من چک کردم هیچ مشکلی نداشت
من چک کردم هیچ مشکلی نداشت
سلام دوستان
ابتدا از راهنمایی ها و تجارب تمام اساتید پی سی تشکر می کنم
با کلی تردید بالاخره تو این رنج قیمت بین Dell5110 , Acer5742 , HP4520 تصمیم گرفتم
یعنی نتونستم از سندی بریج و یواس بی سه و گرافیک جیفورس ( در کنار هم ) بگذرم
قبلش تو بازار یه چرخی زدم و انواع قیمت ها ، با گارانتی و بی گارانتی رو گرفتم بعد رفتم مغازه یکی از آشنایان که ازش زیاد خرید کردم
مدل رو از نزدیک دیدم و قیمت آخر به همراه گارانتی و شماره Tagاش رو ازش گرفتم .
( در ضمن چیپش رو هم همون جا با CPU-Z v1.57 تست کردم دیدم B2 است – اصلا تو هر مغازه ای تست کردم با ورژن بایوس زیر 05 همین بود )
بعد رفتم تو سایت دل و Tag رو چک کردم دیدم همه چی درسته . آخرین ورژن بایوس رو هم یعنی A06 رو دانلود و روی فلش ریختم
رفتم سراغش - اول بایوس رو به سادگی آپدیت کردم که B2 چیپ به B3 تبدیل شد ( البته طبق گفته دوستان تاریخ چیپ تو سایت 2011/03/16 بود ) - خلاصه با کانفیگ "" Core i5-2410 "," 4Gb DDR3-1333 "," 500 Gb به همراه یک سال گارانتی آخرش 800 هزار تومان خریدمش ( البته سه هفته پیش )
تجربه بعد از خرید Dell5110 – نظر شخصی
قیمتش مناسبه - ظاهرش خیلی زیبا و ظریفه – کیبورد با فواصل مناسب بین کلید ها و بازخورد خوب ، به همراه قسمت Num Pad بسیار عالی است .
تاچ پد بزرگ ، حساس و مولتی با دو کلید بسیار نرم ، واقعا بیسته ( برای اسکرول ، زوم و ... )
در حالت استفاده معمولی و با باطری واقعا خنک کار میکنه انگار که فن اش خاموشه و درهنگام کار شدید با اتصال برق مثلا یک بازی گرافیکی قوی همزمان یک فعالیت دیگه که فن باد داغ میزنه در مقایسه با لپ تاپ HP-dv6-3145 یکی از دوستانم واقعا خیلی خنکتره
در مورد گرافیک هم خیالتان راحت ، چون خودش با نیاز شما منطبق خواهد شد و قضیه سوئیچ بین Intel و Geforce به صورت نامحسوس انجام میشه هیچ کاری نیاز نیست بکنید غیر از نصب کامل وآپدیت شده درایورگرافیک
باطری هم اگر کارهای معمولی ( نه گرافیکی یا پردازشی سنگین ) انجام بشه با گرافیک اینتل ، و نور مناسب ال سی دی ، مطمئن حدود چهار ساعت دوام میاره - یکی از خاصیت های سندی بریج مصرف پایینه دیگه
صدای اسپیکرها که من همزمان با سه لپ تاپ دیگه تستش کردم وصداش همه رو غورت داد - این تست همزمان بین Acer 5742، Asus K52 با اسپیکرهای معروف Altech ، HP dv6-3145 و Dell 5110 با یک موسیقی و یک نرم افزار پلیر و آخرین ولوم انجام شد که بلندگوهای استریو SRS این لپ تاپ عالی بود
خلاصه کنم Dell 5110 از هر جهت عالیه غیر از یه چیز بسیار مهم که شاید برای خیلی ها مهم باشه و اونم استحکام بدنه است .
این بخش تنها جایی است که این لپ تاپ رو از گرفتن نمره بیست دور میکنه – به این صورت که وقتی اونو بلند میکنید یا مثلا کنارتون بگیرید و راه برید کاملا لغ بودن بسیاری از بخش هاشو حس میکنید ( و سنگینیش رو ) - در مقایسه لپ تاپ هایی که در بالا نام بردم HP و Asus کاملا محکم و مقاوم حس میشن .
بگذریم اینها همه تجربه شخصی خودم بود امیدوارم به کارتون بیاد
با سلام خدمت همه دوستان
با خوندن تمام مطالب اين تاپيك اونم يه ضرب! كلي اطلاعات به دست آوردم... واقعا دست همه درد نكنه خصوصا چند نفر كه خيلي اطلاعات با حالي مطرح كردن. كاشكي قبل از اينكه لپ تاپ رو بخرم يه سري به اينجا ميزدم. شايد باورتون نشه حدود يه هفته قبل يه شب هوس خريد لپ تاپ به سرم زد همون فرداش رفتم خريدم... البته از يه فروشگاه خيلي معتبر تو شهرمون... تا الان كه خدا رو شكر هيچ كدوم از مشكلاتي كه دوستان گفتن رو نداشته...
سرويس تگش اينه: JFNXFP1 احتمالا ريفره.نه؟ (اگه يه نفر واسم چك كنه ممنون ميشم)
يه اتفاق عجيبي كه واسه من افتاده اينه كه ديروز كه سرويس تگ رو زدم تو سايت دل يه اطلاعاتي بهم داد كه نشون ميداد دستگاه ريفر نيست. اما امروز هر چي ميزنم يه اطلاعات ديگه ميده ...مطمئن باشين كد رو درست زدم... صفحه ديروزي رو همSAVE كردم. الان دارمش...خيلي عجيبه !!!! بابت اطاله كلام پوزش مي طلبم
دوستان لپتاپ هاتون مبارکتون باشه.
این سریالها ریفر هستند بدون توضیحات:
HND7GP1
JFNXFP1
فکر نمي کنم اينها ريفر باشن
اولا اين دستگاه خيلي جديده و بعيده که اين همه ريفر داشته باشه
درسته که مشخصاتش رو خيلي درب و داغون نوشته ولي اگه منطقي باشيد مي بينيد که همچين چيزي نميشه
توسايت خود دل هم اگه بخش فروش ريفر هاشو سرچ کنيدميبينيد که اصلا i7 ريفر واسه فروش نداره
اين هم که سفارش uk تو بازار نيست و يا حداقل خيلي کمه به خاطر تشديد تحريم ها عليه ايرانه که بيشتر مجبورن اين وسايل رو از ژاپن بيارن
در ضمن به جاي اينکه انقدر ريفر بودن يا نبودن فکر و ذکرتون بشه به اين فکر کنيد که چه طور تا دستگه نو و تازه است ازش استفاده کنيد
من تجربه خودم تو خيلي از چيزهايي که خريدم اين بوده که قبل از اينکه خراب بشن از دور خارج ميشن و کهنه!
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
دوستاني که تو بازي با اين لپ تاپ مشکل دارن نبايد از باتري براي بازي استفاده کنن چون تو بازي cpu برق زيادي مصرف مي کنه و باتري جواب نميده و بازي فريز شديد پيدا مي کنه بايد حتما شارژر رو هم بهش وصل کنيد
بهتره برای بازی ابتدا لپ تاپ رو خاموش و باطری رو بیرون اورده ، با برق AC شهر روشن و بعد اقدام به بازی بشه . چون اجرای بازی باعث ایجاد حرارت شده و گرما برای باطری ضرر داره و عمر باطری رو پائین میاره.
شاد باشید.
Last edited by persianboy2000; 13-08-2011 at 01:38.
دوستاني که ميخوان باتري لپتاپ شارژ نشه اما با اين حساب باتري از لپتاپ خارج نکنن ميتونيد بعد از نصب برنامه Dell QuickSet به مسير زير بريد که به صورت پيشفرض اين برنامه نصب شده:
C:\Program Files\Dell\QuickSet
روي فايل battery.exe کليک کنيد و تيک Turn Off Battery Charging بزنيد. با اين کار بدون خارج کردن فيزيکي باتري از لپتاپ عمليات شارژ باتري غير فعال ميشه.
همچنين ميتونيد اين کار از طريق bios انجام بدين. بعد از وارد شدن به محيط بايوس به برگه advanced بريد و در اونجا گزينه charger behavior مقدار disabled بديد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز cool11 چرا فکر نميکنيد که ريفر باشن؟ جديد بودن لپتاپ 5110 دليل خوبي نيست که گفتين. شما از صفحه اول اين تاپيک بشمريد ببنيد چند تا سريال ريفر تشخيص داده شده. ايا براي شرکت dell اين مقدار ناچيز خيلي محسوب ميشه؟
مشخصات لپتاپ ها کاملا اصولي و کامل در سايت dell نوشته شده و با حساب و کتاب کوچکترين تغيير در شناسنامه (serial) هر لپتاپ درج شده. اتفاقا منطقي جواب دادم و از روي آموزش هايي که دوستمون تکنوسيس در اين فروم آموزش دادن ريفر بودن و نبودن لپتاپ هارو براي صاحبشون تشريح کردم.
درست جستجو نکردین. i7 همین مدل در سایت ریفر دل موجود هست.
دوست عزيز خيلي ممنون که به فکر ما هستيد تا از لپتاپ نو بهره وری مناسب داشته باشیم اما ريفر بودن يا نبودن همه فکر ذکرمون نيست و نخواهد بود و تنها بخشي از اطلاعاتي هست که بايد صاحب اين وسيله حالا که شرايط تشخيصش فراهم شده بدونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تجربه من هم همين بود تا اين که جنس هاي چيني خريدم و تجربم کاملا عوض شده.
علت اين که در پست بالا گفتم "بدون توضيحات" این بوده که این مطالب تکراری دوباره نویسی نشه.
واقعا هر كي اين تاپيك رو از اول بخونه به زحمتهاي اين دوست خوبمون mansia پي ميبره.... (اين كليد تشكر چرا واسه من نيس !!!! )
به هر حال همينجا از ايشون خيلي ممنون و متشكرم
يه سوالي ميخواستم بپرسم كه اين دوست گرامي تو پست قبلي توضيحاتي دادن... من راستش شايد 99% استفاده از لپ تاپم پشت ميز تو اتاقمه( يكي نيس بگه پس چرا لپ تاپ خريدي) يكي بهم گفته بود هروقت دستگاه تو برقه باطري رو از توش در بيار تا باطري الكي شارژ نشه...چون باطري كلا عمرش بر اساس تعداد ساعاتي كه به برق وصل ميشه تعريف شده (مثلا 1000 ساعت ) يكي ديگه بهم گفت باطري رو اصلا نبايد در آوردش... جناب mansia كدوم درسته بالاخره. من چيكار كنم... بعدشم اون دو تا روشي كه گفتين هربار كه لپ تاپ رو روشن ميكنم بايد دوباره اون كارو بكنم تا باطري همچنان شارژ نشه يا نه ؟ و اينكه اگه شارژشدن باطري رو disable كنيم كلا اين كار ضرري واسه لپ تاپ يا باطري نداره ؟ عمر مفيدشون رو كم نميكنه ؟ با تشكر
واقعا هر كي اين تاپيك رو از اول بخونه به زحمتهاي اين دوست خوبمون mansia پي ميبره.... (اين كليد تشكر چرا واسه من نيس !!!! )
به هر حال همينجا از ايشون خيلي ممنون و متشكرم
يه سوالي ميخواستم بپرسم كه اين دوست گرامي تو پست قبلي توضيحاتي دادن... من راستش شايد 99% استفاده از لپ تاپم پشت ميز تو اتاقمه( يكي نيس بگه پس چرا لپ تاپ خريدي) يكي بهم گفته بود هروقت دستگاه تو برقه باطري رو از توش در بيار تا باطري الكي شارژ نشه...چون باطري كلا عمرش بر اساس تعداد ساعاتي كه به برق وصل ميشه تعريف شده (مثلا 1000 ساعت ) يكي ديگه بهم گفت باطري رو اصلا نبايد در آوردش... جناب mansia كدوم درسته بالاخره. من چيكار كنم... بعدشم اون دو تا روشي كه گفتين هربار كه لپ تاپ رو روشن ميكنم بايد دوباره اون كارو بكنم تا باطري همچنان شارژ نشه يا نه ؟ و اينكه اگه شارژشدن باطري رو disable كنيم كلا اين كار ضرري واسه لپ تاپ يا باطري نداره ؟ عمر مفيدشون رو كم نميكنه ؟ با تشكر
چجوری مشخص کردید که ریفر هستند؟آیا معیار همون هست که نوشته فاقد گارانتی هست یا معیار دیگه ای هم وجود داره
ضمنا دوستانه اهل فن لطف کنید و تشخیصتون رو در مورد G6H0VP1 هم بفرمائید
Last edited by soheiloooooo; 14-08-2011 at 11:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)