والیبال هم ایشالا امروز میره فینال.
فقط اگه دیروز رو از دست نمیدادیم 20 تا طلا رو شاخش بود.![]()
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
والیبال هم ایشالا امروز میره فینال.
فقط اگه دیروز رو از دست نمیدادیم 20 تا طلا رو شاخش بود.![]()
امروز 4 طلا و يه نقره و 4 برنز ميگيريم
Last edited by mohammad59mm; 25-11-2010 at 00:38.
اه محمد جان چی شد ! ویرایش: آها برقتون رفت ؟
آخی برق ماهم زیاد میره فعلاً پیش نیمده
به نظرم ورزشای رزمی کلشون موفقن این دوره اون تکواندو بعدش ووشو حالا هم کاراته و فکر میکنم بوکس هم یه طلا بیریم رو مظاهری میشه خیلی امید بست تو نیمه نهایی به سوریه خورده بعدشم خدا کریمه مظاهری هم مثل پورشیب پرامیده
خریف سوری مظاهری قدرتمندترین حریفش هست . شما مطمئن باش اگر این حریف رو بزنه به احتمال 99% طلا می گیره .
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
خبر بسیار بد ، 96 و 120 کشتی آزاد
مراسم وزن کشي وزن هاي 96 و 120 کيلوگرم کشتي آزاد بازيهاي آسيايي گوانگجو برگزار شد كه در وزن 96 کيلوگرم رضا يزداني در دور نخست به مصاف منصور الکاراد از سوريه مي رود و در صورت پيروزي در دور دوم با برنده ديدار تيموراز تگي يف نايب قهرمان المپيک پکن از قزاقستان و کشتي گير هندي روبرو مي شود. در اين وزن 12 کشتي گير حضور دارند.
همچنين در وزن 120 کيلوگرم نيز فردين معصومي در يک فينال زود هنگام در دور اول به مصاف آرتور تايمازوف قهرمان جهان و المپيک از ازبکستان مي رود. برنده اين كشتي، در دور دوم برابر برنده ديدار کشتي گيران هند و قرقيزستان قرار ميگيرد. مريد موتاليموف قزاقستاني در اين رقابتها حضور ندارد. در اين وزن 13 نفر وزن کشي کرده اند.
مطمئنی اینطوریه ؟ چون من که رادیو ورزش گوش میکردم میگفت معصومی به تایمازوف تا نیمه نهایی نمیخوره
به هرحال خبر بسیار بد که گفتی فکر کردم مصدوم شدن دوباره !! بابا میگیرن ایشالا طلارو ما کاریم نکرده کشتی آزادمون اگر همه مدالای آسیارو ببره ما ادعا اول دومی تو دنیارو میکنیم آسیا که جای خود دارد
من مطمئنم معصومی هم تمام تلاششو برای شکست تایمازوف میکنه تا هم انتقام شکستای گذشته رو بگیره و هم طلا رو
مادر جان این دو تا مخصوصاً معصومی چه بد شانسن.
من بودم تو دور اول به تایمازوف می باختم چه برسه به معصومی
سلام تختی خودتی![]()
سلام
یکی بگه از امروز صبح امروز چه مدال هایی تا الان آوردیم؟
وتا عصر چه کسایی و چه رشته هایی در فینال داریم؟
ممنون
تقوی باختو نقره گرفت !!
واقعاً که کشتی آزاد گند زد امسال
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
بوکسم روح الله حسینی باختو برنز گرفت![]()
Last edited by dashmojtaba; 24-11-2010 at 13:00.
گودرزی طلاشو گرفت![]()
Last edited by dashmojtaba; 24-11-2010 at 13:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)