اصلا شنیدن که هیچی یه سرچ کوچیکنی میزنه tehran desert
ولی هم یارو و هم سایتا میگن نیرو های آمرکایی با گروه PLR در گیرن! که نمیکن اینا کین! بعد من تا اونجا که میدونم ارتشی به این نام نداریم!
اصلا شنیدن که هیچی یه سرچ کوچیکنی میزنه tehran desert
ولی هم یارو و هم سایتا میگن نیرو های آمرکایی با گروه PLR در گیرن! که نمیکن اینا کین! بعد من تا اونجا که میدونم ارتشی به این نام نداریم!
اوایل تریلری که در کنفرانس EA پخش میشه(اونی که مربوط به گیم پلی سینگل پلیر هست)، یه چیزی تو همین مایه های Tehran Desert میگه!! بعدش که یکم از تریلر می گذره، در گوشه ی سمت چپ و بالا، ماموریتت رو مشخص می کنه:
همون طور که می بینی اسم ماموریت Kevir Desert یا همون صحرای کویر هست!!
-------
راستی با اون عکسی که گذاشتی خیلی حال کردمایول...
کلا تو این تریلر یه سری صوتی هایی مشاهده میشه!!
Last edited by marmolak kocholo; 13-06-2011 at 06:49.
تنها چیزی که میشه گفت در این مورد اینه که PLR مخفف People's Liberation and Resistance هست به معنی مقاومت و آزادی مردمی... یه جورایی حکم ائتلاف خاورمیانه ایی رو داره که تو Battlefield 2 داشتیم.
انگلیسیشو اشتباهی نوشتی آرین...
دشت کویر (Kavir Desert) داریم. چرا نداشته باشیم!... دشت کویر منطقه ایه در جنوب استان سمنان که هم تو britannica قابل مشاهدست و هم تو Google Earth.
این امیر واسمون هواس نمیزاره که !!! کشته مارو
بله دشت کویر یا همون صحرای کویر داریم، کی گفته ندارم..! ولی اگه درست شنیده باشیم چه ربطی به تهران داره!؟
havas جان یعنی منظور شما اینه که تو دشت کویر ایران نیست؟ یعنی تو britannica یه همچین جایی وجود داره؟
میشه به من بگید مشکل اون صندلی چی هست. نمی دونید به چی گیر بدید آخه. من یه گیر به COD MW3 می دم. چرا اسم بازی این هست؟؟؟؟ خوبه؟؟؟
پس اون بدبختا کجا میشستن؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Mool Tee; 13-06-2011 at 08:38.
ببخشید میخوای یک دفعه از تهران چطور سر در بیارنمیخوای بدون این که از بفیه نقاط ایران رد بشن بیا تهران
این از اون حرف ها بود ها دز ضمن به نظر من کویر این بازی خیلی شبیه به کویر ایران بود من که خیلی خوشم امد.و در مورد PTR هم که دوستمون جواب رو داد.در مورد صندلی به نظر شما عجیبه صندلی پلاستیکی ببینی نکنه میخوای صندلی اهنی توی کویر ببینی روی صندلی اهنی توی کویر میشه تخمه مرغ سرخ کرد به دلیل گرما این هم از اون حرف ها بود
.در کل انقدر ایراد های الکی به بازی نگیرید بابا اخه دیگه چقدر فن بازی در میارید بسههههههههه
![]()
مرحله تانک سواریش بسی خسته کننده و تهی از نو آوری و مملو از تقلید بود
این بازی هم به سرنوشت moh دچار میشه خواهید دید و اونا هم که طرفدار دو آتیشه این بازین خوش باشن![]()
از حرفتون تعجب می کنم خوب هر کسی از بازی خودش دفاع میکنه معلومه شما از MW3 دفاع می کنید( من دقیقا با حرف شما مخالف. دقیقا مرحله تانک بسیار زبیا و قشنگ بود و نو آوری بسیاری داشت و اصلا خسته کننده نبود.راستی مملو از تقلید چه بازی؟من یه چیزی بگم COD تقلب کرده. چرا اینا اسلحه رو اینجوری می گیرن باید برعکس بگیرن این تقلبه دیگه از اولین بازی FPS
Last edited by Mool Tee; 13-06-2011 at 08:56.
صندلی پلاستیکیبه نظر من حرف دوستمون فن بازی نبود،فقط برای فان بودن گفتن این مورد رو،آخه وسط جنگ حال میده
!!! احتمالا شیوخ عزیز قم فتوا خواهند داد که این بازی دارد اتفاقی که در دشت طبس برای هواپیما های آمریکایی رو افتاد نقض میکنه
حال میده مثلا ایران بیاد بازی رو ادیت کنه،وقتی وارد دشت میشید،همونجا بازی بزنه بپکه یا مثلا صفحه سیاه شه
بعد بنویسه: والکافرون اهجوم الایران،بشر هم بلاطوفان العظیم
! بعدش زیر بنویسه بدلیل طوفانی که توسط نیروهای گمنام بوجود آمد،این ارتش در همینجا شکست خورد و شما کشته شدید،لطفا دوباره تلاش نکنید.....
میگم مثلا باید اچیومنت داشته باشه 10 تا امامه بنداز رو زمین و ....
به سرنوشت Moh که مطمئنا دچار نمیشه، کلا moh مزخرف بوداون از مولتیش که خود خارجی ها هم لگ هاشون واقعا وحشتناک بود،اون از کم بودن مپ هاش،اون از....... مطمئنا از moh بهتر خواهد بود،ولی به mw3 نمیرسه
(این فن بازی بود
)
مظلوم گیر آوردیا
معذرت میخوام،ولی کاملا حرف شما رد میشه.....میشه بگید اسحه رو باید چجوری گرفت؟باید مثلا با دهن گرفت؟ اولا شما دموی فقط این مرحله رو دیدید،که به نظر من واقعا جالب بود،نظر من و شما مهم نیست،افرادی خیلی با تجربه تر از ما هم خیلی خوب گفتن از این مرحله،در اینکه این مرحله جالب بوده و کلا بازی خوب هست،شکی نیست...ولی باید دید سرانجام چی میشه،با قول هایی که بولینگ داده،میشه امیدوار بود...باز هم میگم،یک نشونش همین 60 فریم بودن بازی هست....خدایی bf3 تو xbox360 چند فریم میده حداکثر؟!
Last edited by gap; 13-06-2011 at 09:00.
تو این بازی ما از ارتش آمریکاییم دیگه احتمالا...حالا دشمنامون کیا هستن؟ایرانی که نیستن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)