چه ربطی داره ؟ بلک اوپس زمان خودش اون نمره گرفت بتلفیلدم زمان خودش
ما نمره هارو مقایسه می کنیم نه بازی هارو
اصلا حرفت معنای خاصی نداره
وحید از تو انتظار نداشتم مثلا تو جزو حرفه ای ها هستی
ببین من نگفتم بتلفیلد بازی بدیه اتفاقا خوبه خیلی خوب
گرافیک تمیزی داره اما داستانش خوب نیست بطور کل بخش سینگل پلیرش اصلا به درد اسمش نمیخوره
به نظر من بتلفیلد ۲ داستان بهتری از این داشت
اما در مورد بخش مولتی پلیر آره راست میگی
واقعا در بخش مولتی پلیر ترکونده اصلا مگه میشه یه بازی بیاد امکان بازی همزمان 64 نفرو در قالب یک مپ بده اونم با این گرافیک وبا این همه امکانات و مولتی پلیر بدی داشته باشه ؟
اما خب زمانی که میخوایم یک بازی رو بسنجیم بطور کل همه چیزو درنظر می گیریم
اینطور نیست که گرافیک مهم تر از داستان بازی و گیم پلی مهم تر از پرسنتیشن باشه
در هر کدوم از این موضوعات نمره ی خاصی رو می گیره و نمره ی نهاییش مشخص میشه
بخش مولتی پلیره خیلی لذت بخشه و کلا فانه اما دلیل نمیشه بخاطرش بخش سینگل پلیر قربانی بشه
اگه اینطور بود خیلی از بازی های بزرگ مثل الان محبوب نبودن
یه مثال میزنم حتما شنیدی که مس افکت 3 کو اپ پلی و مولتی پلیر داره و بهش اضافه شده
حسین اولین نفری بود که اعصابش بهم ریخت اما من بهش گفتم شاید در قالب همون شکل داستانی بشه مولتی بازی کرد که خوشبختانه بایوویر همین کارو کرده و کنار مولتی پلیر شکل داستان کواپ رو هم درنظر گرفته
با این وجود دلیل این همه محبوبیت مس افکت چیه ؟ بدون شکل داستان و بطور کل بخش سینگل پلیرش
چون مس افکت هر چقدرم بخش مولتی پلیرش خوب باشه تا سینگل پلیرش عالی نباشه به چشم نمیاد
این دقیقا برای خیلی از بازی های بزرگ و نامی صدق می کنه واگرنه اگه اینطور نبود بازی Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad که بخش مولتی پلیرش خارق العاده و بی نهایت فانه بهترین بازی سال میشد !!!
اما من در کل منظورم این بود که قبل عرضه بتلفیلد 3 طوری ازش تعریف می کردن و در مقابل Cod قرارش میدادن که بعضی از دوستان انگار با CoD پدرکشتگی داشتن !!
بتلفیلدو به اندازه خدای بازی های شوتر بالا برده بودن و ازش تعریف می کردن حتی من همینجا با یکی حرفم شد بخاطر اینکه بتلفیلدو از Halo هم بهتر قلمداد کرده بود
من نمیگم بتلفیلد بده اما مقایسه کردنش با یه بازی Legendary مثل هیلو یا ... یه جک بی مزه است
تازه اینقدر گفتن بتلفیلد گرافیکش بالاست که هر کی میومد میدید فکر می کرد CoD گرافیکش در اندازه های سوپر ماریو سگاست
خب اون بازی ای که اینقدر ازش تعریف می کردن و خدا خدا می کردنش باید خودشو ثابت می کرد
الان بعد دو هفته نمراتش همینطور داره میاد پایین من هر روز دارم نقدهارو دنبال می کنم
اون اوایل نمرات بالا بود چراکه اولین چیزی که به دید میاد گرافیک خوب بازیه اما در نهایت داستان ضعیف بازی و بخش سینگل پلیر ضعیف ترش بتلفیلدو یه بازی شوتر درجه 2 قرار میده حالا هر چقدرم بخش مولتی پلیرش خوب و عالی باشه
منظورم از درجه 2 جرو بازی های عالیه اما درجه 1 بازی های استثنایی و خارق العاده که واقعا آدم با بازی کردنش خسته نمیشه یعنی نهایت فانه
با این همه کوبیدن CoD این غول هم داره میاد
همه مون میدونیم نسخه های Cod یکی از یکی بهتر بودن به جز نسخه پنجم که استثنا بود و پشت سرهم نمراتشون و آمار فروششون بهتر شد
نسخه چهارم بازی هم بخاطر سالار بودن در شوتر نوین نمراتش با بقیه قابل مقایسه نبود اما همین نسخه آخری بلک اوپس هم نمراتش شگفت انگیزی گرفت
اینکه بتلفیلد نتونه حتی با بلک اوپس رقابت کنه خیلی بده خیلی خیلی بده
من خودم اگه جای کسانی بودم بتلفیلدو حتی از هیلو هم بالاتر میدونستن اصلا حرف نمیزدم و سکوت می کردم
منظور من همین بود وحیدجان نه قصد انتقاد داشتم و نه قصد توهین به بازی یا فن یه بازی
من فقط خوشحالم که پیشبینیم درست از آب دراومد و CoD نشون داد که دود هنوزم از کنده بلند میشه
وحید بگم خدا چیکارت نکنه بخاطرت مجبور شدم این همه بنویسم تو تاپیک اسکاریم جبران می کنی
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
گرافیکش خوبه بابا
گرافیک MW3 در سطح نوین هست و کاملا قابل قبوله
درسته موتورش قدرت فارست بایت ۲ رو نداره اما اگه بتلفیلد نمره گرافیک 10 باشه بدون شک مال مال کالاف 9 هست