واسه انگلیسی کردن وقتی میخوایید بازی رو اجرا کنید چنین صفحه ای براتون باز میشه اونجایی که دورش خط قرمز کشیدم زبون رو عوض کنیدمیشه بگید چجوری انگلیسیش کنم؟!
اگه اون قسمت انگلیسی نداشت که به احتمال زیاد داره بگید تا بیشتر توضیح بدم![]()
واسه انگلیسی کردن وقتی میخوایید بازی رو اجرا کنید چنین صفحه ای براتون باز میشه اونجایی که دورش خط قرمز کشیدم زبون رو عوض کنیدمیشه بگید چجوری انگلیسیش کنم؟!
اگه اون قسمت انگلیسی نداشت که به احتمال زیاد داره بگید تا بیشتر توضیح بدم![]()
Last edited by actros 1843; 17-02-2011 at 21:55.
جدی جدی معتاد بازیه شدیما
انقدر واقعا خوابم گرفته بود که واقعا رفتم تو گاردریل کنار اتوبان
این سوال پست 553 این تاپیک رو کسی ازش اطلاعی نداره؟
چرا کم میکنه ماشین رو با یه قیمت خیلی چایین میخره پولش رو از قیمت ماشینی که قصد خریدش رو دارید کم میکنه.ما وقتی یک ماشین میخریم مثلا به قیمت 15000 و بعد از مدتی قصد تعویض ماشین رو داریم اون 15000 که قبلا دادیم به حساب نمیاد؟
آره تاثیر داره ولی خیلی کم ولی من وقتی آپشن هارو فعال میکرد تاثیری تو ماشین نمیدیدم فقط کاهش سوخت به چشم میومد که نمیگرفتم حال بازی به این بود که گازوییل زود تموم بشه بری زود زود گازوییل بزنیتجهیزانی که تو تعمیرگاه میبندیم رو ماشین چی؟ رو قیمت ماشین تاثیر داره یا اینکه پولمون رو فقط به باد میده؟
درجه اعتیادتون چنده؟جدی جدی معتاد بازیه شدیما
من اولا روزی 5الی7 ساعت بازی میکردم![]()
فکر کنم درجه اعتیاد این دوستمون دیگه از 24 ساعت 20 ساعت باید باشه که توی واقعیت خوابش گرفته و روفته توی گارد ریل ایول بابا دمت گرم تو روی همه بچه های این تاپیک رو کم کردی تو اعتیاد و علاقه به این بازی![]()
پس همون میری یک ماشین میخری زده مثلا 90000 و زیرش زده 10050 کم میشه میشه 79950 ... پس اون 10050 پول ماشین خودمونه اینطور که معلومه؟
نه دیگه 24 ساعت نیست ولی در کل عاقه مند شدیم بهش گرافیم خیلی خوب و جذابیت خاصی داره
راستی این گاراژها جریانش چیه من الان 100000 پول دارم که اگه ماشین رو تعمیرگام آپگیرد نکرده بودم 160000 بود , بگذریم با این پول من گاراژ بخرم یا اینکه یک خودرو کلاس B بخرم بهتره؟
آخه اینجوری که تو گفتی خوابم گرفت رفتم توی گارد ریل من گفتم لابد 24 ساعت نخوابیدی یک کله پشت فرمون داشتی رانندگی میکردی
اگه کلا تا الان هیچ گاراژی نداری یک گاراژ حتما بخر برای تعویض کامیون یا خرید کامیون و استخدام راننده بدردت میخوره
در کل چیز بدرد بخوری هست
تازه کلاس هم میتونی بذاری له همه بگی من گاراژ دارم![]()
75000 باید پول بدیم اگه ارزش داره بخرم؟
میخوام بدونم راننده بخوام استخدام کنم چطوری میشه شرایط؟ چکار باید بکنم؟
بله همینطورهپس همون میری یک ماشین میخری زده مثلا 90000 و زیرش زده 10050 کم میشه میشه 79950 ... پس اون 10050 پول ماشین خودمونه اینطور که معلومه؟
معلومه ماشین کلاسb رو بخرید گاراژ واسه م.قعی هست که پول زیاد دارید.من گاراژ بخرم یا اینکه یک خودرو کلاس B بخرم بهتره؟
اگه همه چیت تکمیل بخر75000 باید پول بدیم اگه ارزش داره بخرم؟
باید برید داخل شهر یه جایی هست عکس کره زمین روش یه ذره بین فکر کنم روی اون برید میتونید راننده استخدام کنید.میخوام بدونم راننده بخوام استخدام کنم چطوری میشه شرایط؟ چکار باید بکنم؟
خیلی خوبه راننده خودش مستقل کار میکنه هر یکی دو روز یه بار بهتون نسبت به درجه اش پولی بهتون میده![]()
ممنون از راهنمایی های خوبتون
من یک مشکل خودرم تو nurnberg یک گاراژ خریدم 25000 و وقتی رفتم برای استخدام راننده دو نفر اولی بودن که میشد انتخاب کرد و بقیه راننده ها فعلا فعال نبودند چون Level ما هنوز کافی نیست خلاصه وقتی راننده رو انتخاب کردم پیغام داد برای کدوم گاراژ منم شهر nurnberg رو انتخاب کردم و بعد یک پیغام دیگه اومد که دوتا مربع پایین صفحه بود انگار درب گاراژ بود گفت برای کدومیک از درب گاراژها منم یکی رو انتخاب اومدم بکنم همین که کلیک کردم رو مربع بازی هنگ کرد اومد بیرون و یک پیغام رو ویندوز داد که برنامه Stop Working Program شده و مجدد بازی رو اجرا کردم و باز به همین مشکل خوردم چرا اینطوریه؟ نکنه مشکل از کرک بازی باشه که باعث بروز این خطا میشه؟
چکار کنیم حالا ما گاراژ میخوایم با راننده
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
ولی واقعا بی انصافی قیمت میذاره رو ماشین من 50000 خرج ماشین کردم تو تعمیرگاه الان میخواد کلهم اجمعین 10000 بخره![]()
نمیدونم ولی واسه انتقال راننده فکر نکنم مهم باشه کدوم شهر بره.گفت برای کدومیک از درب گاراژها منم یکی رو انتخاب اومدم بکنم همین که کلیک کردم رو مربع بازی هنگ کرد اومد بیرون و یک پیغام رو ویندوز داد که برنامه Stop Working Program شده و مجدد بازی رو اجرا کردم و باز به همین مشکل خوردم چرا اینطوریه؟ نکنه مشکل از کرک بازی باشه که باعث بروز این خطا میشه؟
چکار کنیم حالا ما گاراژ میخوایم با راننده
و هر گاراژ در حالت عادی میتونید 2 راننده استخدام کنید ولی اگه گاراژ رو آپگرید کنید میتونید فکر کنم 5تا یا6 تا راننده وماشین بگیرید تو هر گاراژ.
همینه دیگه ماشین رو خریدید کلی میزنه تو سر ماشین بعد بر میداره اگه یه کم آسیب دیده باشه کلی از قیمت اش کم میشه.ولی واقعا بی انصافی قیمت میذاره رو ماشین من 50000 خرج ماشین کردم تو تعمیرگاه الان میخواد کلهم اجمعین 10000 بخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)