خیلی ممنون . ولی من به ترتیب قیمت نمیخوام ...
چون اینها همه حدود قیمتوشون یکیه...مهم برام کیفیت بهتر تصویری و ساپورت کردن فرمتهای بیشتر تصویری از روی فلش هستش...
میشه سری D رو هم به ترتیب کیفیت برام بذارید؟
خیلی ممنون . ولی من به ترتیب قیمت نمیخوام ...
چون اینها همه حدود قیمتوشون یکیه...مهم برام کیفیت بهتر تصویری و ساپورت کردن فرمتهای بیشتر تصویری از روی فلش هستش...
میشه سری D رو هم به ترتیب کیفیت برام بذارید؟
از بابت کیفیت که خوب قاعدتا EH6920 به علت انطباق تصویر بالاتر بهتره ولی از نظر ساپورت فرمت های تصویری و زیرنویس هر سه مثل همدیگه هستند. اگر علاقه مند به استفاده از DLNA هستید مدل EH5560 این قابلیت رو داره.
سری D هم اگر گیر بیاد همون D5550 توی غیر سه بعدی ها خوبه. البته مدل های اسمارت مثل D5950 و D5850 هم داره که از نظر مشخصات دیگه فرقی با 5550 نداره ولی دیگه سری D داره جمع میشه (D5540 هم هست که از طریق USB فقط عکس می تونه نشون بده و به درد نمی خوره).
در کل به نظرم از نزدیک تست کنید اگر EH مشکلی نداشت همونو بگیرید چون احتمالا مدل های 2012 ساپورت قوی تری روی فایل های تصویری دارن.
سلام دوست من.من خودم حدود 1ساله که تلویزیون سامسونگ 3Dدارم خیلی هم ازش راضی هستم.کیفیتش عالیه.
سلام دوستان
یه تلوزیون 32 اینچ چنده الان تو بازار؟؟ مارک مهم نیست ! ارزونترینش رو می خوام واسه اتاقم.
کابل اچ دی ام آی هم می خوام که ساپورت کنه
بابا مخلصیم همه باهم جواب ندین همهمه میشه .![]()
32اینچ پارس - با قیمت 410 هزارتومان فاقد USB و فاقد گیرنده دیجیتال - HDMI هم میخورد - پنل سامسونگ +A هم دارد - در 3 رنگ متفاوت در بازار موجود است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Soroush-S; 29-07-2012 at 15:02.
اگه یه کیفیت تصویر عالی میخوای حتما" برو سراغ تلویزیونهای ژاپنی چون واقعا" مرغوبیت پنل توی کیفیت تصویر تاثیر مستقیم داره .
یعنی تو سری D مدل 5550 از بقیه کیفیت بهتری داره ؟
تلویزیونهای LEDکواترون شارپ چی؟ 40 اینچ با قیمت حدود 1500 هستن یا نه؟ و آیا مثل سامسونگ از روی فلش فرمت های مختلف تصویری ( mkv-avi-flv-mp4.....) با زیرنویس فارسی اس آر تی رو ساپورت میکنن؟ و آیا کیفیت تصویریشسون از سری D سامسونگ بهتره؟ افت کیفیت تصویرشون روی کانال های SD چی؟
Last edited by saba-aria; 29-07-2012 at 11:44.
تو D ها کیفیت تصویر سری 5 همه یکیه و تفاوت مدل ها بابت اسمارت بودن و نبودنه.
در مورد امکانات و کیفیت شارپ اطلاع دقیق ندارم ولی با قیمت کمتر از این حرفا میشه 40 اینچیشو گرفت.
مجددا خدمت دوستان عزیز سلام عرض میکنم . لطفا یه کمکیم به ما بکنید. پلیییز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)