تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 179 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

اون حتمآ مدلش با مدل شما فرق داره نگران نباش مال منم مثل مال شماست این باطری ها از نظر ولتاژ هم باهم فرق دارن

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

چه راهی داره برای تشجیص تعمیر شدگی از دست اول بودن؟
    کاری نداره که شماره سریال دستگاه رو از طریق سایت سازگار چک کن اگرم زنگ بزنی خود سازگارم میتون برات چکش کنن

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب من آخرش متوجه کانفیک آقا رضا نشدم اما یه توضیح کلی بگم که خودتون بتونین مقایسه کنید الان روی تمام ایسر هایی که cpu core i5 دارن 3مدل از این cpu موجود هست

Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB
    Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
    Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB

که با یه نگاه ساده میشه فهمید که مدل های بالا به ترتیب از بالا به پایین قدرت پردازشیشون زیاد میشه
    در مورد کارت گرافیک5742G هم این مدل ها توی بازار هست

ATI Mobility Radeon HD 5470
    NVIDIA GeForce GT 420M
    NVIDIA GeForce GT 540M

که بازم به ترتیب از بالا به پایین قدرت قدرت پردازش گرافیکیشون زیاد میشه (مدل ati که اولی باشه رو اصلا بنداز دور خیلی قدیمیه )
    اما چی باعث میشه که همه دنبال Acer Aspire 5742G-484G64Mncc باشن؟

1. قدرت cpu بالا
    2. گرافیک عالی و بالا
    3.مجهز به اپتیموس بودنش که این خاصیت واقعآ محشره و علت اصلی پر طرفدار بودن این محصوله

حالا بحث قیمت اگه 100% مطمئن شدید که گارانتی سازگاره و تعمیر نشده هست هیچ اشکالی نداره معمولآ 2 حالت داره یا فروشنده این جنس رو قبلآ از سازگار خریده و داره با سود کمتر میفروشه که بازارو دستش بگیره یا ممکنه _ ببینید دارم میگم ممکنه _ فروشنده خودش این محصول رو مستقیم وارد کرده بعد با همکاری یه شرکت مثل سازگار داره لپ تاپ هاش رو گارانتی میکنه اما چیزی که مهمه اینه که سازگار تائید کنه که لپ تا دسته اوله و تحت گارانتیشه بقیه اش مهم نیست
    اون مدلی که توی فروشگاه داره اینه :

Acer Aspire 5742G-5464G64Mnkk

و این هم لینک این مدل لپ تاپ از خود سایت سازگار با کانفیگ دقیق :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما این مدلی که شما میگین و همه هم دنبالشن اینه :

Acer Aspire 5742G-484G64Mncc

و این هم لینک مدل لپ تاپ از سایت سازگار بهمراه کانفیگ :

کد:
    با مقایسه ای بین این دو تا لپ تاپ میشه فهمید که اولی cpu و گرافیک پایین تری داره . اما هر دوتاشون توی سایت سازگار به یه قیمت هستن ! (جالبه نه ؟) من میگم حالا که دارم هزینه می کنم خب بهتر نیست صبر کنم مدل پایینی رو بگیرم ؟ یا اینکه این مقدار تفاوت کانفیگ ها چیزی محسوب نمی شه ؟

راستی توی لپ تاپ های accer از این بالاتر هم کانفیگ و مدل داریم ؟؟
    Last edited by reza-atom; 05-03-2011 at 11:03.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

این مدل کانفیگش پایینه و قیمتش بالاتره چون ویندوز orginal 7 داره
    ولی کات گرافیکش بدرد نمیخوره

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

رضا جان گلم این قیمت گذاری بستگی به خیلی چیزا داره این سیاست بازارشونه که اگه بخوام برات بگم از بحث تاپیک خارج میشه شما همون Acer Aspire 5742G-484G64Mncc رو بخر خیالتم راحت باشه بالاترش دیگه تو لپ تاپ های ایسر سازگار نیست

در آخرم خواهش میکنم به این نکته برای بار 4 رم دارم میگم توجه کنید این لپ تاپ از همه نظر که بالاتر هست هیچ اپتیموس هم داره پس دیگه بیخود دنبال این مدل اون مدل نرید یه لپ تاپ ایسوز دیدم مال استادمون با همین مشخصات با گرافیک 325 قیمت 1میلیون و300 هزار تومن حالا خودت حساب کن اگه با گرافیک 540 بود قیمتش چقدر میشد ؟

5. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

سلام دوستان.
    بلاخره لپتاپ من رسید مدل5742z به قیمت 499 تومتن خریدم امروز صبح پست اورد.
    لپتاپ رو گرفتم دارای 2 تا کارتن بود الیبته یک کارتن مال اداره پست بود که توش کارتن شرکت سازگار و یک بسته سی دی انتی ویروس اوریجنال هم گذاشته بودن اشانتیون.
    کارتن اول مال شرکت سازگار بود که گارانتی لپتاپ رو هم به اون چسبنده بدن.و دارای برچسب ایسر شرکت اصلی.
    بعد داخل کارتن اولی کارتن خود لپتاپ بود که بر چسب مثل برچسب کارتن هایی که تو فیلم ریویو دیده بودم بود.
    بعد داخل کارتن لپتاپ شارژر لپتاپ یک عدد سی دی و کاتالوگ و کاتالوگ لینوکس چون رو لپتاپ لینوکس نصب هست.
    هنوز ویندوز نصب نکردم نصب کردم یم ریویو میزارم همراه با عکس.
    ولی موقعی که تو درایو دیسک میزاری لرزش حس میشه موقعی که درایو دیسک رو میخونه.
    اما خوشکل و باریک هست من کخ خوشم اومد ازش رنگشم سیان هست.
    موفق باشید.

7. این کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رضا جان گلم این قیمت گذاری بستگی به خیلی چیزا داره این سیاست بازارشونه که اگه بخوام برات بگم از بحث تاپیک خارج میشه شما همون Acer Aspire 5742G-484G64Mncc رو بخر خیالتم راحت باشه بالاترش دیگه تو لپ تاپ های ایسر سازگار نیست

در آخرم خواهش میکنم به این نکته برای بار 4 رم دارم میگم توجه کنید این لپ تاپ از همه نظر که بالاتر هست هیچ اپتیموس هم داره پس دیگه بیخود دنبال این مدل اون مدل نرید یه لپ تاپ ایسوز دیدم مال استادمون با همین مشخصات با گرافیک 325 قیمت 1میلیون و300 هزار تومن حالا خودت حساب کن اگه با گرافیک 540 بود قیمتش چقدر میشد ؟
    راستی وضعیت اینترنت و شبکه و ایناش چطورن ؟ شما خودت مشکلی نداری با اینترنت ؟ (ADSL) با مودم وایرلس کانکت میشین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    بلاخره لپتاپ من رسید مدل5742z به قیمت 499 تومتن خریدم امروز صبح پست اورد.
    لپتاپ رو گرفتم دارای 2 تا کارتن بود الیبته یک کارتن مال اداره پست بود که توش کارتن شرکت سازگار و یک بسته سی دی انتی ویروس اوریجنال هم گذاشته بودن اشانتیون.
    کارتن اول مال شرکت سازگار بود که گارانتی لپتاپ رو هم به اون چسبنده بدن.و دارای برچسب ایسر شرکت اصلی.
    بعد داخل کارتن اولی کارتن خود لپتاپ بود که بر چسب مثل برچسب کارتن هایی که تو فیلم ریویو دیده بودم بود.
    بعد داخل کارتن لپتاپ شارژر لپتاپ یک عدد سی دی و کاتالوگ و کاتالوگ لینوکس چون رو لپتاپ لینوکس نصب هست.
    هنوز ویندوز نصب نکردم نصب کردم یم ریویو میزارم همراه با عکس.
    ولی موقعی که تو درایو دیسک میزاری لرزش حس میشه موقعی که درایو دیسک رو میخونه.
    اما خوشکل و باریک هست من کخ خوشم اومد ازش رنگشم سیان هست.
    موفق باشید.
    الان میشه گفت مبارک باشه
    انشاا... فنش بچرخه واست!
    منتظر ریویو هستیم ها
    اونم با عکس

10. این کاربر از moeinset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

الان میشه گفت مبارک باشه
    انشاا... فنش بچرخه واست!
    منتظر ریویو هستیم ها
    اونم با عکس
    مرسی داداش ممنون.
    تو قسمت(بررسي هاي تخصصي انواع لپ تاپ ( از بيان خود كاربران / لیست در پست اول ))
    میزارم دوست گلم بزار عکس رو بندازم .البته در حد ریویو ظاهری لپتاپ و متعلقات.
    ممنون از دوستان بابت راهنمای هاشون

داره خودمونی میشه MONST3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ۩

پيش فرض

دوستان شرمنده این سوالو میپرسم (اطلاعات در حد کلم) چه جوری میشه با این لب تاپ به ADSL وصل شیم خودش داره همون جا کابل شبکه اش؟؟؟(جون خودم با اینترنت زغالی کار میکنم نمیدونم چی به چیه)

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان شرمنده این سوالو میپرسم (اطلاعات در حد کلم) چه جوری میشه با این لب تاپ به ADSL وصل شیم خودش داره همون جا کابل شبکه اش؟؟؟(جون خودم با اینترنت زغالی کار میکنم نمیدونم چی به چیه)
    این سوال رو بهتره که در تاپیک مربوط به adsl مطرح کنی اگه برای اولین بار میخوای کانکت شی ولی آره جای کابل شبکه داره (اگه مودمت بی سیم نیست) و باید به اون وصل کنی.البته باید مودمت کانفیگ شه که میتونی از دوستانی که توی بخش adsl هستن کمک بگیری اینم آدرسش :

سرویس های اینترنت پرسرعت
    کد:
    البته توی این تاپیک هم درباره لپ تاپ میتونی بپرسی :

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •