يكي ديگه اين كه هرگز رازتون رو به داداش يه خواهرتون نگيد.با اين كار بهشون آتو ميدي و بدبخت ميشيد ديگه جرات حرف زدن نخواهي داشت.از ما گفتن
يكي ديگه اين كه هرگز رازتون رو به داداش يه خواهرتون نگيد.با اين كار بهشون آتو ميدي و بدبخت ميشيد ديگه جرات حرف زدن نخواهي داشت.از ما گفتن
جانا! ماجرا را چرا این جوری برداشت میکنی و داستان برایش!
ادامه سخن کلی است، منظورم شما و دوستان نیستید...
بیان تجربه- دست کم برخی- مگر چیزی جز تحلیل ذهنی ما از امور و اتفاقات نیست؟
مگر دانشمند-ریاضیدانی که فرمول ریاضی کشف میکند، بیل دستش میگیرد تا تجربه کند؟!
بعید میدانم تا حال، کسی صدسال یک نفس بیکار بوده باشد(؟)!
البته برخی تفکر و برداشتشان از کار، کموبیش همان تفکر کارگری است که کار مساوی است با پول درآوردن- با این حساب، اعمالی چون کلاهبرداری نیز کار است..! و در اندیشه اینان، کسانی همچون گاندی و مادر ترزا هم یک مشت بیکار هستند! آری اگر با خطکش مادی و پول درباره کار و زندگی مردم قضاوت کنیم، سرانجام ارزش کار را تا همین حد پایین خواهد آمد.
من قبل از این، یک تفکیک اخلاقی-انسانی میان دست کم دو نوع بیکار کردم- بیکار ناهنجار، بیکار بهنجار- کاربرد این تفکیک اینجاهاست که ارزش و معنی پیدا میکند.
دقیقاً میخواهم بگویم: هرگز و هرگز بیکار بیمعرفت نیست اگر بیکار بهنجار باشد. هیچ انسان- دست کم معقول و خردمند- نمیخواهد بیکار باشد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معرفت امری معنوی است:
معرفت
بیمعرفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیکاری مشکلی مادی و معمولاً موقتی یا گاه بیگاه است. بر فرض هم، سرپرستی- خانوادهای، مدتی کمی هزینه مادی برای جوان بیکارش کرده، آیا بیکار چون از کمک و مساعدت خانوادهاش استفاده کرده بی معرفت است؟! بیکاری که خرج برای دیگران بتراشد چیزی فراتر از بیکارست. خوب برخی چنان تنگ نظرند که جوان بیکار ولی باشرف بهنجاری که در خانه والدینش تنها ساعاتی میآساید را هم خرج به حساب میآورند! به گمانم از این بیشتر توضیح بدهم تنها سوء تفاهمها را دامن خواهم زد و شاید سوء استفاده..(؟)!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام/جناب دوستی بنظرتون خیلی عجیب و مغلق نگفتید:
شما انتظار دارید یاد گاندی بیفتیم؟گفته بیکار، دیوار بیمعرفت، درِ کر و کور!
بیکار باشم بهترست تا بیمعرفت باشم! بله، صدسال بیکاری من، شرف دارد به یک لحظه بیمعرفتی تو!
به نمایندگی از دلشکستگان!
به طور کلی آوردن کلمه تو مجهول در صحبت باعث ایجاد حالت کنایی و شاید سوتفاهم میشود....خوب شما پوست کنده مثل اکثر دوستان مینوشتید بهتر نبود؟ صنایع ادبی جایی دارد ..مکانی دارد
خیلی راحت میگفتید چرا عده ای فکر میکنند مزد کار فقط پول است...پس شادمانی از کاری یا حض معنوی به خود و دیگران چه میشود ...واز تجربیاتتون دراین ضمینه مینوشتید...مثلن اگر فلان کار را انجام دادید حس خوبی کردید و ارزش رایگان بودن را داشت؟
یا طریقه برخورد با جوانان در منازل یا قضاوتهای مردم درباره هم یا هر منظور دیگری که مستتر کردید : )
ساده نویسی هنر است...که در یک مطلب تمام نظر خود را به دیگری اطلاع دهیم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ضمنن فکر نکنم دیگر کلمه بی معرفت و معرفت نیاز به رجوع و لینک لغت نامه داشته باشد
کلماتی هستند که ما همه روزه در سخنانمان بکار میبریم و از بار معنایی که پیدا کرده آگاهیم...زبان زنده و پویاست و معرفت ده نوع معنا در گفتار میگیرد...لغت نامه نویس هم به قول معروف در دهان ما(سخن گویان) باید نگاه کرده و معنیش را بنویسد...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: کارتونی که از آقای آسمانی درخواست کرده بودید را من داشتم ولی هر چی هارد رو گشتم ندیدمش...بهرحال کارتونی روایی است و طرحش چندان اضافاتی بر آنچه آسمانی عزیز گفت نمیکند
Last edited by Arash4484; 15-03-2011 at 08:31.
و درود بر شما و دیگر دوستان.
با اصل و محتوای کلی نظر شما موافق و همدلم. من این سبک را صلاح دانستم بنویسم اگر به ارسالهایم در پی۳۰ورد نگاه کنید خواهید دید به سبک ساده هم نوشتهام، به نظرم هنر گاهی هم در سادگی دیده میشود ولی سادگی همیشگی و بیش از اندازه، دلزدگی ایجاد میکند- اگر بشود به شکل جالب و خاطرهانگیزی نظرها و تجربهها را گفت که بد نیست؟ هرچند ادعایی ندارم ولی این همه دیگران ساده میگویند بگذارید یکی عجیب... بگوید، دست کم فضا از یکنواختی درمیآید- درباره زیبایی نیز چندارسال قبل هم توضیحی دادم. در مورد معنی، گاهی باید معنای حقیقی کلمهها گفته شود، دست کم آن معنی که مورد نظر نویسنده است. این جوری سوء تفاهم کمتر میشود. اختلاف نظر طبیعی است و قرار نیست ما عین هم فکر کنیم؛ همین اندازه که با احترام به حرفهای همدیگر توجه میکنیم عالیست.
ارادتمند دوستان.
سلام
شغلی که خودتون بر اون نظارت نداشته باشین میتونه خطرناک باشه
مثال :
سرمایه بدین به یه نفر بگین تو خودت برو کار کن بعد سودش رو با من تقسیم کن
یعنی سرمایه از شما کار از اون . اینجور بیزنسها معمولاً با ضررِ صاحب سرمایه به پایان میرسه و تعطیل میشه .
-==========================
شغلی رو انتخاب کنین که خودتون هم بتونین بر اون نظارت داشته باشین و بدون چقدر خرج میشه چقدر درآمد داره .
===========================
اگر شراکتی کار میکنین حتماً قرارداد بنویسین و دو نفر هم شاهد بگیرین
پولِ بی مدرک به کسی ندین . حد اقل دو نفر ببینند که شما دارین بهش پول میدین وگرنه بعداً اگر پولتون رو بالا کشید دیگه مدرکی ندارین و بی مدرک هم کسی به دادتون نمیرسه .
====================+=======
قبل از اینکه از کسی چک سفید امضا یا بی تاریخ بگرید اول از یک وکیل بپرسین که آیا حقِ شما رو تضمین میکنه یا نه .
تو کویت یک برگه ی عادی که توش نوشته شده باشه ایجانب فلانِ فلانی به فلانی مبلغِ ..... بدهکارم و هر وقت از من خواست باید پول رو تمام و کمال و نقدا بهش پرداخت کنم , از هر چک و سفته ای قوی تر هست و ظرف سه روز یا باید پول رو بده یا بره زندان .
ایران رو نمیدونم چطوریه .
هرگز همه ی دار و ندارتون رو در یک بیزنس به کار نگیرید . اگر ضرر کنید نابود میشید .
عقلتون رو هرگز دستِ کسی ندین . بعضیها فقط بلدند خوب حرف بزنند اما همش خالی بندیه . اول بهش بگین بشین یک گزارشِ کامل از تجارتی که میخوای راه بندازی تهیه کن . سرمایه - مخارجِ ماهیانه - مدتِ لازم برایِ بازگشتِ سرمایه ی اولیه - میزانِ ریسک -درآمدِ متوسطِ ماهیانه - مدتِ لازم برای سود دهیِ پروژه از لحظه ی شروع به کار (یعنی اگر میخواد مغازه بزنه کالایی بفروشه , از لحظه ی خرید یا اجاره ی مغازه چقدر طول میکشه که کار سود دهی داشته باشه؟)
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-03-2011 at 19:55.
سلام
كسی که موبایلش رو به هر دلیل خاموش کرده و شما میخواین به محضِ روشن کردنِ موبایلش باهاش تماس بگیرین , یک پیامک بفرستین براش . به محضِ اینکه موبایلش رو روشن کنه برای شما یک پیامک میاد .
=======================
بعضیها با وارد کردنِ کدِ مخصوصی کاری میکنند موبایلشون خاموش به نظر بیاد در حالی که موبایلشون روشنه .
برایِ اینکه مچش رو بگیرین یک پیامک بفرستین براش . اگر این کلک رو زده باشه در جا براتون مسج میاد که پیامکتون بهش رسید و دستش رو میشه
اگر هم که راستی راستی موبایلش خاموش باشه , تا روشنش کنه شما میفهمید یعنی با یک تیر دو نشون میزنید .
بنده به عنوان پیگیر این تاپیک از دوستان استدعا دارم فقط تجربیات مهم خودشونو به اشتراک بذارن و از طرح کردن موارد بیربط که سوال و تفتیش دیگران رو موجب میشه شدیدا بپرهیزید
آخه این موارد آخری چیه گذاشتید که ملت رو به تعجب واداشته و تاپیک به بیراهه رفته؟؟؟
مرسی
هیچ وقت وسیله نقلیه تو دست هیچ بنی بشری نده مطمئن باش تا میتونه گازشو میگیره وهر کاری بتونه باهاش میکنه
چون واقعا خودم هم همینطورم!!!!!![]()
سلام
آفرین .
کاش فقط مسئله ی گازوندن و ویراژ بود
ممکنه باهاش کسی رو زیر بگیره و بکشه و فرار کنه و در اون صورت صاحب ماشین بیچاره میشه مخصوصاً اگر اون نامرد هم انکار کنه که ازش ماشین قرض گرفته .
ماشین یک آلتِ قتّاله هست . کسی که ماشین بدون نوشته و امضا و شاهد به دیگران قرض میده , درست مثل اینه که تفنگِ شکاریِ جوازدارش رو که به اسمش ثبت شده بده به دیگران !!!!!
اگر مجبور شدین ماشین به کسی بدین حداقل دو نفر حضور داشته باشند تا شاهد باشند .
=====================
وقتی میخواین ماشین به کسی قرض بدین حتماً دور تا دورِ ماشین رو بهش نشون بدین تا بدونه ماشین سالمه و وقتی هم ماشین رو برگردوند قبل از اینکه بره ماشین رو چک کنین .
اگر تصادف کرده نذارین بره . ممکنه به کسی زده باشه و فرار کرده باشه .
در اینصورت بدونِ هیچ رودربایستی ازش نوشته بگیرین که اینجانب ..... در تاریخ ..... ماشین شماره ..... متعلق به ........ برای مدتِ ..... ساعت از ساعتِ ...... تا ساعتِ ...... قرض گرفتم . با آن تصادف کردم و مسئولیتِ قانونیِ آن را میپذیرم .
و باید امضا کنه و انگشت هم بزنه یادو نفر شاهد هم امضا کنند .
====================
هرگز بی گواهینامه رانندگی نکنید و به آدمِ بی گواهینامه هم ماشین قرض ندین .
کسی که گواهینامه نداره اگر کسی رو بکشه , قتلِ عمد هست و مجازاتش به اعدام هم ممکنه برسه اگر که وابستگانِ مقتول رضایت ندند .
خوب اینجا خیلی تاپیک خوبیه . دستش درد نکنه هر کی این ایده به ذهنش رسید . و اما تجربه من ....
از اول با رفیقتون رفاقت کنید ولی باهاش رودربایستی نکنید و اونجاهایی که به نفعتون نیست نه بگید ... و همش به دلش راه نرید و گرنه مجبور میشید تا اخرش مراعاتشو بکنید که نکنه اگه نه بگم ناراحت بشه و دیگه با من رفاقت نکنه .
رفاقت کنید ولی قاطع باشید و از حق خودتون دفاع کنید و راحت هر موقع دوست داشتید نه بگید ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)