پورت سیم کارتو چه جوری باید باهاش کار کرد؟
پورت سیم کارتو چه جوری باید باهاش کار کرد؟
سلام
دوست من این لپتاپ رو داره اما امروز یک اتفاق بدی برای لپتاپش افتاده. خودش میگه از روی میزش به ارتفاع 1 متر به پشت خورد زمین. الان کلی نگران شده که نکنه لپتاپش آسیب داخلی داده باشه. به نظر شما چه اشکالاتی ممکنه برای لپتاپش پیش اومده باشه.
افتاده روی موکت! خواهشاً سریع جواب بدید. ممنوناحتمال آسیب تقریبا میشه گفت کم هست چون بعد از ضربه قطعا مشکلی سریعا رخ میده !!!من نفهمیدم . نمیدونم مدل بدنش چیه. مگه چند تا مدل داره؟
xps l501 a ـه دیگه![]()
اگه دستگاهش روشن بوده احتمال آسیب دیدگی هارد هست...
ولی در غیر اینصورت چون به پشت افتاده ، و اونم رو موکت، اگه ضربه خوردگی ظاهری نداشته باشه، خیلی بعیده مشکل جدی واسش پیش اومده باشه
اتفاقا یکی از دوستای منم نوت بوکش از دستش افتاد، با گوشه خورد زمین.... یه وایرلس موس تو USB داشت... رفت داخل و دیگه دائمی شدیه ترک جزئی هم از کنار محل USB ورداشت ولی مشکلی واسه دستگاه پیش نیومد
البته چرا...... گمونم یه 500 تومنی از قیمتش افتاد
XPS مخصوص بازی نیست.. درسته گرافیک 2 داره ولی هسته گرافیکش ضعیفه...
اونایی که اهل بازی هستن خوب میدونن رم بالای VGA شرط کافی واسه یه کارت گرافیک ایده آل نیست
اینم که دوستان میگن فلان بازی رو با تنظیمات حداکثر راحت تو XPS اجرا کردن، بخش اعظمش به خاطر Share چهار گیگیه دستگاهه.... ضمن اینکه هارد و CPU هم حسابی درگیر میشن و واقعا بهش فشار میاد
اثبات این گفته هم حرارت بیش از اندازه ای هست که از دستگاه خارج میشه
همه میدونن، سرطان وسائل الکترونیکی حرارته... وگرنه به قول دوستان اگه به اندازه کوپنش کار ازش بکشید سالهای سال واستون نوت بوکه
Last edited by Keyvan2139; 25-03-2011 at 14:31.
برادر عزیز ، میگم نداره یعنی نداره ... چک کردم
ببین موقع customize کردن سیستم برای خرید از خود سایت dell ،یا میتونی بدون بلوتوث + intel wireless 1000 انتخاب کنی یا با بلوتوث 3 و intel wireless 6250 ،مال من اولیه که بلوتوث نداره و وایرلسش هم خیلی ضعیفه !شانسم ترکونده!
البته با شرکت هماهنگ کردم ،بعد از عید قراره صفحه FHD و بلوتوث 3 داخلی و کیبورد بکلایت رو روش بذارن ،تقریبا برام مجموعا 250 تومن آب میخوره ولی می ارزه![]()
اگر دفترچه راهنما شو بخونید یه سنسوری داره که سقوط کردن دستگاه رو تشخیص میده و سریعا هارو و سایر قصعات مکانیکی رو خاموش می کنه
من این مدل رو از سایت دیجی کالا خریدم. دقیقا همون کانفیگی که تو سایت هست. اما امروز فهمیدم برخلاف چیزی که تو سایت نوشته هاردش 7200 نیست و 5400 ...میخواستم ببینم الان تکلیف چیه ؟ یعنی دیجی کالا هم لایی میکشه و هاردشو عوض کرده یا نه با این کانفیگم هست ؟
الان من زنگ بزنم فردا شاکی بشم ؟
بچه ها این نامردیه!من توی هند هستم!متاسفانه شرکت دل این لپ تاپ رو فقط با سی پی یوی سری 3 و 5 در هند عرضه کرده و بهترین کانفیگ کارت گرافیکش هم انویدیا 420 جی تی هستش!!!!!من چیکار کنم حالا؟؟!؟!؟!
اون کانفیگ هم هست !
هارد تو چند صدم ثانیه نمیتونه خاموش بشه.... چون ماهیتش مکانیکیه
مگر اینکه از بالای آپارتمان چند طبقه سقوط کنه...
Last edited by Keyvan2139; 28-03-2011 at 13:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)