دمت گرم پچ بسیار خوبی بود طبق توضیحاتت باید درست کار کنه ، درسته؟
دمت گرم پچ بسیار خوبی بود طبق توضیحاتت باید درست کار کنه ، درسته؟
تو چهار مرحله ی اول میشه گفت کندی نداشتم ولی حالا تو مرحله ی پنجم یک دفعه پیغام خروج خودش خود به خود وسط بازی میاد من نمی دونم چی کار کنم
اقا یکی نبود جواب مارو بده !!!!!!!!!!!!
اگر از بازی میپره بیرون و ارور Dont'sent میده یا کرک خرابه یا بازی کامل و درست نصب نشده
لطفا به تاپیک حل مشکلات رجوع فرمایید تا زودتر به جوابتان برسید![]()
موفق باشید
متاسفانه من چون خودم کارتم سری fx نیست نمیدونم این پچ چقدر تاثیر داره .....ولی فکر کنم وقتی خود شرکت سازنده بازی یه پچ میده بیرون تاثیر داشته باشه..
Last edited by hamid_hitman47; 15-02-2007 at 03:25.
دوست عزیز مشکلی که شما داری برای من هم پیش اومد و اشکال از سیستمت نیست .احتمالا از بازی هم نیست و مشکل از کرک بازی هست.تنها راهش اینه که قبل از اینکه بازی کرش کنه بری اون دو نفر رو که اهداف بازی هستن بکشی و سریع خارج بشی.توی مراحل بعدی هم به جز مرحله دهم مشکل خاصی نخواخی داشت.من خودم اون مرحله رو اینجوری رد کردم.
آقا من امروز این بازیو گرفتم 5 تا سی دی هستش نصبشم کردم حالا که میخوام اجرا کنم این پیغامو میده:
hitmanbloodmoney.exe - unable to locate componenet
this application has failed to start because d3dx9_27.dll
was not found.re-installing the application may fix this problem.
ماله چیه؟سی دیا خرابه یا مشکل از سیستمه؟
اخرین ورژن Directx رو نصب کنید مشکل حل میشه اگر تو خود سی دی بازی Directx هست همون رو نصب کنید.
اگر مشکل حل نشد فایل زیر رو دانلود و در پوشه System32 ویندوز کپی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته.تقریبا بیشتر بازی های جدید مثل Evil 4 این مشکل رو دارن که باید آخرین دارکت رو داشته باشی.که خیلی حجمش بالاهست و کار عاقلانه اینه که Dll رو دانلود کنی.تو Evil 4 هم همین ارور رو میداد ولی به جای 27. 30 بود.
دوستان عزيز حد اقل كارت گرافيك براي اجراي اين بازي چند هست؟128 يا 256 يا 512! با كدوم راندمان بازي به طور كلي كيفيت و سرعت بازي در حد عالي هست؟
موفق باشيد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)