یک سری دانستنی های اضافی در مورد هر کدوم از کاکتر های بازی مینویسم. امیدوارم خوشتون بیاد.
شپرد:
1. نام شپرد از نام Alan Bartlett Shepard, Jr برداشته شده است. آلن شپرد دومین انسان و اولین آمریکایی بود که در به فضا رفت و پنجمین انسانی ست که پا به ماه گذاشته است. همچنین او در سال 1971 فرمانده Apollo 14 بوده است.
2-شپرد در تاریخ 11 آپریل 2154 بدنیا خواهد آمد!روز تولد او یعنی 11 آپریل مصادف با روزی بود که Apollo 13 اولین صفینه آمریکایی با سرنشین برای حضور در ماه پرتاب شد که نتیجه ای جز فاجعه نداشت.
3-شپرد همواره در تبلیغات بازی با جنسیت مرد ظاهر میشه و حتی فیلم سینمایی و انیمیشنی که بر اساس داستان بازی در حاله ساخته هم از شپرد مرد به عنوان قهرمان استفاده کردند.
4-چهره شپرد مرد از روی مدل هلندی Mark Vanderloo برداشته شده است و همچنین صدای آن هم متعلق به Mark Meer است. همچنین صدا گذاری شپرد زن هم توسط Jennifer Hale انجام شده است و همچنین چند ماه پیش شرکت بایو ور در یک نظر سنجی از هوادارنش خواست تا چهره شپرد جدید زن رو انتخاب کنند و در رقابتی نزدیک بین دو خواهر برای استفاده از صورتشون به عنوان چهره جدید شپرد سرانجام چهره جدید انتخاب شد.
5-شپرد در هر دو جنسیت مقداری لحظه کانادایی داره چون هر دو صدا گذاره شپرد هم کانادایی هستند.
6-هنگامی که شپرد به عنوان اسپکتر انتخاب شد ژنرال هکت همچنان اظهار داشت که شپرد جزوی از آلاینس هست و همچنان باید به مسولان و درجه داران این ارگان احترام بزاره و پاسخگوی آنها باشه. ولی کاپیتان اندرسون نظر دیگه ای داره و اظهار میکنه که شپرد الان آزاده و جز به مجلس نمایندگان سیتادل به کس دیگه ای نباید پاسخگو باشه. البته به صورت کلی شپرد خارج از درجه های نظامی آلاینس هست ولی همچنان با درجه فرمانده ازش یاد میشه. مردم عادی به علت اینکه اسپکتر ها قدرت و نفوذ بیشتری دارند انها را بالاتر از درجه های نظامی میدونند.
7- اسم کوچک شپرد به صورت پیش فرض جان و جین از نام دو نفر که هویتشون مشخص نیست به نام John Doe و Jane Doe برداشت شده است.
8- به گفته میراندا شپرد در خودش از بدو تولد قدرت فرماندهی داشته و به راحتی هر کسی رو میتونه مجبور کنه تا ازش اطاعت کنه. این قابلیت در شخصیت اصلی بازی BioWare's Knights of the Old Republic نیز وجود داشت.
9- برای اینکه باور پذیر باشه مرگ و زنده شدن شپرد در نسخه 2 بازی در یک سری از دیالوگ ها اعلام میشه شپرد تقریبا مرده بود که این حقیقت نداره و حتی طبق حرف جیکوب در اول بازی که گفت وقتی جسد شپرد رو پیدا کردند فقط گوشت و استخوان بوده و جان نداشته و هرکس دیگه ای جز سربروس بود شپرد رو خاک سپاری میکرد. همچنین شپرد مرد بعد ها در صحبت هاش با جک به شوخی میگه که من از نظر فنی مرده بودم نه حقیقی!
10. وقتی شپرد برای اولین بار به سیتادل بر میگرده در یالوگی به مامور درب ورودی سیتادل میگه که من تقریبا مرده بودم. ( Only mostly dead) که شباهتی داره به دیالوگ Miracle Max در فیلم The Princess Bride .
11- شپرد در دیگر بازی شرکت ea به نام MySims SkyHeroes به عنوان خلبان حضور داشته!
12-اگر در مس افکت 2 زخم های صورت شپرد رو مداوا نکنیم و در طول بازی از دیالوگ های renegade استفاده کنیم زخم ها و چشم های شپرد قرمز میشند که یاد اور تاثیر مخرب تاریکی در شخصیت اصلی بازی BioWare's Star Wars: Knights of the Old Republic است. در هر دو بازی خوب بودن و یا بد بودن بر روی چهره بازیکن تاثیر داره.