیر داره؟ یا هنوز چیزی نگفتن؟نهایی نداریم دیگه !!!
همین موقع سال قبل یادمه، عجب حسی داشت. ولی خب از طرفی با شروع مطالعه ما برای کنکور و آغاز دوران سختی ، کنکوریا همه این سختیهاشون تموم شد. ولی یه چیزی رو بگم که خوندن واسه کنکور سخت نیست، ولی آخراش منتظر موندن برا کنکور خیلی سخت می شه. ( الان به من بگن یه سال دیگه بشین بخون برام سخت نیست، ولی منتظر موندن برا کنکور سال بعد خیلی سخته )اخیییییییییش تموم شد ولی تازه داشتم یاد میگرفتم چطوری درس بخونم کاش یه بار دیگه شروع میشد
از یه جهت که مرغ و همه موجودات تسبیح می گن حرف شما اشتباست. ولی از جهتی که خودش به نظرم تلمیح به حساب میاد حرف شما درسته.مرغ تسبیح میگه ؟![]()
Last edited by vahid-p; 13-06-2011 at 11:18.
دعوا نکنین یکی دو ساعت دیگه میبینیم به حول و قوه ی الهی کی ضایع میشه(شوخی ها البته)
0.5 نمره چیزی نیست آدم خودشو بکشه که![]()
ما که خدا بخواد تا سال دیگه از این مملکت مزخرف میزینم میریم ! باز جای شکرش باقیست ...
کنکور هم بره با خودش حال بکنه !![]()
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود !0.5 نمره چیزی نیست آدم خودشو بکشه که![]()
کانونم 5 تا آزمون تابستون داره ، تازه علاوه بر دوم و سوم اگه دوست داشته باشی میتونی پیش هم بخونی
کامل سال دوم و سوم میخونی ، با ترم اول پیش
آخه من اگر مشکلی داشته باشم همون سواله
اون شعر قطعه بود داداش من. قافیه اش تو مصراع زوجه. شعر منظوم. بود.اون شعر قافیه نداشت اونوقت شما میری تشخیص ازش پیدا میکنی؟!
من 0.25 تو املا غلط دارم. متبوع رو اشتب زدم. کلا خیلی رله خونده بودم اگه سخت میدادن نمره نمی گرفتم. بعد از امتحانم تا الان مثه خر خوابیدم. راستی اون فرآیند کاهش برگشت هم میشد؟
بعد انگلیس شمال غربیه آفریقاست مگه شما شک داری؟ اون یارو رو لولو برد.
فکر نکنمراستی اون فرآیند کاهش برگشت هم میشد؟
من نوشتمش البته ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)